|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 12/14 (chat)
22.12.2014 8:05:01   
little_one
Jutro mame!

I mi cekamo ospice svako malo, nemam pojma da li ih je i kada zakacila jer nismo bili redovni u vrticu zadnjih mjesec dana. Pripremam se psihicki da preguram to sa njih dvije.

ME joj i meni padne mrak na oci kad se sjetim da se trebam vratiti na posao. Na porodiljskom sam vec vjecnost, dvije trudnoce i dvije bebe zaredom. Tacno tri godine je kako ne radim. Ja sam sve zaboravila, cini mi se i imena nekih ljudi na poslu.

Andrea je u vrticu, Aleksandra se hiljadu puta budila nocas, izludila me. Izgleda da joj ide jos neki zub, al joj nista sumnjivo ne vidim na desnima. Gornje jedinice ni u najavi cini mi se, mozda donje dvojke al nisam sigurna jesu li otekle jos od izlaska donjih keceva ili stvarno idu. Pojma nemam. Nasisavala se citavu noc, pred jutro joj je bilo izgleda i previse, pa kad se prikacila ladno me je ugrizla a ja onako bunovna kao zombi, izvukoh joj sisu uz jedno NE i ona u plac i vrisku. Uvrijedila se gospodjica sto joj mama ne moze biti i glodalica kad vec izigrava dudu. user posted image Ja to nisam prosla sa ANdreom, dojenje i zubi, jer sam ja taman prestala da je dojim kad joj je izbio prvi zub, sa devet mjeseci. Ne znam ni sta da joj radim. Zanimljivo samo me nocu grize kad me grize.

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 451
22.12.2014 8:28:59   
emicaa
Jutro cure,kad počinjete radit.
T je bolje,nema temperaturu ali i dalje pipka uvce,ali tek je dva puta popila lijek.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu little_one)
Direktna veza do poruke: 452
22.12.2014 9:32:45   
doktorkakristal
jutro mame D ustala rano oko 7 pa je sad sva nervozna,da decica brzo ozdrave

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 453
22.12.2014 9:44:48   
Peace*
Pričali smo sa Lukom za vikend nešto, sprdali se uz ručak, pokušavam da iskorenim onu groznu rečenicu "Kad se jede, ne priča se" - nikada mi nije bila jasna... ja baš volim za stolom da ćaskam, u ovo ludo vreme, vikendom za ručkom jedino imamo vremena svi zajedno da sedimo i pričamo, i želim da to deci ostane negde kao uspomena... Elem, nisam zato pisala... Stigosmo do toga da je postoji prestupna godina, kada februar ima 29 dana. Skroz je bio nezainteresovan, dok nisam rekla "Zamisli te ljude što su rođeni baš taj dan, pa rođendan imaju svake 4te godine". Njegov izraz lica hahahahhaha, nezamislivo! hahahahha Bacio kašiku, uhvatio se za glavu, zabrinuo, skenjao... hahahahah

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 454
22.12.2014 10:21:27   
Peace*
Inače, juče neki blesav dan, ceo dan bila u pižami. I predveče odlučim da legnem u kadu. Krenem da punim, deca uleću "Juuupiiii, mama nam puni kadu!", a ja user posted image , "Ne, ne, deco, ja ću da se kupam!", oni oči kao krofne, "Kako to misliš!?"... i onda shvatim da mislim da od kad se Marko rodio nisam legla u kadu. Sve nešto pod tuš, na frku... Marko stao, gleda me, pita "Sešćeš unutra i igraćeš se?", reko "Ne, sešću i kupaću se". Istrčava iz kupatila i viče "Luuukaaa, mama će STVARNO sesti u kadu" user posted image
Legla ja unutra, naravno da je morao da uđe da on to vidi, kao nosi neki crtež da mi pokaže... Stao kod kade pa me gleda.... Izlazi i čujem da govori Luki "Mami su se naduvale sise". user posted image
Elem, jako im je bilo zabavno što sam ušla u kadu. user posted image

Tasha

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 455
22.12.2014 10:50:45   
mirkam
Haha,Peace e baš si me nasmijala user posted image
Jutro mame.
Ja standardno vilenim od pola 7,M maloprije zaspao,kasnije idem kod zubara,usput se nerviram što nam debili iz banke još nisu isplatili kredit (tj ženi od koje smo kupili stan) jer stalno nešto grijese pa ispravljaju i baš se sve to oteglo,i tako..user posted image
I opet se nešto tripujem i nerviram oko M,al pisaću o tome u temi da ne idem u off.
Grlim bolesnu djecicu da što prije ozdrave.

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 456
22.12.2014 11:06:52   
Sanjica26 RR
Meni Sofija spava na rukama. Mukica ko zna koliko je muce boginje. Ne da da je spustim. Teodora je sana u sobi. Igra se. Stvarno sam ppnosna na nju kad je tako poslusna. Posto sam Sofiji pwvala dok sam je uspavljivala njoj sam pevanjem objasnila zasto ne mogu sa njom da se igram.Crce dete od smeha. Parola snadji se.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu mirkam)
Direktna veza do poruke: 457
22.12.2014 12:37:11   
emicaa
Ova moja opet imala temperaturu i povratila u mlazu sa prolim u pratnji,sad opet i temperatura spala i ona opet vesela,dr rekao ako do sutra ne bude bolje da je opet dovedem.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 458
22.12.2014 12:43:46   
Misha i Ljisha
Sanjice tako sam ja jedno vreme komunicirala sa mm, pevam D a reci upucene mm user posted image . Sto ti kazes parola snadji se.

LO nemam savet kako da ti bude lakse, ja sam prosla to sa mojom D i eto ko sto rekoh jos jednom nema pravila, Moja je nocu sisala vise sa 11 meseci nego sa 4 (sa 4 meseca se budila u 4 ujutru da sisa i to je bilo touser posted image ) a sa 11 mi je visila na sisi. Pitala sam tad dr sta da radim, dr me rece da joj je sisa analgetik i da je pustim da sisa. Eto toliko. Mozes joj dati pretpostavljam nesto za bolove (mojoj gelovi nisu pomagali) ali mislim da je eferalgan placebo za bolove (vec sam kacila link o tome) tako da ja to ne bih. Plus ipak dajes lek, a sisa je prirodno nesto. Prestace veruj mi samo izdrziuser posted image

Peace nemam reci za tebe zar si stvarno sela u kadu???user posted image hehehe super su ti momci, a to za prestupnu godinu user posted image

Emice nisam ispratila jel joj dajes neki probiotik? Joj dusa mala.Ma oni kao da nemaju pojma da su bolesni kad im skines tempuser posted image

< Poruku je uredio Misha i Ljisha -- 22.12.2014 12:46:56 >

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 459
22.12.2014 12:47:31   
Peace*
Mislim, Ljišo, sramota! Sela sam u kadu! Samo sam čekala kad će da mi donese neku igračku. user posted image

Tasha

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 460
22.12.2014 12:51:10   
Misha i Ljisha
da dobro je da ti nisu doneli pistolj na voduuser posted image . Sledeci put im reci da ti donesu knjigu i kafu i da te ostave unutra na miru bar sat vremenauser posted image

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 461
22.12.2014 12:52:41   
Peace*
E, ne mogu ja toliko da ležim u kadi. Bude mi zima. Em mi napolju pola butina i listova, em ramena, em mi grudi isplutaju... majku mu, više tela mi je iznad nivoa vode nego pod vodom. user posted image

Tasha

Direktna veza do poruke: 462
22.12.2014 12:55:01   
Misha i Ljisha
jesi ti to sela u decije korito?user posted image ahhahha...Pa dolivaj vrucu vodu, tj pustaj na slavinu. Ja sam znala da odnesem i lap top u kupatilo i film da odgledam a bezbroj ispita sam ucila u kadi (sve mi se knjige smrezurale)user posted image

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 463
22.12.2014 12:58:36   
Peace*
Ma ne vredi, 10 min mi je max! user posted image

Tasha

Direktna veza do poruke: 464
22.12.2014 13:01:44   
Misha i Ljisha
user posted image a koja je svrha onda? Garant se duze tusiras.

Eno onu moju hvata neki kasalj. A bas je nervozna kad se ne naspava.user posted image Valjda ce odraditi bar dva sata

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 465
22.12.2014 13:03:33   
New Mom

IZVORNA PORUKA: Peace*

Inače, juče neki blesav dan, ceo dan bila u pižami. I predveče odlučim da legnem u kadu. Krenem da punim, deca uleću "Juuupiiii, mama nam puni kadu!", a ja user posted image , "Ne, ne, deco, ja ću da se kupam!", oni oči kao krofne, "Kako to misliš!?"... i onda shvatim da mislim da od kad se Marko rodio nisam legla u kadu. Sve nešto pod tuš, na frku... Marko stao, gleda me, pita "Sešćeš unutra i igraćeš se?", reko "Ne, sešću i kupaću se". Istrčava iz kupatila i viče "Luuukaaa, mama će STVARNO sesti u kadu" user posted image
Legla ja unutra, naravno da je morao da uđe da on to vidi, kao nosi neki crtež da mi pokaže... Stao kod kade pa me gleda.... Izlazi i čujem da govori Luki "Mami su se naduvale sise". user posted image
Elem, jako im je bilo zabavno što sam ušla u kadu. user posted image

user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 466
22.12.2014 13:09:38   
Peace*
Ne, tuširanje kod mene traje max 5min. user posted image

A ustvari nemam pojma koja je poenta kade. user posted image Voda je bila toliko vrela, da sam posle šetala po pločicama bosa, što inače ne radim. user posted image

Tasha

Direktna veza do poruke: 467
22.12.2014 14:09:10   
emicaa
Ljišo pije antibiotik ujutru i naveče,prošli pu je posle dva korištenja već bilo bolje a sad još nije.Jedino što joj ovi čepići što je juče dobila odma skinu temperaturu.

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 468
22.12.2014 15:25:17   
Mala Elena

IZVORNA PORUKA: Peace*

E, ne mogu ja toliko da ležim u kadi. Bude mi zima. Em mi napolju pola butina i listova, em ramena, em mi grudi isplutaju... majku mu, više tela mi je iznad nivoa vode nego pod vodom. user posted image

Ja se spustim skroz nekako, malo i kosu pokvasim ali posto je kada duboka i bude puna vode, nekako stanem user posted image
A decaci su ti vrh hahaaah, ismejah se. Oni ne znaju da i mama ima dusu ccc..user posted image

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 469
22.12.2014 15:31:45   
Mala Elena

IZVORNA PORUKA: little_one

ME joj i meni padne mrak na oci kad se sjetim da se trebam vratiti na posao. Na porodiljskom sam vec vjecnost, dvije trudnoce i dvije bebe zaredom. Tacno tri godine je kako ne radim. Ja sam sve zaboravila, cini mi se i imena nekih ljudi na poslu.

Pre neki dan razmisljam kako mi se preziva koleginica i shvatam da ne znam, a kamoli da znam da radim posao...a taman sam pohvatala neke konce kako,sta i osecala sam da me ceka unapredjenje ali eto ljubav prema detetu je bila veca...
Posle koliko si ostala trudna po drugi put?

Direktna veza do poruke: 470
22.12.2014 16:00:29   
mirkam
Emice,držite se,da što prije prodje sve to maloj duši,a baš je potjeralo u zadnje vrijeme.
I ne spominjite posao user posted image ,još samo 20-tak dana...jaooo.

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 471
22.12.2014 16:58:21   
little_one
Ma Ljisho, ne pada meni tesko to sto ona sisa nocu, vec sto me grize za bradavicu. Tj uhvati kao da ce da sisa, a onda pusti i uhvati samu bradavicu i zagrize i povuce user posted image Bas mi to lici na zube. To boooooooli! A preko dana i kad treba inace da sisa jer je gladna nikad me ne grize, i ne osjetim ta dva zubica user posted image

ME kad je starija imala 9.5 mjeseci ostala sam trudna, mjesec dana nakon sto sam prestala dojiti.

Danas Aleksandra i ja bile na kafi kod drugarice, poslije kad sam dovela Andreu kuci iz vrtica dosla nam komsinica sa dva klinca na kafu. Bilo je vriske i jurnjave po dnevnom boravku. Pitam se kako je ostalo sve citavo pored njih. user posted image

Danas troje primjeceno sa ospicama u vrticu, nadam se da cemo uspjeti docekati paketice u ponedjeljak i onda da nam izbiju user posted image

(odgovor članu mirkam)
Direktna veza do poruke: 472
22.12.2014 17:02:14   
big mum
Ola mamitasuser posted image
Samo da vas na brzinu pozdravim pa begam ,ukrašavamo novogodišnje čestitke.

New mum -izvukla sam tebe za slanje ali mi nisu poslali br.ulice i imena djece.Imam adresu ali nemam br kuće/zgrade pa ako nije problem da mi napišeš jer sutra šaljem.Gracijasuser posted image

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 473
22.12.2014 22:14:02   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: little_one

Ma Ljisho, ne pada meni tesko to sto ona sisa nocu, vec sto me grize za bradavicu. Tj uhvati kao da ce da sisa, a onda pusti i uhvati samu bradavicu i zagrize i povuce user posted image Bas mi to lici na zube. To boooooooli! A preko dana i kad treba inace da sisa jer je gladna nikad me ne grize, i ne osjetim ta dva zubica user posted image

iskreno mene moja nije mnogo grickala. ali cim bi krenula ja izvucem bradavicu pa nek misli gospodjica. O da i naljute se oni najstrasnije. No valjda je sve to normalno, ne brini dete ti ima karakteruser posted image

Dobro vece mame, mene sve nesto neka jeza hvata. Mm imao groznicu al evo ga lepo spava. Ja cekam da nalozim vatricu

Direktna veza do poruke: 474
23.12.2014 7:01:28   
mirkam
Jutro user posted image
Samo da mahnem.Jutros nesto prehladno, brrrrr.
Danas na sisanje, pa za doznake, pa da vidim M da nadjem neku kosuljicu za rodjendan...uh.Nego ne mogu nigdje da nadjem marame za njega.Necu mu na rodjendanu stavljati portiklicu stvarno, bar jednom da imamo slike bez portiklicauser posted image Al kako on sve skvasi za minutut, opet moram nesto, pa se sjetih da je Ana pominjala jednom marame.To ni je bas prelijepo i prakticno.Al nemaaa user posted image
Ako ipak ne nadjem, improvizovacu, sta cu.
Nadam se da su bolesni klinci danas bolje user posted image

Direktna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.
Pripremite bebinu kožu za hladno i vetrovi...
Od najranijeg perioda detinjstva potrebna je pravilna nega dečije kože kvalitetnim preparatima koji neguju i obnavljaju ...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here