lelaigor -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] (25.11.2014 15:48:56)
|
IZVORNA PORUKA: srculence25 Kad se duda daje bebi?mislim kad place a znas da je sita? joj samo da neplace bez razloga inace cu i ja da placem sa njom [sm=jezicek.gif] sve mislim kad dodje vreme da odma kupim nesto za grceve za svaki slucaj Mi smo davali odmah dudu, nije joj škodila, apuno je pomogla. I što se tiče grčeva, davali smo joj Hippov čaj a i ja sam pila čaj za dojilje, i ni jedan jedini grč nije imala. Tako ćemo i sad. Odmah od starta, tj. od prve nedelje, kako piše na čaju. Serpi, super! [sm=bravo.gif] Baš mi je drago da je sve ok. IZVORNA PORUKA: serpica Soni s prvim nista nisam znala pa me nije ni bolela glava,a sad brinem za svaku sitnicu...ne znam da li si primetila da ne brinem toliko kad se rode u smislu prehlada,ishrane i sl.nekako sam tu opustenija jer sam prisutna tj u mojim je rukama a dok je u stomaku i dok ga ne vidim uhhhh svasta mi prodje kroz glavu.. Ja sam sa D bila opuštena u trudnoći, mislila sam da je sigurnija kad je u stomaku, zato kad je izašla i dobila prvu ešerihiju, pa smo saznali za sepsu, anomaliju, umrla sam 300 puta. I sad sam preplašena kad se razboli. Sa ovom bebom sam preplašena kad je u stomaku, jer ne znam kako je i da li joj možda nešto fali, nadam se da ću biti razumnija kad izađe. Štetice, miruj, itzdržaćeš za bebu sve...baš mi je žao što moraš da miruješ, al' šta sad. Kato srećan imendan! Boko, baš mi je žao, ali makar je druga beba ok. Sestra mm je isto izgubila jednu bebu na početku, ali evo sad je pri kraju, 10.01. treba da se porodi i hvala Bogu sve je super. Sanjalice, javljaj šta kažu. Moguće da su ti to kontrakcije. Ja moje ni ne spominjem doktorici. Kontam valjda ću skontati kad postane nešto ozbiljno. Imala sam ih i u prvoj trudnoći, evo i sad. Bitno mi je da je grlić dobar. Jabudic, dobro došla! Ja sam danas bila opet nakontroli. Ne mogu da se naviknem da sad često idem i da je kraj. Dobila sam upute za sve nalaze što treba da odradim pre CR. Pitala sam moju dr kakva su njena iskustva sa drugim pacijentkinjama koje su imale zakazanu komisiju za CR, da li su ih odbijali po prijemu. Kaže da oni vole da ostave sve tako "u vazduhu", i da uglavnom nisu odbijali. Ali je rekla da za svaki slučaj ako mm može da sredi nešto preko veze, osiguram CR, jer se nikad ne zna kakav će dr na komisiji biti. Da ne ispadne da me odbiju zbog gluposti, pa posle da se raspadnem na prirodnom, a ne mogu nikom ništa... Tako da eto. Videla sam bejbi. Debela je. Ima 3100g. Kaže dr da je ok, da je napredna za jednu nedelju i da nije ništa strašno. I tako... Sve je inače ok.
|
|
|
|