Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 25.11.2014 8:51:25
|
|
|
|
vikiveki
|
Dobro jutro mame...mi po običaju ,ćera gleda crtani sinovi u školi i vrtiću, a ja se spremam za posao. Sanjice,daće Bog da sve bude uredu Emice
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 25.11.2014 8:55:44
|
|
|
|
emicaa
|
Doco super je sad,jede normalno,vesela je i nema tempraturu od prekjuče
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 25.11.2014 9:00:33
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dobro jutro Vreme kod nas slinavo sa kasljem, stvarno mi nije jasno odakle.... Ivka nije bila bolesna pa da kaslje, nema temperaturu, lepo jede, nisam pametna... Da li da je vodim kod lekara ili ne...? Ovako je dobro raspolozena, skace po ceo dan
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 25.11.2014 9:20:05
|
|
|
|
srna001
|
I Kolja se budi i to tačno kao sat u 23.30h da pređe kod nas i da sisa.Ako ga vratim nazad u krevetac obavezno se probudi ponovo u neko doba da ga prebacim kod nas a ako ga ne vratim spava do jutra pored mene.Užas, uradila sam upravo ono što sam rekla da nikada neću. Sanjice, misli pozitivno!Mora sve da bude ok!!! Vonavoj čestitam!!!Nisam ni znala da si se porodila!!!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 25.11.2014 9:24:52
|
|
|
|
Klarita
|
Sanjice, sta je sa bratom? Mamite, haj...nemam ideja vise za rucak pa cu potraziti malo po receptima...spava mi se, jedbva na oci gledam. Zakasah sa nekim gostima sinoc komplet' porodicu mi poremetise...mrzim nenajavljene goste jos u porodici sa dvoje male dece u vecernjim satima
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 25.11.2014 9:57:02
|
|
|
|
doktorkakristal
|
poslah dete kod svekijevaca imam i ja dusu SRNA kod nas je tako probudi se u neko doba jer joj je puna pelena pa je presvucem i nastavi da spava pored mene KLARI nema nista gore kad neki ljudi tako banu i nemaju obzira EMICE dobro je znaci terapija deluje
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 25.11.2014 10:59:17
|
|
|
|
Mala Elena
|
Jutro mame! I ja cu se pridruziti , otkako je bolesna nisam je ni stavljala u krevetac, veceras hocu pa javljam kako je proslo . Meni se tako burazer javi pola sata pre nego sto stigne a ja u gradu ili kupovini, jedva stignem do kuce ! Budem bas u speed -u. Bezveze. Ali dok on uskladi sve obaveze pa se smisli...na kraju nas poremeti. I uvek dodje pred E-nino kupanje!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 25.11.2014 11:11:37
|
|
|
|
vonavoj
|
da,da,srna nikad ne reci nikad..i ja nekad ostavim J posle 6,kad mm ode na posao..onda slatko spava do 9 Ali nocu ne,i ovako se budim nekad,kad sam premorena,sve mislim da je nisam vratila u krevetac..mada je to nemoguce,jer dojim sedeci!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 25.11.2014 23:25:29
|
|
|
|
mati
|
Al ste utajile, tema je cak nema ni u aktivnim... Mita ne staje, toliko je srecan sto hoda, da samo seta i kezi se. Zaslinavio mu je nosic, tacnije samo desna nozdrva, onako prozirna slina. Ja mislim da je od zuba, jer mu ovako nista nije?
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 25.11.2014 23:33:17
|
|
|
|
Mala Elena
|
Dobro vece ...eh mati, svasta ce ih snaci od tih zuba!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 25.11.2014 23:34:22
|
|
|
|
dijana1*
|
Dobro vece mame. Sanjice sta ti je sa bratom? Da bude sve uredu i da brzo ozdravi. Ja se osecam slomljeno Sada je Kosta dobio boginje. Svaki drugi dan nesto
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 26.11.2014 7:10:44
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro jutro. Dijana brzo ce ga proci, naseg Nikolu kao da boginje nisu uopste ni mucile. Samo je bio istackan i to je to. Moja guza se nadigla u 6 i 15, piskilo joj se jako. A kako i ne bi kad se sinoc najela jos i kokica pa se nalila i soka. To joj je drugip ut u zivotu da jede kokice i bas bas ih voli . Srecom ustadoh pre nje da popijem na miru kafu. Pozdrav mame
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 26.11.2014 7:54:27
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,ova moja se opet jutros probudila u pola 5 ali je već u 5 zaspala,nisam je čak ni uspavljivala nego ležale zajedno u dnevnoj,držala je za ruku i mazila kad poče preklapati. Inače počeo joj se svidjati lijek,sinoć kad je popila kaže daj daj njami njami pa sam joj dala kašiku da obliže ako je gdje ostala kap .
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 26.11.2014 11:01:40
|
|
|
|
Mala Elena
|
Jutro mame! Eh Dijo , bas te poteralo ... Mi se budile, uzeh tel. Hiljadu sms-ova ,w .a. , poziva. ..dok sam na sve odgovorila ode sat vremena.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 26.11.2014 16:54:51
|
|
|
|
Mariya
|
Ćao mame! Čitam vas svako veče a nikako da se upišem! Nije me bilo odavno, otkad je Lucija porasla, tako da većinu mama ne poznajem... Mi smo isto svi bolesni, muž i ja smo već bolje ali devojčice još šmrckaju i kašlju. Mm radi ceo dan, poslala Lu kod babe popodne, pa H i ja odmaramo. neverovatno, dete mi spava od 3 sata!! Vidim pisale ste o spavanju sa bebama/decom, ja sam protiv toga NOĆU, lu je spavala sa nama 2 ili 3 puta i to samo kad je bila bolesna. Uvek je volela da spava u krevecu, a sad u svom krevetu. kad je mm bolestan spava u dnevnoj, a ja molim Lu da dodje kod mene a ona dođe, leži malo i vraća se u svoj krevet A H uredno vraćam u krevetac posle podoja. A preko dana, obožavam da spavam sa njima, namestim se izmađu njih 2 i slušam kako dišu. Mene ništa na svetu ne može da umiri kao zvuk njihovog disanja Srna, ja posle prvog porođaja nisam dobila ciklus 11,5 meseci, nadam se da će i sad tako... Joj, ni ja ne volim nenajavljene goste, ili one koji ne mogu da shvate da deca i bebe imaju neki svoj ritam i navike pa komentarišu kako im neće biti nšta ako se ne okupaju/večeraju/legnu u vreme kad to rade
< Poruku je uredio Mariya -- 26.11.2014 17:00:01 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 26.11.2014 17:16:07
|
|
|
|
emicaa
|
Teodora je danas baš nervozna,mnogo kiše i pomalo kašljuca.
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 26.11.2014 21:42:57
|
|
|
|
mirkam
|
Mame,bas tiho u ovoj temi.. M spava,mm od jutros nije dolazio kuci.Produzio sa posla u novi stan,montiraju kuhinju,bas se ubija ovih dana.Ja isto nesto sva slomljena i tako.. Nego pitah nesto u temi o ishrani 9-12 al nema nikog da mi odgovori
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 26.11.2014 21:48:21
|
|
|
|
dijana1*
|
Dobro vece. Mirka deca nam sve veca i zahtevnija pa i manje vremena za mame Kosta jadnice sav istackan.Jos da i to preguram i nadam se da je to to za ovu godinu
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 26.11.2014 22:21:29
|
|
|
|
doktorkakristal
|
Vece mame ja ne stizem da se javim,bili kod svekijevaca ceo dan posle dok vecerali kupala Doru pa dok sam je uspavala i tako ljubim vas sve da decica ozdrave
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 26.11.2014 22:49:12
|
|
|
|
mati
|
Zdravo mamite... I Mita poceo da slinavi i ceo dan nesto kenjkav. Smetaju mu sline. Ali ne bi rekla da je nesto virusno, vodim ga u vrtic po Matu pa se on tamo jurca i igra i mozda ga posle presece.
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 26.11.2014 23:30:39
|
|
|
|
dijana1*
|
Kosta se samo vrpolji i ustaje. 3 min ne moze da sastavi. Jadnice bas ga muci
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 26.11.2014 23:31:17
|
|
|
|
Mala Elena
|
Mamite , odoh prigusiti svetlo i uzivati sa porodicom <3
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 26.11.2014 23:34:20
|
|
|
|
Bibilib
|
Moj Aki ne slinavi ali kaslje kao cica....
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 26.11.2014 23:39:05
|
|
|
|
Klarita
|
Dobro vece i laku noc Mirkam, sad cu da pogledam, sorry...retko ulazim u teme koje me se ne ticu (jos uvek)
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 26.11.2014 23:39:45
|
|
|
|
mati
|
Dijo isto i kod nas ali zbog slina. podigla sam uzglavlje malo ali mu bas smeta.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Značaj večernjeg obroka za bebeHranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
Anketa
Cenzura TV programaKad biste bili u poziciji da odlucujete, da li biste ukinuli pojedine domaće TV programe i koje?Ne, ni jedan ne bih ukinula. (
18%)
Pink (
65%)
Prvu (
3%)
B92 (
2%)
RTS (
7%)
Da, ali taj program nije na listi (
5%)
Ukupan broj glasova: 169Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!