Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 16.8.2015 8:10:41
|
|
|
|
vocicana
|
Jao a bas je lep. Ne znam da li ima kod nas tih Clear Blue testova, on je nenormalno osetljiv, cak ako sam dobro razumela, prikazuje I koliko nedelja je stara trudnoca,msm, cak I ako je 1-na nedelja to stoji pored plusica. Vidi da li ga ima, msm da je maaaloooo skuplji od staklica. Ma zenska ja sam tako nestrpljiva, jedva cekam novosti.
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 16.8.2015 8:16:27
|
|
|
|
AnaAna1
|
I ja sam kupicu danas neki mada ne mogu mnogo da biram radi par apoteka u gradu jer je nedelja ali naci cu valjda nesto malo osetljivije u utorak idemo na malo duzi put jednodnevni pa bi volela da sutra vidim sta je i kako je da znam da se ne opterecujem previse ako je slucajno
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 16.8.2015 8:19:27
|
|
|
|
vocicana
|
Ok, ti svakako javi sta se desava. Sada sam ja tebi prosledila zahtev za prijateljstvo, valjda ce uspeti I dalje treperi kao da se nismo sprijateljile
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 16.8.2015 8:25:28
|
|
|
|
AnaAna1
|
Ni ja ne mogu da prihvatim jednu clanicu, mozda ne moze sa mobilnog telefona, probacu posle sa compa. Cek da ne idemo off, ajmo na crtice :)
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 16.8.2015 8:49:50
|
|
|
|
BubaBubica
|
Test urađen, sad ću da virnem šta je imam tremuuuu
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 16.8.2015 9:15:58
|
|
|
|
AnaAna1
|
Bravo Bubooo, moram i ovde da cestitam!!!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 16.8.2015 9:21:11
|
|
|
|
BubaBubica
|
Jel se vidi?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 16.8.2015 9:33:49
|
|
|
|
vocicana
|
Bubo, pa vidi se druga crtica, mnogo je bleda ali se vidi. Jao sva drhtim od srece!
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 16.8.2015 9:34:19
|
|
|
|
vocicana
|
Cestitam!!!!!
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 16.8.2015 9:40:33
|
|
|
|
AnaAna1
|
Na prvoj slici se vidi. Jel ovo Baby Rapid? Kad je ovako bleda dan pre M, onda nema svrhe da radim sutra 2-3 dana pred M...iki da kupim neki jos osetljiviji od Baby Rapida. Bubo koje si simptome do sada osetila? Mada pravo da vam kazem ne ocekujem mnogo jer su mi sinoc izbile bubuljice samo po bradi a to mi se desava za vreme M...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 16.8.2015 9:45:54
|
|
|
|
vocicana
|
Pa I meni su hahahaaa, nikada ih u zivotu nisam imala u tolikom broju, pa nista! Baby rapid ja bi rekla. Sacekaj jos koji dan, ali ja mislim da ce nas biti puno za selidbu , zajedno sa tobom!
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 16.8.2015 9:49:05
|
|
|
|
BubaBubica
|
Anice i ja imam bubuljice, ovaj put nema razlike, jedino osećam mirise koje niko ne oset_i i imam glavobolje što nemam nikada, ostalo sve isto. Novost mi je što se stalno budim pre 8 i gotovooo ja naspavana. Jeste, baby rapid je
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 16.8.2015 9:51:34
|
|
|
|
BubaBubica
|
Anice nije dan pre m, ja to rekla po tome što mi je bila ovulacija 17 dc a ne 14 kako biva, lutealna faza mi traje 14 dana tako da je ovo kao da sam radila dan pre a meni ustvari kasni dva dana. Al ga sad sročih Znači danas mi je 13 dpo.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 16.8.2015 10:12:27
|
|
|
|
Bebana17
|
Bubice, cestitam na testicu i trudnoci! Meni je 10 dan posle ovulacije bio pozitivan test, ali nosim blizance pa je beta veca. Preporucujem vam test velike osetljivosti, a jeftin (jeftiniji od baby rapid-a) ima u Lily apotekama da se kupi, zove se Detect Quick test (brzi test), i to u obliku onog velikog stapica, a ne plocice, osetljivost mu je 10 jedinica beta hcg, meni je baby rapid bio bas pozitivan kad je beta bila vec hiljadu, tako da je normalno da bude linija slabije obojena. Ana, navijam, lep grafic, da pozeleni! Yelena(najverovatnije sam pogresno napisala ime :)) i tvoj grafic je lep, red bi bio da pozeleni :) Navijam!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 16.8.2015 10:26:45
|
|
|
|
BubaBubica
|
Hvala Bebana kod nas je problem što u našem selu nema drugog testa osim ovo Baby rapid.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 16.8.2015 11:43:10
|
|
|
|
Yellena008
|
Bubo....cestitam i ovde...jao kako si me obradovala jutros...ja sam danas jako kasno ustala i nikako jos da se razbudim...osecam se tako polomljeno...trudnice nase,kakve ste rane simptome imale? Meni je temp jutros 36,9 ali ne znam da li je validna posto sam jako kasno ustala, u 11h. Inace ovih dana sam merila u 7 h posto se tad budim za posao.... Bebana hvala ti draga na lepim zeljama....
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 16.8.2015 11:51:19
|
|
|
|
Anoniman
|
Bubice cestitke i ovde Yelena temp. moras da meris svako jutro u isto vreme, sa pola sata odstupanja pre, i pola kasnije, inace nije validna, navijes telefon izmeris i nastavis da spavas, jer kako vreme odmice tem je sve veca, i nije tacna...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 16.8.2015 11:54:52
|
|
|
|
Yellena008
|
Onda cu da racunam da danas nisam izmerila....
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 16.8.2015 11:56:31
|
|
|
|
Anoniman
|
ako meris svako jutro u 7, mozes i u pola 7, ili najkasnije u pola 8, jedino tako ce ti biti tacan graf!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 16.8.2015 12:02:41
|
|
|
|
BubaBubica
|
To sam i ja primetila, što kasnije merim veća je tep, a onomad kad sam izmerila rano ujutru pre 6 sati, bila je 36.5, pa sam se uplašila da nije počela da pada, posle sam izmerila opet u standarno vreme i bila je 36.8
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 16.8.2015 12:04:06
|
|
|
|
Yellena008
|
Nisam znala da mora tako...mislila sam da je bitno da meris tog momenta kad se probudis....sad znam,hvla ti puno.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 16.8.2015 12:08:12
|
|
|
|
Anoniman
|
Nema na cemu Yelena, navijam da pozeleni sto pre! Mora uvek u isto vreme, a da ne ustajes iz kreveta, samo uzmes izmeris oralno, i ne mrdas
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 16.8.2015 12:18:32
|
|
|
|
AnaAna1
|
Uuuu ja sam onda dobra sa ovim temperaturama 36.8 s obzirom da merim u 6 svako jutro. Zamisli da merim u 8, bila bi jos veca verovatno Bubi jel te bole grudi? I jel imas neki redak belicas_ti sekret? Ja vec 7 dana
< Poruku je uredio AnaAna1 -- 16.8.2015 12:28:56 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 16.8.2015 14:31:41
|
|
|
|
BubaBubica
|
Bole, ali ne bole me nešto preterano, jedino kad imam grudnjak pa me nervira i steže, kad skinem ok je. A i iscedak imam već sigurno 7 dana, onako kremast i žućkast
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 16.8.2015 18:52:45
|
|
|
|
BubaBubica
|
IZVORNA PORUKA: AnaAna1 Ahahaha i ja sam dosla da vidim sta kaze Buba ali Buba spaaaava, boli je uvce sto mi ovde cekamo Anice meni izgleda da je ovulacija bila 20 dc, tako da bi sad trebalo da bude 14 dpo, pa probaj ujutru da uradiš jedan.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?