|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 11/14 [chat]
27.11.2014 0:46:37   
mati
Bice ovo luda noc. Vec tri puta se budio i odma iskace iz kreveca. Strah me i da pokusam da spavam.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 626
27.11.2014 1:01:12   
Azra_
Jao to spavanje... Moj se i dans budi. I skroz mi je poznat taj strah. Kako dođe noć, vreme da odmaramo, meni bude zlo jer znam šta me čeka. Nije prospavao noć od kada se rodio, ali je sada neuporedivo lakše nego tamo do 1,5 dana. Tada se budio na po 2 sata iako nije ni jeo , ni pio. Mislila sam da ću skrenuti, i taman kad sam se pomirila sa tim, sam je počeo da produžava satnicu vezanog spavanja. Sada se svelo na jedno buđenje. Drži se, proćiće...user posted image

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 627
27.11.2014 7:53:59   
emicaa
I mi smo imali ludu noć,probudila se u 11 prvi put i ostatak noći je više kenkala i vrtila se nego što je spavala.Slomila me skroz.Čini mi se da je malo promukla a i mene od jutros pecka u grlu.Nadam se da je kod vas noćas bilo bolje user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 628
27.11.2014 7:57:00   
Misha i Ljisha
Dobro jutro mame nigde nikog. A ja fraj. Cura mi ode u vrtic. Sve super proslo, malo me je uhvatila frka jer eto posle mesec i po konacno se odlucih da je opet dam u vrtic. Plakala naravno nije. s tim kad smo sele u kola ona je mislila da ide kod "baba, djika, jabuka"user posted image (kod moje prijateljice koja ima konjicki klub ahahahah) jaaoooooo zene moje dete samo zivotinje gleda. Lize nas kao Laki (pas), pocela je da lize svoje ruke kao Kaja (macka), samo prica od djika i muuuuu i sta ti ja znam vec sam pomislila da ce dete da mi bude neka divljakusa, pa rekoh ajd malo da ide medju decuuser posted image .

Ja sama ne znam sta cu sa sobom.

user posted image

Opet prvi dan ce da mi bude cudno. Idem da se raspistoljim da poradim svasta po kuci. Al prvo malko da ringerajisem.

Azra sto se tice budjenja i D se obicno probudi bar jednom nocu a bilo je isto kao i kod vas. Doduse prespava ona nekad i celu noc ali to su retki periodi. Prezivecemo user posted image

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 629
27.11.2014 7:57:23   
mirkam
Jutro mame.
M od 7h u akciji,vec sam umorna user posted image ma pet minuta ne moze na jednom mjestu.
Odoh da vidim sta ste pisale dok ga mama zabavlja user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 630
27.11.2014 8:28:37   
emicaa
E mamice zaboravih vas pitati,jeste li imale iskustva sa gnojnom anginom grla,T još pije lijek i trebalo bi da je bolje ali je sad baš počela kašljati,ne znam ni sama da li je sad i neka prehlada ili kašlje zbog tog user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu mirkam)
Direktna veza do poruke: 631
27.11.2014 10:42:30   
Mala Elena
Emice nemam iskustva sa tim.
Jutro mame, sva sam nesto slomljena. ..mada je E jednom spojila 4 sata spavajuci sto retko radi.
Sad kafica pa ako uspem da usisam jer se i dalje plasi. Imate li predlog?

< Poruku je uredio Mala Elena -- 27.11.2014 10:43:36 >

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 632
27.11.2014 11:34:09   
emicaa
Ma već sam isčitala dosta o tome ali ovo je izgleda ne povezano sa anginom,sutra idemo doktoru,u okicama joj se vidi da ju je baš omlatilo,spavala je pola sata i probudio je kašalj...

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 633
27.11.2014 14:41:56   
Mariya
Dobar dan mame!! imam pitanje pre svega za mame iz NS> da li mozete da mi preporucite dobrog decjeg oftamologa/ordinaciju u Novom Sadu? Ili ako znate,da li dr. Bolinovska radi negde privatno? Ne mogu da dobijem termin kod nje vec treci mesec u KCV

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 634
27.11.2014 22:47:35   
mati
Zdravo mamite...
Kao i sto sam pisala, bila je burna noc. U pola noci je povratio bas dosta. Rekla bi da su ga zezali slinci. Sva sreca pa sam bila budna, lezao je na ledjima. Bas sam se prepala.
Danas roditeljski u vrticu-haos... Niko nikog ne slusa, deca neka se biju, cak i devojcice i tako...

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 635
28.11.2014 6:55:07   
mirkam
Jutro mamice.
Jao Mati,i u vrtićima je rasulo.Žalila mi de drugarica kako joj mala svakog dana dolazi izgrizena kući,ma sva je modra.Ona pitala vaspitacice,a one pojma nemaju o tome user posted image
Kod nas kiša,neka maglustina,užasno vrijeme.

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 636
28.11.2014 7:05:47   
Mala Elena
Jutro! Moja se mala probudila, uhvatila se za stopala i radi jutarnju gimnastiku. user posted image A muz se zali kako ga je budila na pola sata-sat. ..cackala ga po licu user posted image neka vidi kako je meni.

(odgovor članu mirkam)
Direktna veza do poruke: 637
28.11.2014 8:09:40   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: mirkam

Jutro mamice.
Jao Mati,i u vrtićima je rasulo.Žalila mi de drugarica kako joj mala svakog dana dolazi izgrizena kući,ma sva je modra.Ona pitala vaspitacice,a one pojma nemaju o tome user posted image

i moja D isto jedno vreme, fora je u tome ako ona ne place kad je ugrizu vaspitacica ne moze da zna da li se nesto desilo, jer ne moze zena da drzi oci na njih 10 istovremeno pa ako ne zaplace ne znaju zene da se nesto uopste i dogodilo.

Eno moja pojurila u vrtic. Neverovatno mi je da ima i dalje dece koja placu kad dolaze.Mm spava, dosao je nocas u 3. Ja cu sad napolje da idem. Dosao mi tata a u kuci svejedno nista ne mogu da radim da ne lupam i ne probudim mm.

Pozdrav mame

(odgovor članu mirkam)
Direktna veza do poruke: 638
28.11.2014 8:14:37   
vikiveki
Dobro jutro mame...ja ispratila dečake u školu i u vrtić a ćera ide posle podne...Čir me boli a moram da počnem da se spremam za posao....i danas imamo opet neki sastanak.
Mati ,u vrtićima je situacija takva,makar je tako kod nas, zato što je u grupama previše dece tj. u grupi bude 34 dece a prostor je realno za najviše 18 dece.Svi se trude da upišu decu u vrtić i traže svakakve veze,prepune nam grupe,pa smo onda na kraju mi krivi za sve.Tako je to u većini slučajeva,a deca su sve zahtevnija,sva znaju svoja prava ali niko im nije pominjao da oni imaju i obavezeuser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

Direktna veza do poruke: 639
28.11.2014 8:40:38   
emicaa
Dobro jutro,mi za pola sata opet idemo doktoru,baš puno kašlje.Noćas je malo bolje spavala,valjda će biti još bolje.

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 640
28.11.2014 9:14:13   
Sanjica26 RR
Masem mojim dragim drugaricama iz tromesecja. Juce sam citala nase prepiske iz tromesecja, pa sam se rasplakala.

Idem na posao. Jos danas. I sutra vikend. Bas sam bezveze.
Dijana bravo za Kostu i njegovo prohodavanje. Sofija ide od stocica do troseda, ali ja to jos uvek ne racunam u prve korake.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 641
28.11.2014 15:48:39   
doktorkakristal
nisam imala net ,danas mi popravise drugarke sve vas pozdravljam
SANJICE ljubim te ,ja se ne usudjujem da citam te delove u stvari nisam ni trazila,nekako mi traumatican taj deo,mada moram priznati da sam uzivala u druzenju sa mojim sapatnicama i nasoj uzajamnoj podrsci user posted image

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 642
28.11.2014 16:57:15   
Torbica
IZVORNA PORUKA: Mariya

Dobar dan mame!! imam pitanje pre svega za mame iz NS> da li mozete da mi preporucite dobrog decjeg oftamologa/ordinaciju u Novom Sadu? Ili ako znate,da li dr. Bolinovska radi negde privatno? Ne mogu da dobijem termin kod nje vec treci mesec u KCV

Ja vodim cerku kod Prof Dzinica, u Vrsacku. Meni je on najbolji.
Pozz mame!

< Poruku je uredio Torbica -- 28.11.2014 16:58:18 >

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 643
28.11.2014 17:11:11   
soni
ja samo mamama da mahnem...user posted image

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 644
28.11.2014 17:30:12   
Mala Elena
Dobro vece mamice ! Celi dan sam sama, valjda ce muz uskoro user posted image ... svasta nesto sam uradila danas jos sutra da obrisem prozore. I da napravim neki kolac ...user posted image

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 645
28.11.2014 22:17:53   
doktorkakristal
vece mame ja bila na probi folklora sutra putujemo na Zlatibor imamo koncert nece me biti pozdrav za sve

Direktna veza do poruke: 646
28.11.2014 23:28:05   
vikiveki
Dobro veče mame...ja konačno malo sedoh za komp...došao nam deca u goste pa radosti nema kraja,ceo dan su se deca igrala sa njim po kući,retko dolazi a deca ga obožavaju

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 647
29.11.2014 6:49:54   
vikiveki
Dobro jutro mame,ja već popila kafu ,,deca još spavaju a ja polako planiram šta ću danas da radim.Pravim radni rasporeduser posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 648
29.11.2014 7:31:01   
doktorkakristal
jutro i od mene ja pijem kafu pa na spremanje sve vas pozdravljam user posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 649
29.11.2014 10:06:32   
emicaa
Doco uzivaj user posted image
MM i ja danas idemo u kupovinu,sveki ce ostati sa Dorom.
OPet se probudila u 4 i do 6 nije zaspala,vratila se opet na staro spavanje.

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Majke će imati pravo na poseban staž i uve...
Zahtev može da se odštampa sa sajta Fonda www.pio.rs ili da se preuzme u filijali, a u okviru samog obrasca zahteva nala...
Hidratacija najmlađih u letnjim danima
Tokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

da li vam se svidja ime Srna?
pisuljica

da (44%)

ne (56%)

Ukupan broj glasova: 134

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here