*boka* -> RE: Trudnice (1-42) nedelje 11/14 [chat] (25.11.2014 9:38:10)
|
E drage moje ringerajke evo I mene konačno. Častio me mili muž novim telefonom, nadam se da ću sada moći da pošaljem post. Imala sam problem poslednjih nedelju dana, otkucam sve lepo, kliknem na potvrdi i izbaci me [sm=zmeden.gif]. Inače lap top mi je vrisnuo, flat kabl ili kako se to već zove je otišao, ekran mi je crven kad otvorim. Čitaću sada šta se dešavalo, jedino što znam jeste da je bubi imala problema I bolove, s njom sam se čula preko FB I hvala joj što vam je slala pozdrave od mene [sm=smiley27.gif] Kod mene je situacija sledeća. Juče sam bila na prvom zvaničnom UZ, blizanačka trudnoća, ali na žalost jedan plod je prestao da se razvija oko 5. nedelje [sm=smiley19.gif] vidi se na UZ samo gestacioni mešak, ali prazan I oko njega se vidi neka senka što znači da je tu bilo krvarenja, tako da smo sada shvatili zašto sam krvarila, prvobitno je Dr. mislila da je u pitanju ciklus, jer sam prokrvarila dan nakon uradjenog testa (29. dc). Srećom drugi plod je vitalan, juče sam bila 6+3 I srculence se jasno čulo, veličina ploda tačno odgovara za taj period, tako da se nadam da će na dalje sve biti u redu. Idem sad da iščitam šta se kod vas dešavalo, dok ne počnem da radim, pa vam pišem kasnije. [sm=smiley31.gif] p.s. Ako mi sad opet izbaci, a iskucala sam ovoliki tekst, ja ću da se samoubijem!
|
|
|
|