Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 31.12.2014 22:27:47
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Moje od osam spavaju. I mi smo u centru ali nista one ne cuju. Macaki smirice ove dve nase mangupice. Ova samo ide kroz kucu i vice ko je, ko je. Bas mi je slatka. Ja zavrsavam knjigu, pa da spavam.
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 31.12.2014 22:41:30
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Virkam da li nesto pise Ljisa. Nadam se da je veceras muz kod kuce. Stigao je u pola 9. I naravno cerka mu uletela u krilo i zaspali su za sekundu. a meni bila komsinica na casici vina ja je ispratila, ode kuci zena, kod nje je zurka ehehhe...al tek sad stizu gosti i kaze mi "ne brini jednog dana ce porasti i tvoje dete" I tako ja dezuram za vatru. Evo jedem projice. Popalila sam sva svetla oko salasa. Pa izes ga. Veceras me mrzi da nosim pusku sa sobom ponecu samo malu sikiricu . Idem sad da procitam sta ste sve pisale. Sanjice odmah mi je upao tvoj post u oko nisam ni procitala jos sta druge mame vele Azra ja bih sacekala tri dana, jer ako je virus tri dana ce potrajati temperatura ili ce bar imati tendenciju da pada a ako raste do npr 39 tog treceg dana ja bih uvece pocela sa Ab. Kod nas se jos ne puca dok ja ne pripucam hahaha..Al kad krenemo ceo komsiluk ima neko vatreno oruzje bice kao da smo u sred centra u NS
< Poruku je uredio Misha i Ljisha -- 31.12.2014 22:55:31 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 31.12.2014 22:51:36
|
|
|
|
Mala Elena
|
Vece mame! Poceli smo sa krem corbicom u 20h , da se slegne , pa preko glavnog jela dodjosmo do torte-pola parceta jer je djavolski slatka. Lazem , preukusna je. Mali misu dugo te nije bilo. ..dobrodosla ! Ljiso , al si ti opremljena tim spravicama ! Uzivajte veceras i lepo ispratite 2014.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 31.12.2014 22:57:08
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: Mala Elena Vece mame! Poceli smo sa krem corbicom u 20h , da se slegne , pa preko glavnog jela dodjosmo do torte-pola parceta jer je djavolski slatka. Lazem , preukusna je. Mali misu dugo te nije bilo. ..dobrodosla ! Ljiso , al si ti opremljena tim spravicama ! Uzivajte veceras i lepo ispratite 2014. nego sta nego sam opremljena znaci evo da znate NE dolazite kod mene ne najavljeni ili cete videti live sve spravice
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 1.1.2015 10:34:00
|
|
|
|
mirkam
|
Jutro spavalice Budite se,Nova je godina. Srećna svima i ovdje!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 1.1.2015 10:35:57
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro mame A. je zaspao u 1.30, zaspao bi on ranije da ga pametnjakovic mm nije razbudio sa crtanim u ponoc
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 12/14 (chat) 1.1.2015 12:27:46
|
|
|
|
branki*
|
drage mame,nova tema klik
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Značaj večernjeg obroka za bebeHranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
Anketa
NeodlucnaMara17Koje ime je najlepše?Andrej (
34%)
Mateja (
23%)
Dimitrije (
21%)
Nemanja (
21%)
Ukupan broj glasova: 189Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!