lelaigor -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] (26.11.2014 8:57:36)
|
Soni, kod kuće. Nismo neki ljubitelji igraonica i gledamo da izbegnemo to još dok možemo. Ali, ja sam takav ludak i mm će me ubiti jednog dana zbog toga, zato što previše planiram i hoću uvek sve u fullu da napravim kao da je u igraonici. Crknem svaki put ali budem presrećna kad vidim koliko je ona srećna. Uvek imamo neku temu, sama joj šijem kostim, sama pravim i štampam printables (pozivnice, baneri, korpice za cupcakese, omotače za čaše itd), pravim ukrase, torta i ostalo posluženje se naravno podrazumeva kad mi je to posao. Uvek bude nekih igara, i poklončića za decu. Prošle godine sam pravila kao lov na blago, tema je bila Sirena, pa sam posakrivala poklončiće u vrećicama od mreže, poklončići su bili keksići u obliku morskih zvezda i ribica i oni zlatni novčići čokoladice. Ove godine me je mm jedva odgovorio od toga da uzmem Face painting pa da ih crtam. [sm=smiley36.gif] Ove godine nam je tema Moj mali poni. Pa, sad ja tako sve lagano, sedeći kako mogu... [sm=smiley13.gif] NApravila sam joj rajf, pošto će ona biti Rainbow Dash, imaće majicu sa njenim likom i plavo belu suknjicu od tila i organdina. I tako, luda sam...
|
|
|
|