|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42) nedelje 12/14 [chat]
5.12.2014 9:13:58   
Maslacak15
Dobro jutro trudnice,

Vrsnjakinjo jos 48 h. Ne beri brigu. Rekli smo samo ako krene periodican bol to je relevantno. Ako boli 15 minuta pa onda nista satima, mislim da mozes da se opustis.....

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 401
5.12.2014 9:18:48   
pipi_coco
Trbuščići samo da vam malo mahnem user posted image

Daco primaklo se, još malo i držati ceš svoji bebicu u narucju user posted image

Chipsy upratila sam malo šta si ovdje pisala, drago mi je da ti kcerkica dobro.

Ajde da vas zamolim da malo bacite pogled u temu TORCH, pisala sam tamo prije par dana i niko mi nije ništa odgovorio, a sigurno ovde ima neko ko to bolje razumije od mene.
Sve vas user posted image

Common sense is so rare....... It should be classified as a superpower!

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 402
5.12.2014 9:22:48   
branki*
zenske,da se javnem i ja...
choopo,ja nisam u toku,zasto moras da lezis,sta ne valja,te kontrakcije su toliko izrazene ili nesto drugo ne valja?
chipsy,miruj malo,proci ce to braon najverovatnije,moze utrogestan vaginalno,bolje je.
daco,navijamo!

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu pipi_coco)
Direktna veza do poruke: 403
5.12.2014 9:55:16   
choopa choops
Jutro :-)

Iz teme o Utrogestanu

IZVORNA PORUKA: 17 joka

kome treba imam ja tri kutije traje do aprila 2015

zao mi da propadne i da ga bacim

http://www.ringeraja.rs/forum/odrzavanje-trudnoce-i-utrogestan/m_823/mpage_51/tm.htm

Znam da i ja često propustim pola tema, a možda nekome ovdje treba user posted image

< Poruku je uredio choopa choops -- 5.12.2014 9:56:53 >

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 404
5.12.2014 10:02:00   
bubulence
hellou zenice!
joko, samo ti svracaj cesce, da se naviknes na trudnicke teme user posted image
opet je poceo da me bolucka stomak, ne znam da li e moguce da nisam skroz izlecila infekciju i da se sada vraca user posted image ...

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 405
5.12.2014 10:05:38   
anita
Dobar jutar i od mene user posted image
Ja vredna od ranog jutra. Bila do prodavnice, sada pijem kafu pa da krenem nesto sa sredjivanjem.
Imam sutra goste pa da sredim to sto imam na vreme.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

Direktna veza do poruke: 406
5.12.2014 10:21:50   
choopa choops
jabudic user posted image

bubu infekciju urinarnu ili?

branki, evo ukratko. Grlić mi je inače 1,5cm što je prilično kratko. Ali to u principu nije problem, ali sam krvarila na početku malo. Pa zbog toga pijem Utrogestan. Onda su mi počele kontrakcije jako rano, ako se dobro sjećam od 12-te nedelje. Pa pijem veću dozu Utro. Mirovanje. Sada su sve jače i jače. Strogo mirovanje. Plus imam šećer, a beba je veća za dvije nedelje. I onda jednostavno dr se boji rpijevremenog porođaja, hoće da me ostavi u bolnici da sve ispita. I ja sam potpuno za to, bolje da na vrijeme odreagujemo, naričito jer ja osjećam da treba. Ja jedva hodam ponekad...
A kao bonus user posted image sam sa ćerkom mirovala od 7/7 i po mjeseca, a sa sinom od šestog. dogurala s njom do termina, a njega rodila 11 dana prije user posted image Nadam se da će i sad tako bit, te da je sve ovo samo lažna uzbuna. user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 407
5.12.2014 10:54:49   
Sanjalica1980
Evo i mene user posted image . Ustala sam ranije ali sam bila malo vredna.

Bila sam jucer kod doce. Sve je ok. Bebice su porasle. Od sada pa na dalje moram da se cuvam i da stalno lezim. Smem max 15min na dan u setnju.
Treba da izguram do pred kraj januara. Svidja mi se sto doca nece posto poto raditi cr vec cemo pratiti situaciju.
Malo mi je nezgodno sto mi on nije tu od 25.12.-09.01. ali nema veze. Nije to dug period i nisam ni blizu termina.

Sada sam se malo ubacila u paniku sto bukvalno nista nisam spremila a prakticno ni ne smem u kupovinu. Treba da premestim neke stvari u stanu pa onda da se donese krevetac i komoda.
Stan cu ja po malo. Uradim nesto pa legnem i tako u krug user posted image

Sestra ce kupiti sve sto treba bebicama. Dacu joj spisak i parice.

Ranije nisam htela da spreman a sada ne smem.

Direktna veza do poruke: 408
5.12.2014 11:00:40   
serpica
Sanjalice samo polako,kupice sestra sve sto treba ne brini,a ti odmaraj,znas i sama da je bolje da su bebice sto duze u stomaku. Bice sve ok user posted image
ja cekam popodne da vidim kad cu na euz...

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 409
5.12.2014 11:01:37   
bubulence
Sanjalice a mozes i da porucujes preko neta. imas na faceu super prodaje a i Aksa i Just click imaju svasta i donesu ti kuci... koji dr ce ti raditi cr?
coopa pa da urinarnu za koju sam pila antibiotike prosle nedelje... a mozda me boli stomaj i jer ne idem u wc danima (da izvinete)...
anita draga, jel ti tesko da radis i setas? mislim nama nije lako a ti imas tri bebane... inace predvidjam ti dve devojcice i decaka user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 410
5.12.2014 11:05:44   
Sanjchezze
Dobro dan user posted image
Nisam se cula sa Njicom od jutros, poslala sam joj sms ali ne odgovara. Ne znam jesu li joj ukljucili indukciju, ona mi je juce javila sa ce joj danas ukljuciti tako da mozda mi samo javi da se Stefan rodio user posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 411
5.12.2014 11:06:41   
branki*
choopo,pa bolje onda da te proprate u bolnici,morace kod kuce da se organizuju bez tebe nekako,sta da se radi kad je takva situacija...
bubi,a da prekontrolises opet urin?valjda nije to....
sanjalice,jeste,imas preko interneta odlicnih stvari,mozes da narucis.polako i miruj kako ti je rekao dr.

branki

Direktna veza do poruke: 412
5.12.2014 11:07:50   
eca89
Cao djevojke, kako ste? Mene udavi ovo vrijeme, samo kisa i tmurno, hladno. Bubi, ja bih ti savjetovala da pijes brusnicu caj umjesto vode, koliko vise možes. 1-2 dnevno, ona je jako dobra, a ne moze da ti steti.

Direktna veza do poruke: 413
5.12.2014 11:12:04   
bubulence
sanjci jedva cekamo vesti user posted image .
eca pijem brusnicu, ali izgleda da nije dovoljno, kazu da treba bar 1,5l dnevno a toliko ne popijem...

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 414
5.12.2014 11:17:03   
branki*
sanjchesse,javljaj kad sta saznasuser posted image
evo,boza se uspavao...ja malo po stanu,pa krecem da se spremam i da mu ispohujem meso i onda odlazimo.nemam pojma kakvo je vreme...

< Poruku je uredio branki RR -- 5.12.2014 11:20:45 >

branki

Direktna veza do poruke: 415
5.12.2014 11:31:36   
Trcosava
Ljudi zar nije ono da ne sme brusnica u trudnoći?

Bubi, ako imaš probleme sa bakterijama, probaj da grickaš bademe (mislim oni su dobri za ešerihiju, ali kapiram da su dobri i za bilo koju urinarnu) a trebalo bi da ti pomognu i oko onog drugog problema.

Što se tiče vode, tvoj sam sapatnik, ali sam čvrsto rešila da promenim to i lepo sam skinula aplikaciju koja me podseća da pijem vodu. SAd ne pijem baš svaki dan 2l, ali do litar i po obavezno doguram. Ne smem ni da kažem koliko sam pre toga pila.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 416
5.12.2014 11:35:03   
branki*
ajoooj,ja tu vodu nikako ne volim,niti pijem...je l moze da pravi neki problem sto je ne pijem u trudnoci?

branki

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 417
5.12.2014 11:39:42   
Sanjalica1980
Bas sam sinoc gledala sta ima on line. Aksa je na par min pesaka od moje seje pa ce tu uzeti vecinu a ja cu sigurno i neke stvarcice preko neta user posted image

Cr ce mi raditi prim. Milosevic. Posle ovog drugog lezanja sam videla da ga stvarno svi cene. Dr na patologiji su se sve konsultovali sa njim. Nece biti ni problem zakazati termin kada kod on bude hteo.
Nekako mi je trebalo da imam tu sigurnost na kraju. Bas sam rasterecena i pravo da vam kazem jedva cekam cr.

Sada kada sam bila na patologiji sve zenice koje su se spremale za porodjaj kada su cule koja sam nedelja komentar im je bio :jao blago tebi,sto bi dala da budem jos trudna.
A ja njima odgovorim da bi se rado menjala sa njima da sam u 39ned i da cekam sam cin porodjaja.
Nemam nikakav strah od porodjaja. Sve se pregura zbog bebica user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 418
5.12.2014 11:40:43   
bubulence
Trco sme brusnica u trudnoci, ja sam je pika i u prvoj. kazu da je najbolja sto se tice urinarnih infekcija... a volim i bademe a eto, jeka sam ih mozda 3-4 puta do sada. bas cu danas uzeti...
branki mnogo je bitna voda u trudnoci... ali pod vodu spada i supa, kafa, caj itd...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 419
5.12.2014 11:43:24   
bubulence
sanjalice verujem ti, i mene porodjaj uopste ne plasi, samo jedva cekam da vidim Masu i da dodjemo kuci, da svi zajedno uzivamo user posted image

Direktna veza do poruke: 420
5.12.2014 11:45:00   
eca89

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Ljudi zar nije ono da ne sme brusnica u trudnoći?

Trco, ja je isto pijem, smije se piti, jer je meni doktor ovde rekao da pijem, samo sto se mora piti puno bar 1,5-2l dnevno, da bi imala efekta.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 421
5.12.2014 11:46:29   
Trcosava
Ma to znam da je dobra za urinarne, ali mi nešto u glavi da ne sme u trudnoć da se pije. Ko zna šta sam ja čula/pročitala/videla.

Nemoj samo preteraš sa bademima zbog masnoća user posted image mada ja sve orahe tamanim i obožavam. Najvolem indijski orah. Mmmmljac!

Vodu mrzimda pijem, ali sam skontala da je bolja i od čaja što se tiče šoranja i bakterija. Evo čekaju me dve šolje čaja od 400ml. Popila sam i kafu iz iste šolje (znači 400ml) i eto to je već 1200. Ostatak razvučem u toku dana još

I flunked anger management! }:->

Direktna veza do poruke: 422
5.12.2014 11:53:03   
Sanjalica1980
Ja pre nisam pila puno vode. Sada popijem i do tri litre user posted image

Piskim svako toliko ali mi je zato urin super od pocetka.

Trco za brusnice sam i ja cula tako nesto. Ako me pamcenje sluzi dr mi je rekla da je ne pijem u procesu vto i posle toga.

E sada, mozak mi vise nije pouzdan tako da nisam sigurna user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 423
5.12.2014 12:13:25   
janabons
Dobro jutro i od mene, stigoh sa uz
Situacija nije sjajna,sada je GM na nivou 5,2 nedelje, napredovao je od prosli put,ali i dalje kasni.Beta za 4 dana porasla sa 2100 na 3700user posted image
Pratimo i dalje, za 10 dana opet na uz. Dr mi je indirektno pripremila vec na spontani,da cu mozda prokrvariti itd.Sanse postoje da sve bude ok, ali stvarno male
Svega toga sam i ja svesna, zelim samo da se ovo zavrsi i da nastavim dalje. Kod mene sve mora tezim putem,al sta cuuser posted image

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

Direktna veza do poruke: 424
5.12.2014 12:30:56   
srculence25
stigoh od dr.Tako je bio nervozan da mi je preneo nervozu.
dao mi vaginalete zbog pojacanog sekreta i da vadim kks.
Jano navijam da bude sve u redu na sledecem uz user posted image

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Cepanje na porođaju: Kako ga izbeći?
Položaj u kojem ćete roditi ima veliki uticaj na to da li ćete se pocepati ili će biti potrebno sečenje perineuma. Cepan...
Cvećka: Moja porođajna priča
Prva VTO i to uspešna, doktor na UZ vidi dve mrvice, našoj sreći nema kraja! Naravno, kao kod svake trudnoće, velike bri...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here