Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 5.12.2014 12:31:24
|
|
|
|
branki*
|
uh,janabons
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 5.12.2014 12:58:48
|
|
|
|
anita
|
Bubi ja koristim priliku kada idem kod dr. da se prosetam. Do prodavnice idem zato sto mi je na 2 minuta od zgrade I to ne idem svaki dan. Obicno mm kupi sve sto mi treba dan pre da ja ne bih izlazila. Po kuci radim po malo. Nesto uradim pa odmaram I tako u krug. Ja bih volela da budu dva decaka I jedna devojcica, ali videcemo. Ja sledece nedelje idem privatno kod doktora koji radi na patologiji da vidim sta ce on da mi kaze.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 5.12.2014 13:27:23
|
|
|
|
jabudic
|
Von, živimo u Radanovićima, to ti je nekih 8km od Jaza. Izmedju Budve i Kotora tačno. Cupo, kad ideš u bolnicu? Super što se osjećaš dobro, ali bolje da se proprati. BIće to sve OK. Bubi nadam se da nije opet urinarna! Anita, super kad možeš da biraš Ja evo uzela neku crkavicu da pojedem.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 5.12.2014 13:39:39
|
|
|
|
bubulence
|
i eto, porodila nam se zgodnica Njica . jano mogu samo da te ... miloice jesi ti to sinoc nesto radila!!???
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 5.12.2014 13:40:51
|
|
|
|
jabudic
|
Jesam malo, nemam vam se čime hvaliti Nije bilo baš za hvalospjev
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 5.12.2014 14:19:26
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Jano puno te grlim. Navijam da sve bude dobro
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 5.12.2014 14:43:01
|
|
|
|
choopa choops
|
Sanjalice bice to sve dobro. neka sestra slika pa ti pokaže pa izaberi Neki dan kad sam bila na pregledu bila neka mama sa blizancima 38 nedelja I dr mi kasnije kaže porodila se prirodno :-) bubu, zaboravih na to. Valjda bude dbar kontrolni bris. Ja pijem onaj čaj Josif Pančić, mada mi je gadan, ali računam bolje da pijem izdržaću do marta :))) branki, ma slušaću doktoricu, nema tu priče. Sve će biti uredu :))) Trco ja bez vode ne bih mogla da živim. Ja pijem non stop... jano nadam se da će ipak sve biti kako treba... srculence, a sta ti još kaže? ne nerviraj se... jabudic u nedelju idem u bolnicu.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 5.12.2014 14:49:46
|
|
|
|
choopa choops
|
Ovaj čaj pijem bubu KLIK A za stolicu..meni je kad pijem Mg lakše...
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 5.12.2014 15:08:22
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Choopo hoce i moj da izguram do 38ned U bolnici sam upoznala par njih sto nose blizance. Uglavnom koja je prirodno zatrudnela ide prirodno a nas vto vecina na cr. Nece da rizikuju. Ja sam prvo htela prirodno pa mi je tadasnja doktorka rekla da nece moci Na kraju zelim spinal bar da oset_im taj osecaj kada vidis bebe A sto mi se sada spava. Zacrtala sam da danas sredim fridz ali se borim sa sobom.
< Poruku je uredio Sanjalica1980 -- 5.12.2014 15:09:32 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 5.12.2014 15:13:41
|
|
|
|
bubulence
|
Miloce polako, odvikli ste . choopa dobro si me podsetila, pila sam i ja taj caj u prvoj trudnoci... sanjalice, babica koja me je poradjala u betanjiji mi e bas pricala kako je nosila blizance i prirodno se porodila bas da bi videla kako je zenama koje ona poradja. i kaze da je imala porodjaj za pozeleti... ali opet, imala je i srece sto su bebe bile lepo namestene. ja ne bih rizikovala, a ne znam ni da li bi smela spinalno, svaka cast ko sme
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 5.12.2014 15:16:42
|
|
|
|
choopa choops
|
Ma spavaj ženo, fridž neće pobjeć nigdje E a ovu je dr htjela da porodi na CR jer je druga beba bila okrenuta poprečno. A ona došl na pregled, već joj krenuli trudovi i kaže da neće. Cijeli dan dr mislila na nju, kaže meni kad me pregledala jao ja sve mislim na onu trudnicu sa blizancima, kako će sve proć, hoćemo li uspjet okrenut bebu...U tom momentu joj zvoni tel i oa zove kaže počeli jaki bolovi da kreće za porodilište! I drugi put kad sam došla na pregled pita me dr: Sjećaš se one ženice? E pa porodila se prirodno, ona odlično, bebe odlično! Mada ja uvijek kažem, meni apsolutno nije bitno hoću li prirodno ili na CR, najbitnije da je beba (bebe) zdrava i da majka prođe kako treba. I sad mi je svejedno. Kako bude biće. Kažu da je ta spinalna OK
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 5.12.2014 15:23:20
|
|
|
|
Kata90
|
jao sad vidim.....Njica nam se porodila....bas mi je drago sad ce i Daca za njom.....paaaa jaaaaaaaa
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 5.12.2014 15:25:42
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: Kata90 jao sad vidim.....Njica nam se porodila....bas mi je drago sad ce i Daca za njom.....paaaa jaaaaaaaa
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 5.12.2014 15:49:43
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Choopa, nasmeja me za fridz Tako ce na kraju biti. Skontala sam da se super osecam do jedan i onda krece pospanost. Ipak ce posao sacekati sutra ujutro Njicooooo
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 5.12.2014 15:52:55
|
|
|
|
jovicaa
|
evo i mene.. cestitam novim mamama choopa nadam se da ce sve biti ok. ja isto imam te pripremne kontrakcije, kako koji dan, nekad je grozno koliko ih imam, sva se isprepadam, nekad manje, nekad me sve boli, nekad nista.. i tako zivim normalno i nadam se najboljem. ovih dana sam imala dosta akcije, pa me je boleo stomak. jos smo mm i ja imali i jedan onako bas opusten seks,sledeceg dana sam se osecala kao da sam jahala slona sve me je bolelo.... jako se plasim zbog tih kontrakcija, ali nadam se da ce sve biti ok. ne znam da li bih mogla da odrzavam trudnocu pored dvoje dece u smislu lezanja.. uf ne smem ni da pomisljam na to. a realno moguce je s obzirom da sam prvu odrzavala negde od ovog perioda.
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 5.12.2014 16:18:33
|
|
|
|
choopa choops
|
Sanjalice ja kad popijem Utrogestan počnem da mrmljm kao da sam popila alkohol i odmah mi se prispava. Sad čeka da ga popijem pa u krevet, nema veze što je kasno jovice
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 5.12.2014 16:47:54
|
|
|
|
serpica
|
Vece devojke, zvali me iz ordinacije idem na euz u ponedeljak u 15:20h uhh jedva cekam da cujem sta ce da mi kaze...
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 5.12.2014 16:51:34
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: serpica Vece devojke, zvali me iz ordinacije idem na euz u ponedeljak u 15:20h uhh jedva cekam da cujem sta ce da mi kaze... Ajde, konačno da skineš tu brigu s vrata!
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 5.12.2014 17:38:42
|
|
|
|
serpica
|
Uhh Chupa da znas.. sad procitah za janinu betu bas bzv ali ja se sve nadam da ce tu biti neceg.....
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 5.12.2014 18:00:19
|
|
|
|
choopa choops
|
Jao ljudi kako sam se sad izblamirala, još se crvenim MM otisao do grada i ja mu posaljem SMS da ne zaboravi da svrati u DZ po uput koji mi je dr napisala i da kupi jabuke i narandže, i pritisnem Send i ukuparima da sam poslala doktorici poruku umjesto njemu tek će ona: Da, draga! Ja joj se izvinjavam, kaže ona ma skontala sam, ne sekiraj se. Kakva blamaža
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 5.12.2014 18:05:34
|
|
|
|
Kata90
|
choopa.... a bas te briga....desava se....
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 5.12.2014 18:14:47
|
|
|
|
Trcosava
|
Hahaha Čupo što kaže Kata, šta te briga. Vidiš da je doca kul lik Šerpice, biće sve ok. Videćeš ;)
< Poruku je uredio Trcosava RR -- 5.12.2014 18:16:47 >
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 5.12.2014 18:16:29
|
|
|
|
Chipsy
|
E, choopa i ja sam pre dva dana poslala doktorki sms Bubi, kad sam lezala u bolnici i meni su preporucivali taj Josif Pancic caj za trudnice. Jano, drzimo pesnice da sve bude ok Boko, i ja sam cula za dr zivanica iz vise izvora da je najbolji, evo sad i ti potvrdjujes. Razmislicu da li pre AC da odem do njega Serpi, zar euz nije onaj koji radis pre dabl testa? Sad vise ne znam sta to znaci expertski. To je valjda kad radis na dobrom aparatu gde moze sve da vidi?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 5.12.2014 18:27:05
|
|
|
|
serpica
|
Chipsy ovaj moj grad ti je zaglupio samo tako,vidis kod nas ekspertski uz zovu 4d,ja sam mislila da su to dva razlicita uz,medjutim kod nas taj eksperski ili 4d rade samo dve ordinacije,i meni su rekli da se eksperski/4d ne radi pre 20 nedelje. Ja im kazem ja i necu 4d nego ekspertski uz ona mi kaze to vam je isto onda ja kazem koja sam nedelja i ljubazna sestra Daliborka mi kaze da ce mi dr uraditi dopler ali da se tu detaljno sve vidi..vise pojma nemam,neka radi sta hoce samo da mi kaze da je sve ok. Inace ja sam pre dabl testa radila obican uz na kojem je sve bilo ok..kako ce ova da me gleda pojma nemam...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat] 5.12.2014 18:34:02
|
|
|
|
daca77
|
Da, da...potvrdjujem sve sta je Serpi napisala...kod nas u Nisu brkaju EUZ i dopler...jos uvek to nije zazivelo, na zalost...kako god, Serpi, navijam za dobar izvestaj. Inace, doticna dr me iznervirala onog dana u bolnici i tako je spustim pred studentima, jer ne zna da mi izracuna nedelju trudnoce. Nije joj se ni malo dopalo, jer kazem bilo je jedno 10-ak njenih studenata.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Cepanje na porođaju: Kako ga izbeći?Položaj u kojem ćete roditi ima veliki uticaj na to da li ćete se pocepati ili će biti potrebno sečenje perineuma. Cepan...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?