Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 22.12.2014 15:07:57
|
|
|
|
Peace*
|
Zašto????
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 22.12.2014 15:10:57
|
|
|
|
lelaigor
|
Nisam prošla komisiju za carski rez. "Znate, morate nas razumeti, imamo mi mnogo sumnjivih i mutnih indikacija za CR, ipak je to težak operativni zahvat, sa raznim mogućim komplikacijama. Mislim, vidimo mi da to vas stvarno boli i da imate problem, ali ipak. Ništa vratite se u sredu, pa ćete opet na komisiju." Plačem satima, da sam malo luđa nego što jesam, bacila bih bombu na tu jeb Betaniju, pa da rešim muka sve žene koje tek treba da idu tamo.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 22.12.2014 15:11:33
|
|
|
|
Snelle
|
Wow!!!! Vredelo je poset_iti ovu temu! Čestitke trudnicama za koje nisam znala da čekaju bebe! Choopo, jabudic, janabons - čestitam, svaka vam čast, posebno dvema mamama koje čekaju treće! Što bi rekli Mašala :) Šerpica četvrto?! Bravo!!!
< Poruku je uredio Snelle -- 22.12.2014 15:15:00 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 22.12.2014 15:18:10
|
|
|
|
wivern
|
Pa kretencine jedne, kako to misle "vidimo mi da vas boli" Pa ako vidis sto okreces glavu, jaoo gde mi zivimo
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 22.12.2014 15:21:01
|
|
|
|
Sanjchezze
|
Ne mogu da verujem!! Pa da li su oni normalni?! Vide da te boli al sta ima veze.. uh bre al sam se iznervirala. Kreteni jedni nenormalni... i sta sad Lela?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 22.12.2014 15:33:13
|
|
|
|
daca77
|
Lelo, razumem te u potpunosti...isto takvo ponasanje sam dozivela i ja u Nisu. Sukobila sam se sa pola osoblja GAK-a i na kraju je beba ipak sacekala mog dr, koji je hteo da mi "ispuni zelju"-tako mi rece neko od dr sa patologije trudnoce i porodi na CR. Zapamtili su me svi na klinici, jer sam bila nemoguca, a ustvari ja sam samo htela da vec jednom urade CR i ne cekam vise.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 22.12.2014 15:37:42
|
|
|
|
branki*
|
lelo,da li je moguce... neverovatno...pa,je l treba da se onesvestis tu na stolu ,covece...i,da,to cuveno-shvatamo mi vas,ali....more
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 22.12.2014 15:54:25
|
|
|
|
bubulence
|
lelo ne znam sta bih ti rekla . a sta bi sa tvojom vezom?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 22.12.2014 15:55:15
|
|
|
|
eca89
|
Joj, Lelo strasno nemam rijeci, bas mi je žao, e pa koje su to budale . Drži se draga, nadam se da ce sve biti ok .
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 22.12.2014 16:04:41
|
|
|
|
lelaigor
|
Ne znam šta će biti, vija mm veze, svašta nešto, ništa nam nije jasno, jer nam je prvobitno rečeno da je već sve rešeno, a obaška što imam indikaciju i meni nije jasno kako oni smeju protiv nalaza nekog drugog dr, ok, mogu oni da sumnjaju, ali šta ako nisu u pravu, pošalju mene sad na prirodni i još više mi se slomi kost i šta onda? Ko je kriv i koga da tužim zato što su oni sumnjali i zanemarili nalaz ortopeda? Ne znam, da budem iskrena, očajna sam, nemam više snage ni da se nerviram ni da plačem, imam osećaj kao da sam u noćnoj mori. Ta neka dr kojoj je žao što su me odbili je rekla da dođem sutra uveče na CTG kod nje, inače sam trebala da ostanem do srede, pa u sredu opet na komisiju, ali su rekli da mogu da potpišem i odem kući da ne džedžim džaba tamo. Pa sam došla. Sutra dajkle na taj CTG uveče i onda u sredu ujutru opet na patologiju, redovno u sobu, pa opet čekam komisiju. Ne znam ništa.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 22.12.2014 16:12:50
|
|
|
|
anita
|
Jao Lelo bas bzvz. Da li su normalni . Bacila bi im bombu. Drzi se. Nadam se da cete uspeti da sredite nesto do srede.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 22.12.2014 16:21:59
|
|
|
|
wivern
|
Oooo tako u sredu treba i da im kazes. Da ti daju napismeni zasto su te odbili pa ako ti se ne daj boze nesto iskomplikuje da imas za novine njihovu bahatost. Stoka.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 22.12.2014 16:24:56
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: wivern Oooo tako u sredu treba i da im kazes. Da ti daju napismeni zasto su te odbili pa ako ti se ne daj boze nesto iskomplikuje da imas za novine njihovu bahatost. Stoka. ovo sam bas htla da napisem. i to nemoj da budes ni malo fina! ko je bio od dr?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 22.12.2014 16:52:58
|
|
|
|
*boka*
|
Lelo uzas! Ja bih ti rekla isto ovo sto su ti wiwern i bubule rekle. U sredu kad odes, potpuno smireno im zatrazi da ti daju napismeno zbog cega nisi kandidat za CR. Mislim da na to po zakonu imas pravo. Nemoj se uopste raspravljati sa njima, vec im reci, postujem vase misljenje, ali molim da mi za to date pismeni dokument, jer na to imam pravo. Kao sto ti je doktor ortoped dao pismeno misljenje, tako moraju i oni. U toj betaniji se, koliko se secam pre par godina svasta izdesavalo u periodu od mesec dva. Bas zbog pogresne procene komisije. Tacno je da je CR operacija, koja moze da donese odredjene komplikacije, ali isto tako moze i prirodan porodjaj, u tvom slucaju jos vece. Bas mi je zao, pretpostavljam kako se osecas
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 22.12.2014 18:18:48
|
|
|
|
serpica
|
Eh Lelo,bas svasta. smiri se ako mozes,mozda te u sredu ostave i vec u cetvrtak porode. Verujem da ti je muka od svega. Snelle navrati jos koji put vidis,iznenadjenja nikad dosta. Ja bila u kupovinu da doturim jos nesto za paketice deci,bas mi je prijala setnja da vam kazem,kupila sam sinku jedan auto koji svetli i vrti se u krug sa fenomenalnom kaubojskom muzikom i deckom koji dize noge dok vozi auto. Ma odusevljena sam..kad sam ga pustila on se ubi od plakanja,uplasio se Trebalo bi i ja da radim kks i urin,ne znam samo kako cu da ne jedem dok stignem do dz...
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 22.12.2014 18:23:57
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Lelo draga Bas sam se i ja iznervirala. A cr nije da ne rade zbog komplikacija vec sam pisala i ranije da izbegavaju jer im je lakse da porode prirodno oa ako se iskomplikuje onda rade hitni cr. Bas me zanima ko je bio na komisiji. Bogavac i Stojic su izbegavali cr. Nadam se da ce tm nesto srediti.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 22.12.2014 18:27:05
|
|
|
|
lelaigor
|
Evo me, malo sam legla da odmorim. Pored toga što su me odbili, još su me dobro izvrteli, ispregledali, čak su i na vaginalnom pregledu insistirali pa sam se "raspala". Dr Stojić, neki profesor, je odbio sve to, ostali svi koji su došli u kontakt sa mojim papirima su rekli da misle da sam za CR, ali on je valjda danas bio glavni u toj komisiji i kraj. A ta dr što ej spominjem, je neka dr Pešić ili Tešić.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 22.12.2014 18:29:37
|
|
|
|
Tanjica81
|
Lelo nemam reci...samo cu da te Snelle hvala. Amelia O je bila 15dc(po lh trakici)...Ja necu jos kod dr. I tako nista nece videti a bas mi se ne svidja ideja da mi "unutra" radi Uz.Inace hvala Bogu nemam problema sa oxrzavanjem trudnoce..jedino me brine da nesto nije u redu-ali verujem da jeste-posto sam imala trudnocu izmedju moje dve cure,koja se zavrsila ab zbog nekog genetskog nedostatka...Maslacak ako bi mogla da mi kazes da li zbog toga moze da se desi da mi je u sl.trudnoci Dabl test bio katastrofalan.(ako se dobro secam ~1:450)..ili sta uopste utiče na rezultate testa? Izvinite opet na dugom postu... Sve vas
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 22.12.2014 18:41:36
|
|
|
|
bubulence
|
lelo mozda u sredu bude neko drugi dezuran pa ces imati vise srece...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 22.12.2014 18:45:48
|
|
|
|
lelaigor
|
Hvala svima. Pa, nadam se bubi. Videćemo i da li će i šta do kraja uspeti mm tj. njegov šef da sredi. Više ništa ne mislim i ne verujem dok mi 100% ne kažu. A rekla sam mm, ja prirodno neću da idem da se čerečim tamo. Porodiću se na uši, ako treba, nek me vodi bilo gde ja neću da idem kod tih kasapina, posle da ostanem invalid zbog njih.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 22.12.2014 18:54:11
|
|
|
|
jabudic
|
Lelo, nisam u toku, zasto insistiras na carskom?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 22.12.2014 19:02:30
|
|
|
|
lelaigor
|
IZVORNA PORUKA: jabudic Lelo, nisam u toku, zasto insistiras na carskom? U oktobru sam pala i posle toga su počeli užasni bolovi u karlici i pubičnoj kosti. Navikla sam an one redovne, ali ovo je bilo drugačije. Onda sam išla kod fizijatra pa kod ortopeda koji je rekao da može biti da mi se ta simfiza (pubična kost) previše raširila ili kako on sumnja, posle pregleda i svega, da mi je napukla pubična kost. U svakom slučaju, nije hteo da mi radi rtg i rekao je da ne smemo rizikovati i da je indikovan CR. Ja već 3 meseca funkcionišem tako, mm me kupa, stavlja u krevet, jer ne mogu da podignem i raširim sopstvene noge. I rekao mi je da probam da izdržim bolove do porođaja, porodim se CR i onda posle mesec dana da idem kood njega da rešavamo to, postoji kaže mogućnost da će ta kost i da zaraste kad se porodim iprestanem da se širim. A ako odem na prirodan porođaj postoji mogućnost da to sve još više napukne i sam Bog zna šta može biti.
< Poruku je uredio lelaigor -- 22.12.2014 19:03:27 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 22.12.2014 19:03:31
|
|
|
|
srculence25
|
Lelo stvarno su kreteni,neznam sta bih ti rekla. Meni termin opet pomeren za 2 nedelje u napred.Sad je 10 februar. Nosim decaka
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 22.12.2014 19:08:10
|
|
|
|
anita
|
Srculence za deckica. Jel jos imas otoke? Sanjalice koju dozu mg dnevno pijes?
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 22.12.2014 19:09:32
|
|
|
|
lelaigor
|
Srculence super za batu. I da, beba mi ima 4kg, i malo je tahikardična, povišen joj je puls, al'' kažu nije ništa strašno pošto sam na kraju, pa će uskoro napolje.
< Poruku je uredio lelaigor -- 22.12.2014 19:11:19 >
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Cvećka: Moja porođajna pričaPrva VTO i to uspešna, doktor na UZ vidi dve mrvice, našoj sreći nema kraja! Naravno, kao kod svake trudnoće, velike bri...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?