Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 12.8.2015 15:30:31
|
|
|
|
vocicana
|
Ana, lep ti je graf, bas je super.
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 12.8.2015 15:36:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Vocicana da te ne bi moderatori opominali , bolje ja da ti kazem, sve sto imas da kazes bolje da pises u jednom postu jer ne smes da pises vise od 3 posta jedan za drugim u istoj temi, zatrpavas je
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 12.8.2015 15:38:49
|
|
|
|
vocicana
|
Hvala
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 13.8.2015 6:10:24
|
|
|
|
AnaAna1
|
Devojkeeer, ne smem mnogo da se radujem ovom skoku da se nebi mnogo i razocarala ako ne bude nista za 7 dana ali morala sam jutros u 6 da dodjem da ga izbacim da vidite hehe jedva cekam da vidim sutra da li ce ovoliko bas da bude visoka Bubi kako ti napredujes?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 13.8.2015 6:59:13
|
|
|
|
vocicana
|
Bravo! Samo meri I cekam, nemoj da unapred razmisljas o svemu, skok je velicanstven, da Bog da ne pala I da idemo zajedno u
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 13.8.2015 7:40:23
|
|
|
|
AnaAna1
|
Pa ne znam, i pre 2 meseca je skocila na 36.8 i bila tu do dan pred M... ali ajde da vidimo da li ce ovog puta i da ostane
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 13.8.2015 8:46:30
|
|
|
|
BubaBubica
|
Umirila se. Miriše mi na Inače luduje kao i do sad.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 13.8.2015 16:42:15
|
|
|
|
vocicana
|
Bravo devojke. Pa vas dve cete mi brzo se pridruziti u
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 13.8.2015 18:57:43
|
|
|
|
vocicana
|
Ivanchice, pa gde si ti? Jesi li se lepo odmorila? Pa nigde te nema. Pisi sta ima novo.
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 13.8.2015 20:50:14
|
|
|
|
Yellena008
|
Drage moje evo i mog grafa danas....
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 13.8.2015 21:45:13
|
|
|
|
BubaBubica
|
Odličan! Tu sam Voci
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 13.8.2015 21:47:33
|
|
|
|
Yellena008
|
Bubi kad radis test? Navijammmmmm....
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 13.8.2015 21:57:56
|
|
|
|
BubaBubica
|
Nemam pojma, nisam stigla da uzmem test, znači sutra još ne. Mada krsta me bole kao da treba da dobijem ali temp još ne pada... Videćemo šta će biti. Hvalaaa
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 14.8.2015 6:54:17
|
|
|
|
vocicana
|
Bravo Yellena, samo neka ostane na tim visinama, bice sjajno. Bubi, ti sto te bole krsta nista to ne znaci duso, samo jos malo. Ja mislim da cu eksplodirati od mucnine, bas mi je lose od jutros.
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 14.8.2015 8:16:15
|
|
|
|
AnaAna1
|
Vockice ja ti lepo kazrm da ides na bolovanje, sad kad krenu mucnine pitacu te kako ces da se provodis, jos ova vrucina... :/ Yelena raste raste :) supe Bubiiii hocemo teeesssttt
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 14.8.2015 9:20:26
|
|
|
|
BubaBubica
|
Ne znam šta da mislim, izgleda da stiže probudila sam se rano jutro i izmerila temp bila je 36.6, inače u to vreme ne merim, pa sam odspavala još par sati i izmerila kad i merim bila je 37.0. Sad ne znam koju da upišem. A krsta i stomak me bole kao da treba da dobijem i izgleda da ću ipak dobiti danas. Čak sam i pomislila da sam dobila jer sam imala takav osećaj, ja trk u kupatilo a ono ništa. Ništa, drugi krug nova šansa
< Poruku je uredio BubaBubica -- 14.8.2015 9:22:03 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 14.8.2015 9:35:20
|
|
|
|
BubaBubica
|
Ana i tebi je super graf! Samo neka tako nastavi! Voci jao mučninee... moraćeš ti na bolovanje, zaista nema potrebe da se tako mučiš bre. Ugl meni je pomagalo da čim osetim da maalko počinje mučnina ja odmah navalila na jelo. I to je ugl znak da si gladna, bar je kod mene bilo, odvaljivala sam se od jela ali mučnine nisam imala.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 14.8.2015 15:54:16
|
|
|
|
vocicana
|
To je bilo kratkog draga jutros, gotova sam bila, ali moran jos malo da izdrzim pa ma duzi odmor. Hajde devojke, pa da se I ja radujem sa vama.
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 14.8.2015 17:43:42
|
|
|
|
BubaBubica
|
Kako će trudnoća odmicati, mogu mučnine postati jače i učestalije, puj puj daleko bilo. Bolje da si sposobna za rad nego da se mučiš sa mučninama!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 14.8.2015 18:16:13
|
|
|
|
vocicana
|
Jao hvala ti, jutros sam bila gotovq u sekundi, ali sam se nekako sabrala. Danas me opet boli stomak kao da cu dobiti. Stvarno se nadam da necu imati mucnine, zaista se nadam. I ako ih budem imala da traju kratko
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 14.8.2015 18:35:16
|
|
|
|
BubaBubica
|
Popij magnezijum, on sprečava i umiruje grčeve.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 14.8.2015 18:43:31
|
|
|
|
AnaAna1
|
Bubiii mislim da ti nije pala ispod crte jer ako si se ranije probudila nije validna :) pisi ovu drugu koja je bila na vreme
< Poruku je uredio AnaAna1 -- 14.8.2015 18:46:24 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 14.8.2015 19:28:16
|
|
|
|
vocicana
|
Tako je, to sam I ja zaboravila da kazem. Ma meni to mirise na , samo da je sutra sacekamo, a I ti Anika I ti si zrela. Javljajte se I pisite, ma nema sta. Svaka nas je Tanjica81, da je izguramo iz , pa da je poslusamo. Sta kazete?
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 14.8.2015 19:54:17
|
|
|
|
AnaAna1
|
Moze mozeee Pisah u crtice ali mi niko ne odgovara verovatno zato sto je malo kretensko pitanje da li da radim sutra 10.dana posle O jedan testic? znaaam, znaaam, glupo je, al ja rekoh da pitam mozda nadjem nekog ko me podrzi
< Poruku je uredio AnaAna1 -- 14.8.2015 19:56:02 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - IX deo 14.8.2015 20:43:18
|
|
|
|
BubaBubica
|
Radi ali čekaj da vremenski prođe što duuuže od zadnjeg piškenja i pij što manje vode da bi mokraća bila što koncentrovanija. Meni je tako pokazao doduše jaaako slabe ali bile su
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?