Trcosava -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] (1.11.2014 8:25:30)
|
Mi ''matore'' da se ne javljamo! MEni prvo bilo sa 29, sad imam 34... Ja sam već otpisana, po toj dr mene hvata i menopauza i da slavim što sam ostala trudna [sm=jezicek.gif] Bokac, ne znam, meni to liči na horio, za taj cvs nisam čula. Mada mi se čini da sam negde čitala o nekoj novoj metodi, ali se ne sećam koji uzorak se vadi[sm=zmeden.gif] EDIT: evo guglala - to je horio, samo nešto ranije se radi? Piše na sajtu od 10-12 nedelje[sm=zmeden.gif] KLIK Dakle, dobro jutro! ODspavala sam do nekih pola 8, s tim da sam se budila pre toga, pa nekim čudom nastavila da spavam. Ja sam malo bolje, uveče baš kašljem, ali preko dana ništa. Oko onako, malo još krmelja ima. Izgleda da nije konjuktivitis, hvala Bogu! Prekjuče mi upala trepavica, ja prstom izvadila, možda od toga. Ima još malo krmelja jutros ali ništa strašno i nije mi tako crveno oko. A Lelo, stvarno ne znam šta može ortpoed s obzirom da ne može ništa da snimi. Opet, iskreno se nadam da će dati indikaciju za CR pa da se ne mučiš, a i da ne plaćaš. Ne znam kakav je tvoj ginekolog, odnosno da li će na osnovu toga i on da da za CR. Znam da je moja mene bledo gledala kad sam rekla da neću da silazim sa porođajnog stola dok se ne uradi UZ ili odmah da rade reviziju.
|
|
|
|