Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 17.4.2012 17:21:02
|
|
|
|
andjelinat
|
Meni je danas legla uplata 65% za februar... A jutros sam zvala socijalno nemanjinu i rekli su mi da nisu poceli sa uplatama da ce sutra, znaci da defininitivno moja firma zadrzava pare, tako da proveravajte i zovite cesto firmu jel i one znaju cesto da koce a ne samo socijalno....
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 17.4.2012 19:22:17
|
|
|
|
ljubičica
|
IZVORNA PORUKA: bubulina Ja sam jutros dobila informaciju na telefon 011/3232-568 da je isplaćeno sve za decembar i januar, krajem meseca će da uplate za februar. Stvarno? Ja sam od grada dobila samo decembar (onih 35%), a socijalno (65%) sam dobila i februar, i to pre 10-ak dana.
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 17.4.2012 21:50:42
|
|
|
|
bubulina
|
Ja sam ih zvala jer nisam dobila još nijednu uplatu 35%, a na bolovanju sam od decembra. Potvrdili su mi da su mi uplatili 28.03. za decembar a 29.03. za januar, navodno krajem meseca će biti za februar. Samo postoji problem sa obračunom za decembar, nisu dobro obračunali pa poslodavac neće da mi uplati novac dok grad se napravi ispravku. Užas! U svakom slučaju na 011/3232568 je moguće saznati kad su ti poslednji put uplatili i za koji mesec, samo kažeš ime i prezime...
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 19.4.2012 23:00:20
|
|
|
|
ljubičica
|
E, hvala ti. Ima sutra da zovem i da vidim kada ću ja doći na red.
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 20.4.2012 13:17:26
|
|
|
|
ljubičica
|
Kreću uplate od 26-og onih 35%.
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 24.4.2012 11:25:31
|
|
|
|
nink
|
Cao da li neko moze da mi kaze do kog meseca su stigli sa isplatama i socijalno i grad??? hvala
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 24.4.2012 16:12:23
|
|
|
|
nink
|
Nikoga nema da mi odgovori..Na trudnickom sam od 27.marta pa me zanima da li je moguce da isplacuju vec mart..Danas sam primila neku sicu pa kontam da su to ta tri dana marta....
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 24.4.2012 22:42:09
|
|
|
|
andjelinat
|
pa vrlo je moguce da ti je to legla uplata za mart, ima ih dosta koje ja znam a koji su vec primili za mart.. ja sam prosle nedelje primila za februar, ali dosta zavisi i od firme...
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 25.4.2012 8:09:31
|
|
|
|
paulinapola
|
cao, ja sam dobila 6.04. 35% za decembar i januar od grada i 65% od socijalnog za februar, nema nekog reda, ne znam da li se potrefi da uplate zajedno ili moji na poslu nisu azurni nego kad se skupi vise uplata proslede na moj racun, ne znam ni sta ni kad da ocekujem
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 25.4.2012 12:00:31
|
|
|
|
peca
|
Ja zovnula onaj broj da pitam za koji mesec ce da bude uplata, i rekla mi zena da ce uplata biti krajem meseca, ja pitah a za koji to mesec, ona kaze da nema pravila, da ce biti uplaceno sve od 2009 zakljucno sa krajem 2011, pa ajd sad.... ja ne znam sta da ocekujem, pff... Meni su do sad legle 4 uplate, a na trudnickom sam od jula prosle godine... Ako je tako, meni bi onda trebalo dosta da legne...hmmm.... nista tu meni kako rekoh nije jasno, ali se nadam da ce bar nesto leci krajem meseca
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 26.4.2012 17:10:27
|
|
|
|
Odri Hepbern
|
Ja 7.5. idem na komisiju i bas me zanima kako ce ici te uplate. Po vasim postovima zakljucujem da definitivno nece biti redovne.
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 27.4.2012 19:55:52
|
|
|
|
pescana
|
Grad je juce uplatio 35%. Meni su stigle zaostale uplate (novembar, decembar, januar), ali trebalo bi da su uplacivali i februar. Proverite u vasim firmama da vas ne uhvate praznici.
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 28.4.2012 17:22:03
|
|
|
|
paulinapola
|
Meni je juče leglo 35% od grada za februar , sad sledi mart 65% i 35%.
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 28.4.2012 19:25:03
|
|
|
|
andjelinat
|
devojke, hvala na informacijama Ja jos nisam dobila ali cim je vama uplaceno i meni ce firma nadam se sledece nedelje uplatiti..
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 28.4.2012 19:52:07
|
|
|
|
cockic
|
koliko vidim bas su retke firme koje uplacuju pa cekaju da njima legne. barem je kod mene tako sva sreca,samo da se tako nastavi.ja svakog prvog eventualno do 3 dobijem sve. tako mi je celo ovo trudnicko bilo kasnilo je na pocetku samo.od oktobra mi je redovno. jer se ja vodim od jula na trudnickom.
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 2.5.2012 10:16:23
|
|
|
|
anchy83
|
Meni je prekljuce legla neka sica 1690 din, a trebalo je da legne nekih 15000 od grada?????? da li je neko vec ranije imao ovakvu situaciju?
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 10.5.2012 10:50:05
|
|
|
|
lampica
|
Drage devojke, Da li neko zna iz kog razloga firma ne dostavlja papire za bolovanje u socijalno i imaju li neki rok do kada treba da ih dostave? Meni su bolovanje isplatili posle 3 meseca, inace na trudnickom sam od oktobra, a uplate sam imala za nov, dec i jan, ovu poslednju u aprilu, ali sve 65%. Zvala sam grad za uplatu razlike 35% i od njih saznala da u socijalnom nemaju moje papire, te stoga me ni nema na spisku za ovu razliku. Dakle, firma je uplatila od svojih para, samo mi nije jasno kako mogu toliko da kasne, ako doznake za svaki mesec dostavljam redovno i na vreme. Valjde ce uskoro poslati, ne verujem da nece da im se to refundira Cekam odgovor. Inace, za one koje ne znaju od grada sam dobila informaciju da ce naredna isplata onih 35% biti krajem meseca.
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 10.5.2012 12:02:07
|
|
|
|
pescana
|
Lampice, ovakva je situacija kod mene: 1.Bez obzira kada ja posaljem doznake firma radi obracun tek na kraju meseca, jer tada svima prolaze plate. Imaju oni tu jos nekih peripetija, pa do socijalnog ti papiri stignu za nekih 5-7 dana od tog obracuna. (inace ja radim u skoli) 2.Zatim socijalno ponovo radi obracun i salje tvoje papire u Nemanjinu...i to ume da potraje 7-10 dana. 3. Iz Nemanjine krecu uplate opet nakon nekih 10 dana (meni su npr. iz socijalnog u Nemanjinu poslali papire za februar 30.04., a u uplate jos nema. Kazu trebalo bi ovih dana ) 4.Kada iz Nemanjine izvrse uplatu, salju papire u grad (dakle papiri u grad idu iz Nemanjine, NE iz socijalnog)...u mom slucaju i to je trajalo 10-tak dana Informacije da li i kada su papiri stigli iz socijalnog u Nemanjinu, i da li su i kada prosledjeni u grad, mozes da dobijes na telefon 2646022. Trazis lokal 7, ostavis svoje podatke i za par dana ponovo zoves da ti kazu sta se desava sa tvojim papirima. Eto, nadam se da sam ti bar malo pomogla...Pzdrav!
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 10.5.2012 12:14:54
|
|
|
|
lampica
|
Hvala pescana. Ja sam vec usla u 9. mesec i stvarno mi je muka vise od pozivanja raznih socijalnih, gradskih i ostalih sluzbi da bih dobila neki konkretan odgovor. Ono sto mi nije jasno je to, ako mi je firma uplatila 65% od svojih para, zasto cekaju da posalju papire u socijalno. Svakako ce hteti da im se to refundira??! Inace uplata 65% za decembar mi je bila jos pocetkom marta. Evo, jos malo pa ce mi krenuti i porodiljsko, nadam se da cu onda imati koliko toliko izvesnije uplate. Imam sad vecih dilema, trilema bolje reci... Treba odabrati ime za mog decaka. Aleksa, Filip ili Ognjen??? Pozdrav i tebi.
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 10.5.2012 19:43:32
|
|
|
|
pescana
|
Razumem te i ja sam u 9.....muku mucim sa tim uplatama, jer meni firma nista ne uplacuje unapred. Zato stalno zovem, jer ne mozemo da se izborimo sa finansijama. Da li si sigurna da firma nije poslala papire u socijalno? Ako je tako insistiraj da posalju sto pre, jer drugacije od grada neces dobiti tih 35% A i trebalo bi da im je u interesu da refundiraju novac! (Jedino ako radis u nekoj jacoj firmi pa im je svejedno) Inace sva tri imena su prelepa.... ali evo ja glasam za ime Aleksa
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 18.5.2012 16:44:15
|
|
|
|
rada87
|
pozdrav svima na forumu imam jedno pitanjce... Radim u prehrambenoj prodavnici (manjoj),znaci trgovina, Na trudnickom sam od 15 februara,gazda mi je isplatio zaradu do 15 marta i sad sam na drzavnim jaslama zanima me koliko dugo ste vi cekale na tu prvu uplatu od socijalnog? Unapred vam hvala...
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 18.5.2012 21:29:54
|
|
|
|
molekul
|
Da li je neko u Beogradu primio 65 % za mart mesec?
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 19.5.2012 10:08:49
|
|
|
|
molekul
|
@ rada87 ja sam cekala tacno 3 meseca na prvu uplatu od socijalnog. U principu moje poznanice, prijateljice u proseku su cekale izmedju 2 do 3 meseca. Kad jednom krenu svi kazu da su uplate redovne. Moje iskustvo nije tako. Kad je posle 3 meseca neprimanja krenulo sa uplatama, primila sam redovno 3 uplate i evo sad vec duze vreme nista. Odlepicu nacisto, treba mi sve i svasta jer se porodjaj priblizava a para nigde, smrc
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 20.5.2012 20:11:02
|
|
|
|
rada87
|
E hvala puno :)))
|
|
|
|
RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje 24.5.2012 11:28:53
|
|
|
|
nink
|
Da li neko moze da mi kaze na koji broj mogu da pitam kada uplacuju onih 35%??
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?