Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 17.12.2014 13:02:40
|
|
|
|
emicaa
|
Odlučim se posle tri dana da pojedem nešto osim supe i dvopeka i sad imam strašne bolove u želudcu i muka mi je fuj a stomak kao da sam četvrti mjesec,pa definitivno neću više ništa jesti. Kako bibilo lijepo da posle Nove Godine sva dječica budu zdrava,da super spavaju i da zubići rastu bez ikakvih muka,eto to će biti moja novogodišnja želja
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 17.12.2014 13:03:08
|
|
|
|
Peace*
|
IZVORNA PORUKA: mama krava Poludecu, a na sve dr kaze da nema pojma sta mu je. Evo sad stigli rezultati KS i CRP. KS pod konac CRP 14,9? Odnela sam urinokulturu i uradili briseve nosa i grla! Nisam pametna. Dr rekla da ne dolazimo ako je CRP ispod 15, nego onda tek sa rez briseva! Ipak se pakujem da idemo dok joj se ne zavrsi smena! Milkice, moj je prošle nedelje imao CRP 12, a KS je bila ok. Tj, le su bili ok, to znači da nije bakterijski. Ništa ga nije bolelo, samo šetajuća temperatura koja sama raste i sama spada svakih sat. MiLj, trebaš mi u temi o matematici.
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 17.12.2014 13:05:30
|
|
|
|
mama krava
|
Ljishka, nismo dali briseve, tek je dr danas dala upute, jer ni ona nema ideju sta moze da bude. Mada sad kada sam joj javila KKS i CRP, rekla e da je najverovatnij evirus, ali u ponedeljak idem osa rezultatim abriseva i UK. Ja se nadam da ni tamo nece niti nicega alarmantnog. Syra ujutru nosimo i urin, pa cemo da znamo popodne da li je mozda urinarna... Mada ne verujem jer je crp RELATIVNO NIZAK
< Poruku je uredio mama krava -- 17.12.2014 13:06:50 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 17.12.2014 13:05:35
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: Peace* MiLj, trebaš mi u temi o matematici. veni vidi vici bila videla i odgovorila
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 17.12.2014 13:10:48
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: mama krava Mada ne verujem jer je crp RELATIVNO NIZAK Ja sam D danas vodila na kontrolu i kaze mi nasa dr da nisam pogresila sto sam joj dala ab jer se verovatno zahuktavala bakterijska. Kaze krenulo je sve kao tipicno virusno ali po njoj kad je crp preko 20 krece da biva sumnjivo kako ona kaze. Izes ga eto tri lekara (dezurni privatni i nasa dr) i svi kazu razlicito. Ajd sad budi pametan.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 17.12.2014 19:59:19
|
|
|
|
Anoniman
|
bila sam veceras do mog zubara, i on ubedacen skroz, i njegova beba zaglavila bolnicu zbog pneumonije. ovde kod nas je katastrofa, ne znam jos ko ima bebu a da nije imala pneumoniju ove jeseni. a tek nas zima ceka... pulmolog kod koje smo se mi lecili u bolnici, inace nacelnica decije pulmologije, kardiolgije i alergologije ovde u kg kragujevac ignorise te bakterije iz brisa nosa, grla i aspirata.. kada je cula da smo mi izmedju dva lezanja u bolnici dobili panklav zbog streptokoke u nosu samo je prevrnula ocima, u smislu to je potpuno neadekvatno. a isto je rekla i za malog iz nase sobe kome su nasli eserihiju u aspiratu. neka dr je bila dan pre nje u viziti i ona mu je zbog te eserihije ukljucila pancef, pa se ova ljutila. ali je zato nasa beba primila 8 tura antibiotika za 2 meseca, jer je imala 3 bronho opstrukcije, koje su se komplikovale pa je dva puta dobila pneumoniju, T preko 40, sumnja na sepsu... mozete da zamislite toliko AB, ali moralo je, bilo je neophodno, sem mozda tog panklava, sve ostalo je moralo.. sad radimo zato na imunitetu i takooo...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 17.12.2014 20:05:25
|
|
|
|
Ana RR
|
Joj macaki duša malena..
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 17.12.2014 20:11:35
|
|
|
|
Anoniman
|
ne pitaj anci sta smo prosle.. te jedne strasne noci sam mislila da mi dete umire, da je gotovo. zvala sam moje i rekla molite se samo i nemojte da prestajete da se molite. kao luda sam bila cele noci. ne ponovilo se.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 17.12.2014 20:13:38
|
|
|
|
Ana RR
|
O strašno!! Nadam se da ste završili sa tim bolestima Ja sam se plašila kako će Marko podneti ovu promenu klime (ovde je jako suva klima) ali za ova tri meseca je sve bilo super (sem ovog virusa što nas je zakačio, mene je držao nedelju dana, njega dva dana a deverovog klinca jedan dan). Nadam se da nećemo imati nikakvih problema.
< Poruku je uredio Ana RR -- 17.12.2014 20:14:20 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 17.12.2014 20:21:58
|
|
|
|
Anoniman
|
vi ste u kanadi? procitala sam negde.. kako je tamo? kako se mare adaptirao? i ja se nadam da smo zavrsile. ali eto K stalno dovlaci neke viruse, samo mi nije jasno odakle. da ide u vrtic, nista mi ne bi bilo neobicno, ali ne ide. ponovo su malo slinave, pomalo kasljucaju, ali to je sve sitno.. nadam se da se onako nesto nece ponoviti.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 17.12.2014 20:27:05
|
|
|
|
Ana RR
|
Aha, u Kanadi. Fino je ovde, bila nam je lepa jesen pa smo dugo šetali i uživali, sad je zima ali temperatura je dosta viša nego inače. Pre neki dan je bilo skoro 13 stepeni, ako ima sunca to je onda kuvanje, ljudi šetaju u kratkim rukavima. Potpuno drugačija klima nego u Srbiji. Dobro je, radimo, finansijski nam je 10 puta bolje nego tamo. Mare je dobro, ima periode kada ne pita ni za koga, onda mu malo dosadi ovde pa počne da pita gde su drugari, babe, dede, njegova kuća... ali u suštini je ok.
< Poruku je uredio Ana RR -- 17.12.2014 20:33:44 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 17.12.2014 20:33:18
|
|
|
|
Anoniman
|
super, drago mi je da ste zadovoljni. cmokni mi mareta da pukne!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 17.12.2014 20:41:01
|
|
|
|
Anoniman
|
Dobro vece! Da se i mi upisemo medj bolesne. Hana ima temperaturu i kaslje kao magare! Isle smo kod dr,kaze pocetak bronhitisa desno se vise cuje. Dobila je inhalacije berodualom i ospomox. Sutra cemo vaditi krv za ks. A vi kako ste?! Ljubac svima
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 17.12.2014 21:48:04
|
|
|
|
mama krava
|
Dobro vece keve! Ja mislim da cemo ovu noc proci bez temperature, jer je debeljko konacno zaspao onako najspokojnije i mirnije moguce, tj isto kao kad nije bolestan... Drzite nam fige! I da svi ostali malisani sto pre ozdrave! P.S: mimahana, ja kad god vidim tvoj nik negde da pises, sve sam u tripu da ti je nik u stvari marihuana looooda zena!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 17.12.2014 21:51:41
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: mama krava nik u stvari marihuana looooda zena! sto je babi milo to joj se i snilo Zene drage ja ne znam jesam li danas uopste napisala mi smo dobili da se inhaliramo berodualom jednom na dan i to uvece radi mirnijeg sna, ali mi se cini da cu ja sutra njoj da povecam na svoju ruku broj inhalacija u toku dana. Na koliko mogu da je inhaliram. Nesto mi bas opasno sisti i otezano dise. eno mm se zabrinuo legao pored nje i hrcu njih dvoje u duetu a mene opet ostavise da hranim probirljive kerove i da lozim vatru Hajte da nam deca sto pre ozdrave skroz na skroz. MK drzim fige
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 17.12.2014 22:56:54
|
|
|
|
mama krava
|
Ja bih inhalirala 3x na dan ako ti sisti! Na oko 8 sati npr, ali nije to striktno, nego ujutru, pa oko rucka i pred spavanje. Mi tako radimo kad dodje do krcenja. Ali berodual je super i stvarno nama brzo sredi stvari. I dalje je ladan, ovaj moj i spava ko top. A ovaj babin san samo mogu da sanjam
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 17.12.2014 23:16:10
|
|
|
|
Mala Elena
|
Mama krava, drzim palceve! Emice, pa sta je sa zelucem? Meni se skoro " strunio" tj pomerio se iz lezista i jako me boleo , pogotovu dok hodam ali sve se samo od sebe sredilo. Vece svima! Da se pohvalim, okitila sam jelku , bas kako sam zamislila!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 17.12.2014 23:38:37
|
|
|
|
Klarita
|
MK, drzim palceve jaaaaaako... Superm, ima li te? Kako ste? Ljiso, mozes komotno i na 6h, pa i na 4h. Za pocetak kreni na 8h pa ces videti kako se odvija situacija, nadam se da cete prjavascript:void(AddText(' '))egurati i to sto bezbolnije... e, saaaaaaaaaad, surprajz, K ima boginjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...veceras je skinem da je istusiram i vidim dve vezikule, jedna na grudima, druga na stomaku. Odmah sam se presekla. Zvala sam konmsinicu koja je utrcala i rekla"haaaaa uzdravlje vam boginje_" ja poludim...em N mali, em sutra vece slava, em joj rodjendan zakazan za nedelju i ponedeljak...ona hvala Bogu odlicno, sem onog kasljucanja li nista novo i strasno. Mm pozove nasu porodicnu doktoricu i odvezem je ja okupanu i u pizami kod nje kuci, gleda zena (sa 36g radnog iskustva poslednjih 20g u hitnoj sluzbi) i rece nije sigurna kad pogleda vezikule rekla bi 100%, ali joj je opste stanje organizma odlicno (sem blagog poostrenog disanja ) i da pratimo do sutra pa da je opet odvedem...OMG Panika me hvata, majke mi. Letos pred more sam joj radila IgG na varicelu i bili su 9, a RF vrednosti 11-13, bas sam pisala i ovde i znam da mi je cudno bilo sto uopste ima pozitivne IgG...kako sad boginje??? Kud cu sa ovim maleckim mojim? Trebam li nesto da povedem racuna?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 17.12.2014 23:45:49
|
|
|
|
superm
|
Klarita, evo me! I dalje je slinav. Bili smo kod Dr, dobio je terapiju. Moja deca su na homeopatskom tretmanu. Umorna sam, isla sam cak i na posao
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 17.12.2014 23:49:01
|
|
|
|
Klarita
|
Mmmmmmmm, onda ce brzo da vam bude bolje...evo ja da trknem do auta da ga zakljucam i izvadim kljuceve, pa se vracam sa receptom za baklavice stavila sam K u dnevnu sobu da spava, i ja cu s njom..mislim da cu da je zgledam non stop da vidim da li je izbija jos negde...usput cu da napravim preliv za ribe (hvala Mod i mojoj doktorici malocas sto mi dade ideju) i vilenicu po RR verovatno
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 17.12.2014 23:52:35
|
|
|
|
superm
|
K, ti si zena od akcije! 300 na sat!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 18.12.2014 7:57:03
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutri,nadam se da su dječica ozdravila. Klarita kakvo je stanje kod Klare? Meni opet muka i gladna sam i dalje ali još me strah da nešto pojedem da ne bude opet gore.
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 18.12.2014 10:50:37
|
|
|
|
mirkam
|
Jutro mame. Klari, jesu li boginjice?Kako ste jutros? Nešto sam sva nikakva.Ovaj mali ubija koliko je naporan,pet minuta ne može na jednom mjestu.Htio bi non stop da hoda a smotan je strašno.Ne umije da se pridrzi kad pada pa ga vodam ispod miski po kući po čitav dan,ne mogu da ga pustim uz stvari,razbice glavu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 18.12.2014 11:36:19
|
|
|
|
mama krava
|
Ajde priznajte da ste sve pozaspivale oko 3 - pola 4, jer je seronja tad dobio opet T, ali rekla sam, zaje*i mali i izbori se , nemoj da si (.)! I nisam mu nista dala, pa ga prodje za nekih 45 min, ali sam ga raskomotila i otkrila, pa je posle bas fino zaspao, tj usporilo mu se disanje i T se vratila u normali. Ubite me ako znam sta je ovo! Joj, bre, Klarita bas bzv! Ali nemoj da se brines za maleckog i ako dobije bice to ok! Sve je to za decu, ali bas je bedak sto je mica dobila bas pred rodjendanac!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 18.12.2014 16:52:12
|
|
|
|
Anoniman
|
ja citav dan kuvala, prala mm-ove stvari i peglala ga jer veceras putuje. evo upravo je legao da malo dremne jer ce nocas u mini busu biti zurka. deca se upravo probudila, sad cu da pocnem i nas da pakujem, docice kasnije tata po nas. bas se radujem da budemo kod mojih par dana. i oni se kao raduju, ali verujem da ce da promene misljenje uskoro..
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?