RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta)

Poruka

soni -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] (26.11.2014 8:30:24)

Hehhe Jela se raspisala...Jelo da i te bombone najise volim [sm=bravo.gif]

Serpi obradovace te deca zbog tog sna !!! Za double ne brini, sve je ok :).....
TRco jel mozes da spavas preko dana?

Gde su ostale spavalice??

Jabudic bice dobro [sm=bravo.gif], javljaj nam

Sanjalica1980 -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] (26.11.2014 8:34:28)

IZVORNA PORUKA: serpica

Dobro jutro....
Sanjalice bitno je da su bebe ok..znas i sama da zbog njih sve moras da izdrzis.
Ja sam lose sanjala,cele noci plakala u snu....

Serpi i ja tako mislim. Nista mi nije tesko.

Mm je legenda on se za mene samo brine kaze on devojkama je sigurno super samo da si mi ti dobro.
Osetljiv je na mene. Zna on da ja inace nikada ne kukam i ne zalim se pa kada mi nije ok zna koliko je sati.

Inace Serpi double ce biti super. U trudnoci se bas zivopisno sanja. To sam shvatila sada [sm=smiley36.gif]

Trcosava -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] (26.11.2014 8:34:44)

IZVORNA PORUKA: soni

TRco jel mozes da spavas preko dana?

Jok, ja sam prokleta - kad jednom oči otvorim nema spavanja! A i nemam kad, to vreme kad me uhvati da bi dremnula popodne je obično kad idem po Anu u vrtić, a i ako odremam sat vremena popodne - ćao spavanje noću.

soni -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] (26.11.2014 8:38:13)

kad mozes ne spavas, kad ti se spava ne mozes ...kalsika [sm=smiley1.gif]

Sanjalice divan muz [sm=smiley1.gif]

lelaigor -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] (26.11.2014 8:45:45)

Jutro žene. Evo i mene. Planiram šta ću sve danas. Nekako sam sva ufrkisana da ništa neću stići. Finiširamo stan do D rođusa, hoću sve lepo da pripremim za rođus, treba da krenem 01. i te analize za CR da radim, rekli su mi kod interniste da završim do 08. ili 10. Pa kupovina što je preostalo za bebu i pakovanje... Toliko sam se radovala što će mi deca biti rođena u istom mesecu pa ćemo moći zajedno da im slavimo da uštedimo, ali to će mi zanimljivo biti tek sl.godine. Ove godine imam osećaj da ću izludeti od razmišljanja "šta još, šta nisam odradila?". Juče sam šila D suknjicu za rođus, danas ću da je završim. Hoću da je nateram da joj sredimo igračke u sobi, ima svega i za bacanje i bebećih, valjalo bi to sve pobacati/posklanjati. I moram da peglam, peglam, peglam...a mrzim! Kakvi su vaši planovi za danas?
Sanjalice, srculence, JelaSimeun hvala, držite mi fige, trebaće mi! [sm=smiley1.gif]
Svima koje imaju neke preglede i sl. držim palčeve i navijam da sve bude ok!

soni -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] (26.11.2014 8:46:50)

Lela sta planirate i gde planirate da slavite rodj??

lelaigor -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] (26.11.2014 8:57:36)

Soni, kod kuće. Nismo neki ljubitelji igraonica i gledamo da izbegnemo to još dok možemo. Ali, ja sam takav ludak i mm će me ubiti jednog dana zbog toga, zato što previše planiram i hoću uvek sve u fullu da napravim kao da je u igraonici. Crknem svaki put ali budem presrećna kad vidim koliko je ona srećna. Uvek imamo neku temu, sama joj šijem kostim, sama pravim i štampam printables (pozivnice, baneri, korpice za cupcakese, omotače za čaše itd), pravim ukrase, torta i ostalo posluženje se naravno podrazumeva kad mi je to posao. Uvek bude nekih igara, i poklončića za decu. Prošle godine sam pravila kao lov na blago, tema je bila Sirena, pa sam posakrivala poklončiće u vrećicama od mreže, poklončići su bili keksići u obliku morskih zvezda i ribica i oni zlatni novčići čokoladice. Ove godine me je mm jedva odgovorio od toga da uzmem Face painting pa da ih crtam. [sm=smiley36.gif] Ove godine nam je tema Moj mali poni. Pa, sad ja tako sve lagano, sedeći kako mogu... [sm=smiley13.gif] NApravila sam joj rajf, pošto će ona biti Rainbow Dash, imaće majicu sa njenim likom i plavo belu suknjicu od tila i organdina. I tako, luda sam...

anita -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] (26.11.2014 8:59:42)

Dobro jutro drugarice [sm=nosecka.gif]
Ja ustala oko 7, bila sam da produzim bolovanje. Morala sam ranije da idem jer je mm javio da ce kasniti na posao da bi me vozio.
Sada sam skuvala kaficu i uzivam na RR.

Jabudic dobro nam dosla.

[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] za sve [sm=nosecka.gif]

anita -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] (26.11.2014 9:01:18)

IZVORNA PORUKA: lelaigor

Soni, kod kuće. Nismo neki ljubitelji igraonica i gledamo da izbegnemo to još dok možemo. Ali, ja sam takav ludak i mm će me ubiti jednog dana zbog toga, zato što previše planiram i hoću uvek sve u fullu da napravim kao da je u igraonici. Crknem svaki put ali budem presrećna kad vidim koliko je ona srećna. Uvek imamo neku temu, sama joj šijem kostim, sama pravim i štampam printables (pozivnice, baneri, korpice za cupcakese, omotače za čaše itd), pravim ukrase, torta i ostalo posluženje se naravno podrazumeva kad mi je to posao. Uvek bude nekih igara, i poklončića za decu. Prošle godine sam pravila kao lov na blago, tema je bila Sirena, pa sam posakrivala poklončiće u vrećicama od mreže, poklončići su bili keksići u obliku morskih zvezda i ribica i oni zlatni novčići čokoladice. Ove godine me je mm jedva odgovorio od toga da uzmem Face painting pa da ih crtam. [sm=smiley36.gif] Ove godine nam je tema Moj mali poni. Pa, sad ja tako sve lagano, sedeći kako mogu... [sm=smiley13.gif] NApravila sam joj rajf, pošto će ona biti Rainbow Dash, imaće majicu sa njenim likom i plavo belu suknjicu od tila i organdina. I tako, luda sam...

Lelo svaka ti cast. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Kako si ti sada?

soni -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] (26.11.2014 9:03:37)

Super Lela...Uzivacete i za nas [sm=bravo.gif]

Anita sto zabusavas ovde???

Odoh da radim pa citam sa posla

lelaigor -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] (26.11.2014 9:07:06)

Hvala vam, ženske. Dobro sam Anita. Šta znam. Boli me, ali sam naučila šta mogu a šta ne. Generalno super funkcionišem, ali sam više psihički "otišla pa-pa" jer me nervira koliko moram da se oslanjam na druge... Malo stvari mogu sama, kad sedim super sam, kad trebam da hodam ili ležim, to je već agonija. Ne znam, preživeću do porođaja, a onda mm moram žestoko da se zahvalim jer toliko dobro vodi računa o meni i toliko mi pomaže da ne znam šta bih bez njega...[sm=smiley1.gif]

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] (26.11.2014 9:32:21)

dobar dan!
kako ste mi okruglice?
jabude, srecno!
sinoc sam se komirala, cak ni u wc nisam ustajala [sm=bravo.gif]. sada sam malo sredila stan pa odmaram i pijem kaficu...
sanjalice jesu li rekli nesto za CRP?

branki* -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] (26.11.2014 9:35:26)

serpi,bice ok dabl garant!jabudic,drzimo palceve!
lelo,bravo za muza[sm=bravo.gif]

anita -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] (26.11.2014 9:41:34)

Soni ne zabusavam [sm=smiley36.gif]. Sa telefona ne mogu nikako da objavim post, ne znam sta se desava. A na lap topu mi internet nije bas najbolji pa me zato nema. Ali samo da znas da uredno iscitavam sve. [sm=smiley1.gif]

Sanjalica1980 -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] (26.11.2014 9:54:50)

IZVORNA PORUKA: bubulence

dobar dan!
kako ste mi okruglice?
jabude, srecno!
sinoc sam se komirala, cak ni u wc nisam ustajala [sm=bravo.gif]. sada sam malo sredila stan pa odmaram i pijem kaficu...

Crp nisu ni spominjali ali su se zato zakacili za povisene ast i alt. Vadili mi danas dva puta krv da provere da nije holestaza.
Sada cekam da idem kod interniste. Kasnije ce i svi ti nalazi pa se nadam da sutra palim svojoj kucici [sm=smiley36.gif]

lelaigor -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] (26.11.2014 10:02:11)

Branki [sm=smiley31.gif]
Sanjalice obavezno javi šta kažu!

anita -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] (26.11.2014 10:09:36)

IZVORNA PORUKA: bubulence

dobar dan!
kako ste mi okruglice?
jabude, srecno!

Bubi kako si ti? Jel imas jos bolove?

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] (26.11.2014 10:10:21)

Anita nedostaje tvoje posluzenje [sm=smiley36.gif].
sanjalice draga, kao sto sam ti rekla juce, da je nesto bitno odmah bi reagovali... nadam se i ja da ces sutra kuci [sm=bravo.gif]

soni -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] (26.11.2014 10:20:27)

Anita ja sam preuzela posao za posluzenje...moras platiti

Stigoh na posao..pocinje dosada

anita -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] (26.11.2014 10:31:53)

Soni evo sada cu da te odmenim. Ti posluzila dorucak a ja cu kafu i kolace [sm=smiley1.gif]

[img]http://www4.slikomat.com/13/1126/u3a-kafica.gif[/img]

soni -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] (26.11.2014 10:34:07)

Mmmm moze moze...Samo nas mamis tortama...Meni se juce tako neki kolac jeo nisam nista mesila, imali neki keks al nije to to...Imate li ideju sta da napravim danas...Imam puding i slag ☺

bubulence -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] (26.11.2014 10:34:23)

mmmmmmm sta bi mi bez vas dve [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

soni -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] (26.11.2014 10:37:50)

[sm=smiley36.gif]

srculence25 -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] (26.11.2014 11:07:45)

Soni kakav je to posao kad je dosadno?
Zamisljam te sedis u fotelji i nista neradis a na poslu si [sm=smiley36.gif] i plata ide
Serpi radovaces se u javi i dabl test ce biti dobar.
Lelo divno bas si kreativno nadarena.Pozelim opet da sam dete i da idem kao klinka kod D na rodjus [sm=smiley1.gif]
Sanjalice divno za muzica [sm=smiley27.gif]
Mene mm zeza da sam debela zna da volim kad mi to kazu hahaha medjutim od jutros da prostite primetila sam
da sam se ojela izmedju butina gore verovatno od gacica i da sudaraju mi se butke kad hodam

Sanjalica1980 -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] (26.11.2014 11:30:28)

Drago moje srculence meni se butke sudaraju od kada znam za sebe [sm=smiley36.gif]

Samo neka se sudaraju. Lako ces ih stesati kada dodje bebica [sm=smiley1.gif]

Lelo, bas mi se svidjaju tvoje ideje za rodjus. Mnogo si kreativna [sm=bravo.gif]

Bubi, odmaraj i odmaraj. Nemam vise pravo na smajlice pa saljem ovako :-*

Stranica: <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sledeća stranica >   >>