Trcosava -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] (26.11.2014 8:02:08)
|
IZVORNA PORUKA: JelaSimeun ehej ljudići! Ja sam nešto loše istripovala da će me mail obavestiti kada neka od vas bude dalje pisala u ovoj temi, kad ono međutim, toliko novih postova, ne stižem sve da iščitam, sada ću polako, pa ako imam kome šta pametno da kažem kuckaću ;) sutra u 10h imam zakazan uz, uzbuđena sam kao da je prvi [sm=bravo.gif] imam divnu doktorku koja se uvek obraduje kad vidi mog nestaška na ekranu, mislim se ženo, okreni malo taj monitor ka meni, ipak je moje dete :D Jelo malo nam je pobrljavio forum, pa ovo ispod što je čekirano 'da te obavesti putem emaila o ogovoru na forumu' ne važi ako ne čekiraš u 'moja ringeraja' (gore levo) da te obaveštava. I sad ću bidnem najgora veštca, ali zamoliću te da pročitaš pravila foruma - nije dozvoljeno više od 3 posta za redom u bilo kojoj temi. Imamo puno tema, sigurna sam da ćeš naći još koju u kojoj bi pisala [sm=smiley14.gif] Od menja dobro jutro. Već dve noći nešto loše spavam, tj lak mi san pa se na sve budim. Najnovije mi je da se probudim kad Ana upali svetlo da pije vode, već dve noći negde oko 3. Ja se pravim da spavam, jer u suprtnom će da krene da melje [sm=jezicek.gif] Sanjalice, bitno da su bepci ok. Ja sutra na kontrolu, juče sam se u neko doba istripovala da se ovo moje dete konačno okrenulo glavom na dole, ali sad više nisam sigurna.
|
|
|
|