lelaigor
|
Jutro. Bubi, ja prženice teško podnesem, uveče nikako. IZVORNA PORUKA: Sanjalica1980 Lelo, prof Stojic je nacelnik patalogije i on odlucuje o svemu. Ostali moraju da slusaju. Bilo bi dobro da inas nekoga ko ga zna jer je odbijao cr cak i kada dezurni ginekolog da predlog. Ja cu misliti na tebe i navijati da bude sve ok. Nemam pojma koga znam, tj. zna mm i njegovi sa posla. Oni im prodaju i srevisiraju opremu. Znaju anesteziologe (mm je inače u njegovoj firmi specijalizovan za aparate za anesteziju), znaju tuneku glavnu sa veštačke oplodnje dr Kopitović, s njom kad su pričali, sedela je sa Stajićem koji je jel' načelnik cele Betanije i pitala: hoćete da Stajić radi CR, evo ga sedi pored mene. Može da odbije šta hoće, ali ja ću mu tražiti papir gde mi garantuju da neću ostati invalid. Znači, sve ja njih razumem, ali čovek je rekao da ne mogu prirodno i to je tačka. BArem bi trebalo da bude. IZVORNA PORUKA: choopa choops Lelo nemam riječi zaista!!! Čist bezobrazluk. Da im tražiš da ti daju napismeno da se te odbili, pa da te poslije možda uzmu na zub . A s drruge strane postoji taj strah šta ako se nešto desi? pa da poludiš načisto? Možda da ih pitaš da ti oni predlože ortopeda čije mišljenje uvažavaju pa da pođeš kod njega po nalaz? Nisam pametna. Stvarno nečuveno ponašanje. Traže pare garant! Budi hrabra, svi smo uz tebe, a nadam se da će i oni promijenit mišljenje Ja sam bila kod ortopeda koji je načelnik klinike za ortopediju Kliničkog Centra Vojvodine. Dalje nema, on je glavni. Koga drugog oni mogu da uvaže, ja ne znam. Obaška, što nijedan otrtoped sad ništa ne može da mi radi, ne sme rtg, ne može da da detaljniji nalaz, može da mi kaže isto kao i ovaj: Probaj da izdržiš do porođaja, porodi se CR i onda dođi da te sredimo. Eto. IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Lelo, ja sam toliko pod utiskom i besna, da sam čak i mužu opisivala sve. On se isto krsti i čudi. Sve mi više izgleda da su počeli svi da prate trent prirodnog porođaja, a sve u cilju da se izbegne CR. Mada ovde nema nikakvih komisija, niti ih je iko pominjao. Iskreno se nadam da će taj glavni koji odlučuje i koči da slomi negde nogu i da se ne pojavi!!! De saznaj gde živi pa pospi nešto da se slomije pred ulazom zgrade Grozna sam znam, ali ne mgou da verujem. Sujeta doktorska!!!! (molim da se naši dr na RR ne uvrede ) Ma, mene ne zanima šta oni prate. Ja sam se porodila prirodno jednom, trajalo je dugo, ali preživela sam. Preživela bih opet. Ono što ne bih preživela je da odem na prirodan porođaj i da me sa porođajnog stola u kolicima nose na rehabilitaciju ili gde već. Ja sam 3 meseca u agoniji, na dnu dna, ne mogu sama gaće da obučem a oni misle ne znam ni ja šta. Znam ja šta oni misle, oni čekaju da im dam kovertu.