|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnicko i porodiljsko bolovanje
24.5.2012 11:31:54   
nink
I tel na koji mogu da pitam za 65%,kada ce da uplate ??Hvala

(odgovor članu nink)
Direktna veza do poruke: 751
24.5.2012 14:30:23   
bubulina
Na broj 011/3232-568 možeš da se raspitaš za gradskih 35%, a za 65% ne znam, meni poslodavac uplaćuje ranije.

(odgovor članu nink)
Direktna veza do poruke: 752
24.5.2012 20:55:29   
nink
Hvala Bubulina

(odgovor članu bubulina)
Direktna veza do poruke: 753
24.5.2012 23:32:41   
molekul
@ nink

broj tel. na kojem mozes da se raspitas za 65% se nalazi na nekim od prethodnih stranica (pregledaj postove iz 2012).
Danas mi je konacno legla uplata 65 % za mart user posted image

(odgovor članu nink)
Direktna veza do poruke: 754
25.5.2012 10:33:33   
Anoniman
Žene, da li je u svakom gradu ovako komplikovano dobiti papire za trudničko bolovanje??? Znam za Su da je totalni haos od Nove godine, apsolutno ni jednu trudnicu prvostepena komisija ne pušta, nego se piše prigovor, pa se podnosi zahtev za drugostepenu, pa dok ti ne odobre prođe 2-3 nedelje i onda je već vreme da opet ideš na novu komisiju user posted image !!! Meni je ovo potpuno suludo! Prvo, moram da ležim, a ja se vucaram po socijalnom nedeljama....... A kako sam računala, ja do polovine oktobra ima da imam posla sa komisijom, pa onda mogu da koristim godišnji, pa onda da otvorim porodiljsko...... Jbt, tome nema kraja...

(odgovor članu nink)
  Direktna veza do poruke: 755
25.5.2012 10:36:51   
minavb
Ja sam ovde išla na svakih mesec dana u dom zdravlja po uput na komisiju, ultra zvuk i lab. analize, pa onda na komisiju. Nisma imala problema, uvek su mi odobravali produženje. Kad odeš an porodiljsko, nema smaranja godinu dana.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 756
25.5.2012 10:41:19   
Anoniman
E vidiš u SU ni VTO ne puštaju na prvostepenoj komisiji. Moja drugarica je pola trudnoće provela u bolnici i njoj je komisjia pisala-radno sposobna!!! user posted image Rekli su znate mi imamo 5 šifara po kojima izdajemo bolovanje, ostalo ne prolazi, a među tih pet šifara nema NI JEDNA za trudne žene?!?!?! Tako da sad lepo čekam da mi zakažu drugostepenu, pa taman kad dobijem bolovanje, idem u novi krug jer će proći mesec dana user posted image To samo na severu bačke može-mi smo jel'te bliži Europi!!! user posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 757
25.5.2012 10:42:58   
minavb
Godina beba user posted image

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 758
25.5.2012 10:45:59   
Anoniman
Ovo što rade vlada i politika je sramota- strašna bela kuga vlada Srbijom, ponajviše Vojvodinom, a nema lekova za održavanje trudnoće, teraju žene da rade sa visokorizičnim trudnoćama, hrana i garderoba za klince nikad nije bila skuplja - ja ne znam kako oni misle da OVO rešava problem user posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 759
25.5.2012 19:17:10   
Sanchy
Koliko puta se u toku porodiljskog nose doznake iz dz ili se to uzima samo na pocetku i nosi iu firmu?ne znam kako to funkcionise...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 760
25.5.2012 19:19:34   
Anoniman
Otvara ti se porodiljsko najranije 5 a najkasnije 28 dana pre termina i te doznake nosis u firmu. Prakticno, porodiljsko ti pocinje kada udjes u 9-ti mesec i traje 12 meseci, vracas se na posao kad beba napuni 11 meseci.

(odgovor članu Sanchy)
  Direktna veza do poruke: 761
26.5.2012 11:51:44   
Sanchy
Hvala,ali da li svakog meseca uzimam te doznake ili samo jednom na pocetku ??

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 762
26.5.2012 13:56:13   
amita
Zdravo Svima!
Porodiljsko odsustvo mi ističe u junu, medjutim pre 2 meseca ostala sam opet u drugom stanju, ali ova trudnoća mi je rizična, i ginekolog će mi otvoriti trudničko bolovanje kada mi ističe porodiljsko odsustvo.
I sad, interesuje me, ko snosi troškove bolovanja do 30 dana poslodavac ili država?

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 763
28.5.2012 10:48:28   
Sanchy
Otvorila sam danas porodiljsko pa mi sestra u dz kaze da u firmu nosim kopiju doznake a sta radim sa originalomuser posted image ako knjigovodja ide u socijalno ili gde vec zar joj ne treba originaluser posted image

(odgovor članu amita)
Direktna veza do poruke: 764
28.5.2012 11:30:27   
Anoniman
Pitaj knjigovođu

(odgovor članu Sanchy)
  Direktna veza do poruke: 765
28.5.2012 11:37:21   
Torbica
Sanchy, ja sam oba puta original slala u firmu, taj jedan jedini uput na kom ti pise od 1.6.2012-1.6.2013. Ti sa papirima vise nemas nista tj narednih godinu dana ti ne treba nista iz DZ, ali bukvalno nista! Pozz

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 766
28.5.2012 11:42:24   
Sanchy
Pa to i ja mislim,nisam je nista ni pitala sama mi je rekla sestra u firmu saljete kopijuuser posted image ,svasta..

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 767
28.5.2012 11:44:44   
peca
I ja sam nosila kopiju, ne treba njima original, cak ni na uvid ...

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 768
28.5.2012 11:52:39   
Sanchy
Pa jel ti trebao taj original za nestouser posted image ..

(odgovor članu peca)
Direktna veza do poruke: 769
28.5.2012 11:55:39   
peca
Eno ga u fascikli sa svim ostalim papirima....

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 770
28.5.2012 11:57:44   
Snelle
IZVORNA PORUKA: Sanchy

Otvorila sam danas porodiljsko pa mi sestra u dz kaze da u firmu nosim kopiju doznake a sta radim sa originalomuser posted image ako knjigovodja ide u socijalno ili gde vec zar joj ne treba originaluser posted image

Ja sam kopiju čuvala za sebe, a original nosila u firmu.

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 771
28.5.2012 11:58:11   
MASHKA
žene ja samo da vas pitam, imam jednu nedoumicu:
znam da se za porodiljso uzima prosek 12 poslednjih plata,ali ako sam ja većinu tog vremena bila na bolovanju i primala samo 65% šta se onda uzima? prosek od tih 65% ili mi ipak gledaju celu platu?user posted image

(odgovor članu peca)
Direktna veza do poruke: 772
28.5.2012 11:59:28   
minavb
Celu, ja sam primala celu.

(odgovor članu MASHKA)
Direktna veza do poruke: 773
30.5.2012 10:09:47   
zonka21
Malopre sam zvala da se raspitam za isplatu 35% od grada i kažu da su juče ( 29. maja ) plaćali za mart.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 774
30.5.2012 10:11:36   
peca
Zonka i ja sam zvala proslog meseca da pita, kazu isplata krajem meseca, a ja jos nista nisam dobila user posted image

(odgovor članu zonka21)
Direktna veza do poruke: 775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here