|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 11/14 [chat]
23.11.2014 10:03:21   
dijana1*
Dobro jutro mame.
Emice mozda je samo osip , ipak je imala visoku temp.
Doco a kada ti Dora spava danju. Da joj pomeris dnevno spavanje da bi uvece ranije legla.
Nije sto je moj brat ali na svadbi je bilo fenomenalno. Malo sam dovela i Vuka i nas dvoje smo bas bas plesaliuser posted image ali nema ko nije prisao i pitao mog brata ko je ovaj decak. Na kraju se popeo kod muzike i plesao. Pokusala da ga skinem a harmonikas nemoj pusti ga presladak je. A stvarno specificno plese milina ga gledatiuser posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 551
23.11.2014 10:09:39   
emicaa
Vik nije ih do jutros imala,kad predjem prstom preko njih ne osjete se da su tu,kao ben ravne sa kožom.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 552
23.11.2014 10:17:53   
vikiveki
Emice ,možda je to osip,kao što Dijana reče,ipak imala je visoku T ,prati u toku dana šta se dešava.
Dijana user posted image za Vuka,pusti kada voli da uživa u muzici neka uživa do kraja.Kada poraste počeće da se stidi i neće se tako ponašati.To znam jer su i moja dva dečaka bili isti takvi,kada odemo na neko veselje stanu da igraju pored muzike i baš uživaju,ali kako su odrastali to se izgubilo i sada ih ne mogu naterati da zaigraju kada negde odemo. U kući je druga priča

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 553
23.11.2014 10:24:22   
Torbica
Cao mame, pijem kaficu!
Emice, moguce da je virusni osip.
Dolazi mi kuma sa muzem iz Bg na rucak, jedva cekam da je vidim! To mi je vencana kuma, stanovale smo kao cimerke 5 godina i to mi je predivan period zivota. Nedostaje mi kuma, retko se vidjamo user posted image
Ljubac svima

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 554
23.11.2014 11:49:25   
doktorkakristal
ma pomerila bih joj tj jedino da joj izbacim jedno spavanje ali to je nemoguca misija vristace i plakace njoj kad se spava nema pomoci da je zabavim sa necim,nemam pojma sta da radim,jedino da pustim da sama to regulise verovatno ce uskoro promeniti to,evo zaspa malopre ,samo se uznervozila i pocela da place i morala sam da je stavim da spava,popodne ce oko 17 h traziti isto nema sanse da izdrzi do veceras

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 555
23.11.2014 12:13:09   
Mala Elena
Doco , isto je kod nas, kao da si moju Enu opisivala user posted image
Vristi sve dok ne ispunim zahtev da spava...jedno vreme je spavala od 16-18h i to je bilo super pa posle nastupi kriza posle kupanja ali pustam je najvise 15 min da odmori ociuser posted image i ranije mi legne.
Medjutim , otkako je bolesna sve se poremetilo, nisam ni mogla postovati vreme spavanja, jos i ona budjenja da popije sirup itd. ... videcu sta ce biti.

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 556
23.11.2014 12:14:54   
emicaa
Kristal možda će se sama vratit na srari,pisala sam već da jeT prije dvadesetak dana sama sebi ukinula jedno dnevno spavanje,mast mi je vadila kako je bila nemoguća i sama se opet vratila na sraro.Čak mi dodje u krilo stavi glavu na rame i tako zaspi.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Direktna veza do poruke: 557
23.11.2014 16:03:58   
emicaa
bili smo kod doktora jer joj je opet temperatura bila 38 i zagnojeno joj je grlo i lijevo uvo je malo pod upalom,sreca pa sam naplala da je danas vodimo da ne cekao do sutra jer ko zna kad bi kod naseg pedijatra dobili termin.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 558
23.11.2014 16:25:50   
dijana1*
Emice dobro je da ste otisli na vreme. Cim krenete sa terapijom bice joj bolje.
Doco uspavaj je danju ranije. Pokusaj da pomeris jutarnje spavanje i samim tim i popodnevno. Kasno je da spava u 17 h zato i ostaje tako kasno. Kosta zaspi oko 15-15:30 h ispava oko pola sata do sat i izdrzi do 20:30. Tako je kod nas.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 559
23.11.2014 16:29:15   
doktorkakristal
danas je spavala kratko i zaspala malopre u standardno vreme kao ranije videcu veceras kako ce biti,problem je sto od kad zaspi kasno spava do 9 ujutru zato i nemoze da legne po starom ranije,mozda je prolazno,tj nadam se user posted image ,u svakom slucaju od kad je prohodala sve je mnogo lakse sad je u fazi istrazivanja novih mogucnosti
EMICE ja sve zaboravim tebi da napisem,pametno sto ste je odveli,cim pocne ab da deluje spasce i t,ne znam da li tamo ima mozes da joj prskas tantum verde malo u grlo bice joj lakse,ukusan je D i sad donese meni da joj prsnem pa sva srecna samo mljacka

< Poruku je uredio doktorkakristal RR -- 23.11.2014 16:30:42 >

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 560
23.11.2014 16:40:22   
emicaa
danas joj je doktor dao odma lijek i ujutru da kupimo pa da nastavimo davati 6 dana jer danas ne rade apoteke.a ne znam za to dal ima ovde ali mogu pitati.

Direktna veza do poruke: 561
23.11.2014 16:49:53   
Mala Elena
Emice , mi ispijamo izbacilin, sta je T dobila?

Vracamo se za Beograd, necu poznati svoj stan kad stignemo koliko ga nisam videla. user posted image
Bili smo na Zlatiboru, kako prija setnjica na svezem vazduhu ..user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 562
23.11.2014 16:53:26   
emicaa
elena pojma nemam sta pise na receptu dok sutra ne vidim jer ovo stvarno ne znam procitati a kad je rekao koji je lijek T je toliko plakala da ga nisam ni cula.

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 563
23.11.2014 16:56:04   
Mala Elena
Pa dobro, u svakom slucaju sto pre joj to uzmi jer ako se upali odbijace ti da jede. ..ja sam ospice dobijala kad treba da je nahranim a pojede dve kasicice na silu.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 564
23.11.2014 17:03:58   
emicaa
ma mislim da cu ujutru biti pred apotekom i prije otvaranja user posted image

Direktna veza do poruke: 565
23.11.2014 20:12:24   
Sanjica26 RR
Dobro vece. Nemam kad da pisem. U haosu sam sa obavezama. Danas smo proslavili prvi rodjendan.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 566
23.11.2014 21:14:33   
mirkam
Sanjice, pa neka je srecan prvi rodjendanko, da je ziva i zdrava sto godina user posted image
Emice, cim pocne lijek da pije bice bolje i ti ces se malo smiriti.
Dijo user posted image za Vuka.
M jos nije mijenjao spavanja od kad se rodiouser posted image ,samo skracuje dnevna.Nadam se da ce tako i ostati.
Ljudi, jos mjesec i 10-tak dana pa na posao....sva se jezimm od pomisli.Cul se sa sefom prije neki dan pa sam tek sad postala skroz svjesna koliko se primaklouser posted image

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 567
23.11.2014 21:28:51   
soni
Srecan prvu rodjendanko !!!!

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

(odgovor članu mirkam)
Direktna veza do poruke: 568
23.11.2014 22:11:05   
doktorkakristal
SANJICE srecan rodjendan maloj lepotici
EMICE zato ti i rekoh za tantum verde ima anestetik u sebi pa ce je prestati da boli grlo i moci ce da jede,nas je to spasilo kad je D imala onu strasnu upalu grla
inace D mi zaspa malo pre deset dobro je uspela sam nekako da je uspavam user posted image

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 569
23.11.2014 23:11:50   
Mala Elena
Super Doco ! I ja moju pre pola sata. Odoh srediti stopala i izmeriti joj T pa u krevet.
Laku noc !

Direktna veza do poruke: 570
24.11.2014 6:46:17   
Misha i Ljisha
Dobro jutro. Sta je ovo jutarnja ekipa se uspavala?user posted image

Mi iskoriscavamo poslednje dane sunca, juce je bas bilo lepo vreme. Ja imala casova za vikend. Frka trka, al stigosmo svasta.

Emice nadam se da ce cura brzo da ozdravi.

Sanjice srecan rodjendan dusici.

Jao mame kad ce sneg? Jedva cekam da nas malko zaveje. Al nek priceka jos malko da samo sredimo kolauser posted image

Odoh da vidim sta ste pisale.

Pozdrav mame

Direktna veza do poruke: 571
24.11.2014 7:27:40   
Ana RR
I kod nas se istopio sneg. Dunuo šinok i ćao zdravo. A ja se šetkam bez jakne, verovali ili ne user posted image temperatura oko nule, sunčano, ja izašla napolje i kontam da mi je vruće user posted image skinem jaknu i ostavim je u autu i nisam je ni obukla više. I tako danima. Do srede će nam biti lepo, posle opet ide temperatura u debeo minus.

Inače, da vam poželim dobro jutro user posted image ja čekam da mm oslobodi kupatilo pa da idem i ja na sređivanje i u krevet.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 572
24.11.2014 7:37:19   
emicaa
Dobro jutro,u 8 se otvara apoteka,mi se već spremamo.
Nema temperaturu više ali opet je loše spavala ali tek je jednom popila lijek ne mogu baš očekivat čudo.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 573
24.11.2014 7:55:13   
vikiveki
Dobro jutro mame...ja pijem kafu,ispratila sinove u školu i vrtić a naša princeza još spava.
Sanjice,neka vam je srećan rođendan i sve najlepše.
Emice dobro je što ste je odveli kod dr.user posted image e sada treba imati strpljenja i sačekati da terapija deluje.

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 574
24.11.2014 8:45:47   
Klarita
Emicee, cekam da javisuser posted image mislim da ce biti OK cim prodje 24h od terapijeuser posted image Sta bi sa osipom?

ME, izbacilin user posted image prvi put cujem, majku muuser posted image

Vikiveki, haaaj...Ljisoooo...
Diiiijooooooo, bas mi drago da vam bilo lepo na svadbiuser posted image

Ja ispratila K u vrtic, N je u ljuljasci, ja kod vasuser posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Pripremite bebinu kožu za hladno i vetrovi...
Od najranijeg perioda detinjstva potrebna je pravilna nega dečije kože kvalitetnim preparatima koji neguju i obnavljaju ...
Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...
U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

imena
gmi15

Zenska imena

Doroteja (36%)

Helena (64%)

Ukupan broj glasova: 115

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here