Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 24.11.2014 9:15:46
|
|
|
|
emicaa
|
Popila je lijek jedva,izgleda joj se ne svidja pretjerano a inače voli lijekove,uglavnom od jutros je dosta bolje,nijednom nije zaplakala i opet je počela vrištat,juče ni to nije radila.Osip se povlači a dojtor je rekao da je od jake temperature. A da,pojela je cjeli doručak,juče skoro ništa nije jela.
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 24.11.2014 9:20:53
|
|
|
|
mirkam
|
Bravo za T M mi je upravo prvi put dohvatio komp i ocupao space! Jedva nabadam sad.Valjda ce mm znati da vrati dugme kako je bilo. Suncan divan dan, hladno,albar grije sunce. Odoh da vidimmalo sta ste pisale,pada uspavljujem M.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 24.11.2014 9:22:54
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dobro jutro Iva od juce kaslje i to produktivno, kao da ima nesto da izbaci, ne znam odakle to, nije bila bolesna. Dajem joj Prospan, nece da skodi.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 24.11.2014 10:00:00
|
|
|
|
Mala Elena
|
Jutro mame! Nisam se naspavala.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 24.11.2014 10:20:45
|
|
|
|
doktorkakristal
|
jutro mame mi malopre ustali ,u pola osam se Dora probudila ja joj dala mleko i nastavili da spavamo do malope,da sveki nije zvala i probudila nas jos bi spavali,znaci za D do popodne nema spavanja EMICE cim lakse jede dobro je,ljubi malu princezu MALA ELENA sto se nisi naspavala
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 24.11.2014 12:09:14
|
|
|
|
Klarita
|
Dora kad spava, spava, kad ne spava, onda ne spava ako ste, uzivajte ME, sta je izbacilin pitala sam i na prethodnoj strani Emicee, koji vam lekic dali? Super sto je jela, bice to sve bolje i bolje, do veceras, kao rukom odneseno. N se ukomirao eno ga spava jos od pola10
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 24.11.2014 12:30:18
|
|
|
|
Klarita
|
Isteklomi vreme za uredi opciju, ali kako sam kliknula na potvrdi da objavim post, tako se probudio i vec je smazao kasicu od breskvi Dijana, kamo slika neka ?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 24.11.2014 14:08:34
|
|
|
|
emicaa
|
Co-Amoxicilin Sandoz,daje se dva puta dnevno po 2ml,ovo je neki zamjenski za onaj što je dr.dao jer nisu imali taj a da naruče tek bi sutra stigao,djelovanje lijeka i sastav je isti samo drugi proizvodjač.
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 24.11.2014 14:18:10
|
|
|
|
mati
|
Zdravo mamite... Mita spavao do 12h, od 23h sinoc... A i ja sa njim. Mm se uspanicio sto se ne javljamo, jer meni za vikend uopste nije bilo dobro. Mirkam meni na tastaturi fale 9 dugmeta, u prvo vreme smo namestali, a sad smo odustali, jer on to iznova cupa. Pa nabadam i po secanju.
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 24.11.2014 22:27:04
|
|
|
|
doktorkakristal
|
vece mame kako ste,nadam se da su deca bolje
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 24.11.2014 22:38:38
|
|
|
|
Mala Elena
|
Klarita, greska u kucanju, mislila na sinacilin. Doco , neces verovati, samo sto sam izbacila onaj post ona se probudila i bas je lose spavala... Bolje je, nadam se da ce dijareja uskoro prestati a i osip, bas ruzno izgleda. Pozzic , odoh na tusiranje ...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 24.11.2014 22:39:57
|
|
|
|
srna001
|
Gde ste devojke!!! Ja sam jedva pregurala ovogodišnju slavu, padoh na nos, ali dobro prošlo je i bilo je divno. Kako su vam dečica?Ko dolazi na RR deku?Da se konačno i uživo družimo! Kolja još malo pa puni godinicu! Za sv. Nidžu. Kako su prošli rođendani starijih drugara?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 24.11.2014 22:43:07
|
|
|
|
doktorkakristal
|
zdravo drugarice SRNA mi nismo slavili rodjendan D je bila bolesna primala injekcije pa smo se okupili samo mi najblizi babe i dede rucali duvali svecicu i bilo nam je super,drago mi je da nisam D maltretirala tim famoznim proslavama u restoranima punm dima i galame ovako je bilo bas super
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 24.11.2014 23:04:25
|
|
|
|
srna001
|
Dr Kristal I mi ćemo najverovatnije tako, eventualno neka igraonica ali samo najbliži, čisto da izbegnem haos u kući.Mi, bake, deke i naše rođene sestre sa decom.Malo da se poigraju, da dunemo svećice i kući! Elem, ja još uvek nisam dobila, ovo je za sad rekord.Moraću uskoro da zakažem kontrolu pa da se konsultujem sa dr.Nije da mi veštica nedostaje ali opet 11 meseci je mnogo.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 24.11.2014 23:09:45
|
|
|
|
doktorkakristal
|
Dojis li ?
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 24.11.2014 23:15:33
|
|
|
|
srna001
|
Da, ali dojila sam i prvo dvoje pa sam dobila posle 9 meseci
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 24.11.2014 23:16:45
|
|
|
|
doktorkakristal
|
ovaj put je drugacije nema mesta za brigu u svakom slucaju idi na pregled ali verujem da je sve ok
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 24.11.2014 23:17:12
|
|
|
|
superm
|
Gde ste mame! Zavrsila sam konacno sve dnevno- vecernje obaveze pa hajde da malo svratim i pozdravim vas.
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 24.11.2014 23:18:54
|
|
|
|
mati
|
Srna pa gde si ti? Ja se nadam uspesnom spavanju bar kao sinoc...
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 24.11.2014 23:50:28
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ako budem rekla da meni deca spavaju celu noc bez budjenja imate da me streljate. Masem devojke. Imam velike probleme. Deca su zdrava, muz takodje. U pitanju su moji u Obrenovcu. Brat je bolestan. Strasno sam tuzna ovih dana. Molim se Bogu da mu bude bolje. Srna vidimo se na RR dekici. Jedva cekam. Dovodim samo Teodoru.
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 24.11.2014 23:53:21
|
|
|
|
mati
|
Sanjice da svi budete dobro... I Mita se probudi po dva-tri puta. I odma preskace kod mene. Posle kad se budi samo da proveri da sam tu, stavi ruku na moj obraz i mazi me malo, ja njega po nozici i zaspimo.
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 25.11.2014 0:01:36
|
|
|
|
Bibilib
|
Dace Bog Sanjalice da ti brat bude dobro,nemoj puno da se sekiras...
< Poruku je uredio Bibilib -- 25.11.2014 0:02:31 >
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 25.11.2014 8:27:26
|
|
|
|
emicaa
|
Sanjice da ti brat bude bolje. Dobro jutro,T spavala do tri u komadu,malo se probudila pa zaspala za 5 minuta i onda se probudila opet u pola 5 i zaspala u 6,naspavana cura,strašno. Ja sam mnogo nervozna,drma me pms i mislim da ću danas nekom oči povadit,velike su šanse da ću ovoj iznad jer već sat lupa kao da joj je zadnji dan.
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 25.11.2014 8:42:27
|
|
|
|
doktorkakristal
|
jutro mame SANJICE sta se desava sta je sa bratom EMICE jel joj bolje ?
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 25.11.2014 8:43:00
|
|
|
|
vonavoj
|
jutro mame,nikako da krenem da pisem u ovoj temi,odvikla sam se..prvo crtice,pa trudnice,i opet mama! Eno mala spavka,a velika u vrticu,a ja pijem kafu u miru..posle 100godina..Za vikend smo slavili treci rodjendan,sestra sa klincima iz HR bila..treba mi odmora,ali nema sanse,danas idemo kod svekijevaca,sutra im slava..mrzim pakovanja..i to sa bebom! Sanjice,sta se desava sa bratom>Jel u bolnici?
|
|
|
Anketa
sexjabudicDa li ste zadovoljni sexom u braku?Da (
33%)
Da, veoma (
16%)
Ne (
12%)
Ne, nimalo (
8%)
Solidno je (
25%)
Nema ga (
6%)
Ukupan broj glasova: 117Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!