Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 20.12.2014 10:33:03
|
|
|
|
emicaa
|
Jutro,Mirkam ne znam šta da ti kažem,možda moja još nije prohodala jer pije mlijeko bez laktoze a možda je laktoza najvažniji faktor Inače T noćas u snu zaplakala srca mi je stalo od straha,već sam pomislila zaglavila se nekako ili iskočila iz krevetića.
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 20.12.2014 15:59:11
|
|
|
|
mirkam
|
Dan mame. Jao Emice i M zna tako nekada da zaplace u snu.To je zaista srce da te strefi. Pecem projice i cekam goste.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 20.12.2014 16:14:45
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobar dan mame! Sofija ima boginje. Teodora je dobila bronhitis. I ima temperaturu. Uglavnom sam sama sa njima jer mm po ceo dan radi. Sad je sa nama, ali uskoro se vraca. Mora da zavrsi hitno neki projekat. Bas smo se radovali sto idemo kod mojih. Nisam videla roditelje 2 meseca. I dadilja se razbolela tako da nemamo pojma ko ce decu da cuva.
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 20.12.2014 17:12:16
|
|
|
|
emicaa
|
Sanjice pa zar obadvije da su bolesne,dušice male.Kako se Sofija bori sa boginjama,češe li se.
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 20.12.2014 17:21:18
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ne cese se, ali je nervozna. Dva sata je uspavljujem. I ja sam na izmaku snage. Umorna sam.
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 20.12.2014 17:47:48
|
|
|
|
Mala Elena
|
Sanjice, kako te strefilo da obe budu bolesne? Emice, isto nam se desava...ne znam razlog ... Mi se evo vracamo sa slave iz Smedereva
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 20.12.2014 18:01:51
|
|
|
|
emicaa
|
Sanjice drži se,znaš da smo mi mame neka posebna vrsta pa sve izdržimo. Teodora ima temperaturu 39,učinila mi se vruća kad ono eto ga.Pojma nemam od čega,najgore mi mm nije kući,ja idem na posao,sveki je pazi,poludiću.
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 20.12.2014 18:13:31
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Tako sto je T donela iz vrtica boginje i dobila ih je Sofija. Teodoru je to preskocilo, ali je dobila bronhitis. Gde nam je Klarita? Jos slavi Emice Do koliko sati radis?
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 20.12.2014 21:33:25
|
|
|
|
doktorkakristal
|
zdravo mame ponovo imam net montirali mi SBB,vidim SANJICA se opet pati ,sta da ti kazem draga preguracete nekako,D je kod mojih posto smo imali gomilu slava ova dva dana pa je nisam vodila iako moji slave opet nemaju puno gostiju pa je i sestra moja cuvala i tako nesto sam sa bezveze jos uvek kasljem sad produktivno i tako sve ostalo po starom
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 20.12.2014 21:48:23
|
|
|
|
emicaa
|
Vratila sam se prije pola sata,temperatura je spala ali je imala proluv,što bi rekli do vrata se sredila,onda nije htjela zaspat igrala se,kad sam ja došla došla ispred mene i ja je uzmem,ona mi nasloni glavu na rame i zaspi za dvije minute.
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 21.12.2014 10:26:23
|
|
|
|
emicaa
|
Žene ja ludim,Teodora cjelu noć imala temperaturu,dala i lijek i stavljala obloge ali nije spadala ispod 38,sad joj mjerila 39.5 a tek u 12 je možemo vozit doktoru.Skoro da nisam ni spavala,glava me boli,sva se tresem što od umora što od plakanja.
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 21.12.2014 10:28:03
|
|
|
|
mirkam
|
Jutro mame. Sanjice, bas mi je zao, kud obje u stio vrijeme Sta bi sa Klaritom, kad je rodjendan, jel K ipak dobila boginje?Nista nisam u toku. Mi danas kod sveki na rucku.M nisam nista kuvala, ponijecu mu onu slanu kuponu kasicu koju jedino jede ,bas mu je sto godina nisam davala,i tako. ..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 21.12.2014 10:30:46
|
|
|
|
doktorkakristal
|
jutro mame ja se naspavala i odmorila cekam da dovedu D EMICE nisam u toku nisam bila tu par dana jesi li je vec vodila kod dr ,samo je istusiraj i obaraj t dok ne odete kod dr
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 21.12.2014 10:31:07
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
O Emice. Nama su obe sinoc imale temperatury. Cekam mm da dodje da vodi Sofiju kod dr posto i kaslje. Citala sam da sa boginjama deca slinave, kaslju, imaju proliv... Za svaki slucaj nek je poslusa dr. Od jutros obe nemaju temperaturu. Videcemo kasnije.
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 21.12.2014 10:56:10
|
|
|
|
emicaa
|
Doco sinoć dobila temperaturu,noćas jednom povratila a normalno kaki,nema proliv samo temperatura ne spada.
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 21.12.2014 13:18:38
|
|
|
|
doktorkakristal
|
SANJICE moze kod boginja da se javi i kasalj bolje nek je poslusa dr za svaki slucaj varicela moze da da i upalu pluca EMICE ne znam sta da ti kazem nek je pogleda pedijatar i ovde kod nas su svi bolesni sto stariji sto mladji
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 21.12.2014 13:43:57
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Doco rekla je da se samo inhaliramo fizioloskim i da sutra osradimo krvnu sliku. Samo da ne dobije upalu pluca
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 21.12.2014 15:49:07
|
|
|
|
emicaa
|
Opet ima upalu krajnika i uva,dr kaže da je hronična upala jer prije tri sedmice smo zbog istog išli.Dibila je antibiotik malo jači nego prošlu put i već joj je spala temperatura.
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 21.12.2014 16:01:38
|
|
|
|
Mala Elena
|
Bas mi krivo sto su mali bolesni... Emice, stavljas li cepice posto od sirupa ne spada? Koliko je sada? Ja sam bas umorna, najeli smo se slanih i slatkih palacinki, sto bi se reklo, samo brekcemo.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 21.12.2014 16:05:59
|
|
|
|
emicaa
|
Imala sam samo jedan čepić i njega sam joj noćas dala ali svejedno nije pomogao,danas je dobila i druge čepiće za temperature pa sam i njega dala,zadnje mjerenje 38 što je super kako je bilo.
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 21.12.2014 21:23:10
|
|
|
|
doktorkakristal
|
vece mame da deca brzo ozdrave D zaspala ima neki lud ritam jedan dan spava jednom dnevn drugi dan dva puta sve u svemu nemoguca je ove trojke nikako da izbiju a samo nas ujeda
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 21.12.2014 21:46:25
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro vece mame. E vise dosta sa ovim virusima. Ja sam danas povracala i trcala do wc-a a evo sad mm. Jao samo da mi D i ovo ne pokupi. Hajte cuvajte se i ljubite decicu. Ja dezuram standradno do 23 da nalozim vatru pa cu u krevet. Ljubim vas
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 21.12.2014 22:14:57
|
|
|
|
emicaa
|
Doca i moja Dora tako spava ali kontam jednom će prelom i odlučit konačno kako joj godi Večeras je baš bila nervozna,valjda je boli,počne plakat i hvata se za uvce,nadam se da će sutra biti bolje.
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 21.12.2014 22:33:59
|
|
|
|
Anoniman
|
Vece mame. Kod nas je stanje sledece:Hana ima laringitis. Pisala sam u temi. Ponovo je pogresno lecena,dr je mislila da je bronhitis u pitanju. Mene su ukocila krsta tj u krstima imam jednu tacku koja me boli i koci mi desnu nogu. Kako ste mi vi i decica? Ljubac za sve i brzo da ozdrave bolesni.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 22.12.2014 7:11:20
|
|
|
|
Mala Elena
|
Jutro! Ponedeljak...srecom ne radim pa necu da se stresiram. Toliko brzo prolazi ovo porodiljsko da nisam ni svesna.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Značaj večernjeg obroka za bebeHranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?