|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 11/14 [chat]
22.11.2014 9:10:22   
emicaa
Sad joj mjerila 38.3 pojma nemam šta joj je,i dalje ne izgleda kao da je nešto muči,evo je upravo pokušava ući u ogledalo.Vidjeću kako će biti u toku dana,najgore što doktor ne radi vikendom,ako ne prodje moram je vodit u dječiju kliniku.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 526
22.11.2014 9:22:57   
mamin mish
Emice nadam se da nije nista strasno. Mozda je samo zubic.

16.09.2011 Tresla se gora, rodio se mamin mish

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 527
22.11.2014 9:37:45   
doktorkakristal
Jutro od nas
DIJO lep provod danas vala si zasluzila
EMICE ne bi trebalo da od zubica ide tako visoka, ako nema drugih simptoma prati je
DORA danas ide kod mojih

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu mamin mish)
Direktna veza do poruke: 528
22.11.2014 13:42:44   
Mala Elena
Emice , moja sestricina za svaki novi zub imala visoku t , a doktor kaze ne bi trebala biti tako visoka.
Ne znam.
E. Imala 39.7 nocas , jutros isto preko 39. Vadili joj krv iz vene za cpr .0.7 je sto je ok. Ne znam vise. Nece da jede i pije tecnosti .Samo siki. Mislim da je sinacilin slab...a panaterm je drzi dva sata mozda i to ispod 38 ne silazi....

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 529
22.11.2014 15:02:40   
mirkam
Ooo bre,pa šta je to sa temperaturom user posted image Da što prije ozdrave svi mališani.
Dijo,lijepo se proverite danas!
Ja sam slomljena.Pakujemo polako od juče stvari i mm prenosi u novi stan.U ponedeljak stiže kuhinja,pa smo mislili ovih dna da prenesemo što više,a u u utorak ili srijedu i krupne stvari.Razapeta sam ma sto strana.Ostalo mi da kupim još staze,zavjese i neke sitnice a ne stizem ni da pogledam.Baš sam preumorna.Al sreća pa je M baš dobar ( pu,pu,pu user posted image ) ovih dana.

< Poruku je uredio mirkam -- 22.11.2014 15:03:16 >

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 530
22.11.2014 16:59:22   
doktorkakristal
MIRKAM kosa na glavi mi se dize na pomen selidbe,sto put sam se u zivotu selila,uh da ti pozelim da se smestite sto pre i da uzivate u novom stanu

(odgovor članu mirkam)
Direktna veza do poruke: 531
22.11.2014 18:12:24   
wivern
Emice sta bi sa temperaturicom, jel spala?
Mi muku mucimo sa grcevima, preksinoc smo zaspali u 6, sinoc u 3..Evo ga sada spava kao andjelcic a nocas ce nas verovatno drzati opet budnima.
Zene moze jedno pitanje, ja sam posle porodjaja jako osetljiva i bukvalno se zaplacem za svaku sitnicu. Nikad nisam bila takva i stvarno mi treba dosta da bih se zaplakala a sad sam osetljiva na sve zivo.
Kapiram da me hormoni razbijaju ali koliko moze da me drzi ovo stanje?

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 532
22.11.2014 18:21:23   
Mariya
wiw, ako budes imala srece, 6 nedeljauser posted image
salim se, naravno, bice to tako dok se ne uhodate, naviknete jedno da drugo a hormoni se malo smire... pa bic to ipak nekoliko nedeljauser posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 533
22.11.2014 18:25:12   
doktorkakristal
WIV to je individualno,sredice se uglavnom dok prodje neko vreme,eto dok se izborite sa grcevima,cim se malo naspavas i odmoris vec ce biti bolje,samo prihvati da je tako da nisi jedina koja se tako oseca,nije lako na pocetku posebno ako beba lose spava ,mene nespavanje ubija i dana danas ako Doroteja ima losu noc ja sam sutra dan sva na tri coska sve me nervira i sa svima se svadjam

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 534
22.11.2014 18:30:01   
wivern
Ja imam srece pa M bas lepo spava, i do grceva ga bukvalno nismo ni osetili. Ali ovo plakanje i knjakanje me ubija, sva sam kao neka razmazena seka persa. Uh.
Par nedelja , ha...ja cu izdrzati a da li ce mm izdrzati videcemo user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 535
22.11.2014 18:38:26   
Maslacak15
Joj wiv kao prvo to je jako cesto i normalno.. .Mnoge zene su osetljivije u danima posle porodjaja. Ima i tema mozda bi mogla da procitas, cisto da vidis da nisi sama. Sto se tice maleckog, nebih da te obeshrabrujem ali ne treba da ocekujes da je prvih deset dana normala. Mislim mozda i jesu grcevi i mozda vam se zalomilo par losih noci, ali bebama cesto treba vreme da se "opasulje" i prvih par nedelja nisu merodavni kako ce kasnije spavati. Deca pocnu da reaguju bolje, upijaju okolinu, tj psotaju svesnija sve vise i vise sveta oko njih. Ovo ti pricam ne zato da te obeshrabrim nego naprotiv. Samo nemoj sebe i muza i dete da stavljas pod dodatni pritisak da situacija treba da se " unormali " samo zato sto je jako dobro spavao prvih dve nedelje zivota. Jel moze lako da se desi da grcevi prodju a da se on budi i cesce nego sto bi vi voleli. Mozda ces stvarno imati srece, pa sve ode ko rukom odneseno ali bebe prolaze kroz faze i faze. I nazalost najmanje je onih koje se bas naspavaju narocito u prvih pola godine. Drzi se draga, bice sve okuser posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 536
22.11.2014 18:40:05   
emicaa
Sad je opet malo spala ali sam joj dala lijekić pa vidjećemo šta će biti posle.U 7 idem na posao ali rekla sam mužu ako opet dobije da me zove da je vodimo doktoru.
Wiv mene je to ludilo držalo možda mjesec dana,u nekim trenutcima sam mrzila i muža i mamu,htjela sam da budem sama sa T pa u sledećem trenutku mi bude žao što ih napadam pa se rasplačem,strašna sam bila.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 537
22.11.2014 18:57:01   
Maslacak15
Da vam iskreno kazem nas pedijatar tvrdi da temperatura nikako ne prati izbijanje zuba. Tj da je uzronik uvek nesto drugo. I da vam iskreno kazem, literatura koju sam pogledala se slaze sa njim. To je rasprostranjena predrasuda, mnogi veruju u to ali generalno izbijanje zuba nema veze sa temperaturom. Narocito tako visoka iznad 39. Ako sinacilin ne deluje onda ne znaci da je slab, nego je verovatno u pitanju viroza pa nije ni cudno sto ne deluje. Virusne infekcije su ipak mnogo cesce od bakterijskih.....

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 538
22.11.2014 19:28:25   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: Maslacak15

Da vam iskreno kazem nas pedijatar tvrdi da temperatura nikako ne prati izbijanje zuba. Tj da je uzronik uvek nesto drugo. I da vam iskreno kazem, literatura koju sam pogledala se slaze sa njim. To je rasprostranjena predrasuda, mnogi veruju u to ali generalno izbijanje zuba nema veze sa temperaturom. Narocito tako visoka iznad 39. Ako sinacilin ne deluje onda ne znaci da je slab, nego je verovatno u pitanju viroza pa nije ni cudno sto ne deluje. Virusne infekcije su ipak mnogo cesce od bakterijskih.....

Daj ispravi me ako grešim, ja negde pročitala. Samo izbijanje zuba ne može da izazove T, ali navodno kad krene da izbija i napravi malu rupicu na desnima (koju mi očigledno ne vidimo), ona (ta rupica) je povoljna za razvijanje raznoraznih bakterija i otud kao T. Dakle samo izbijanje zuba neće izazvati T, već ako se bakterije nakupe u rupici.

Wiki, oporavićeš se emotivno, ali da budem iskrena ja se nikad TOTALNO nisam oporavila. Ili je to ipak nešto drugo, ali sam dosta sada osetljivija nego što sam bila pre porođaja

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 539
22.11.2014 21:41:46   
emicaa
Što se tiče tih nervoza ja i dalje imam neke svoje trenutke kad sama sebi smetam ali to povezujem i sa nedostatkom sna.
Prije spavanja je ima temperaturu 37.6 ako opet u toku noći bude veća sutra je vodim doktoru.Opet joj smrduši iz usta a rako je bilo i sa prethodna dva zuba.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 540
22.11.2014 21:53:00   
Klarita
IZVORNA PORUKA: Maslacak15

user posted image Ja se sa ovom zenom uvek slazem user posted image

Ljubite decicu i neka nam sto pre ozdrave. A, paradoks kod mene...K opet slinava, pet dana bez inhalacija sa efedrinom i sline se vracaju, cujem je kako prica kroz nos. N hvala Bogu dobro,zavrsio sa slincima uz inhalacije.

Wiv, mene to stanje drzi vec 4 i po godineuser posted image ja il'' se rasplazem kao placi pi*** ili se naj*** keve ko god mi se nadje na putu user posted image user posted image

< Poruku je uredio Klarita -- 22.11.2014 21:56:20 >

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 541
22.11.2014 22:34:52   
doktorkakristal
zene blago vama kad mozete da kupite efedrin u KV ga nema,trazila sam ga vise puta
EMICE drzi se valjda cepadne ta t,u svakom slucaju vodi je kod pedijatra nek je pogleda

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 542
22.11.2014 22:41:33   
Klarita
Doco, probaj da narucis...pravi ih apotekarska ustanova Zajecar, a ja dok sam bila u galenskoj u Nisu, radili ih i oni. Probaj u apotekama koje rade magistralne preparate. U krajnjem slucaju, mozemo ti poslati brzom postom...user posted image

Direktna veza do poruke: 543
22.11.2014 23:38:37   
wivern
Pre par sati napisem kilometarski post i izbaci me user posted image
IZVORNA PORUKA: Klarita
Wiv, mene to stanje drzi vec 4 i po godine ja il'' se rasplazem kao placi pi*** ili se naj*** keve ko god mi se nadje na putu

Pazi kad sam znala da ces ti da napises moju trenutnu karakteristiku user posted image ja sam do sada znala samo za ovu drugu varijantu.
Maslacak ne plasis me, sve ja to znam, i jasno mi je da ce se M menjati jos mnogo puta... ali mi je svakako bebac za pozeleti...pa makar bio i najgori user posted image

Honey, I'm Home

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 544
22.11.2014 23:56:51   
Klarita
user posted image
Naravno da ti je najbolja bebauser posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 545
23.11.2014 0:47:03   
vikiveki
Dobro veče mame.Emice pa koliko dana ona ima T?
Moja deca legla pa se sada i ja spremam ,umorna sam

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 546
23.11.2014 9:10:42   
mirkam
Jutro mame,sto vas nema?
Emice, kako je malena jutros?
Wiv, ja sam i dalje jako osjetljiva, a to "pocetno" ludilo me drzalo bas dugo, nekih 4-5 mjeseci.Taman kad sam htjela da potrazim strucnu pomoc, pocelo je da popusta.Meni su tp obrazlagali hormonskom terapijom od vto, mada cisto sumnjam, mislim da vecina zena ima te postporodajnje "simptome", samo nekoj duze nekoj krace traju.I moj M je imao uzasne grcice koji su poceli cini mi se cim smo dosli kuci, i nakon nekih 40-tak dana prosli, ali s njima nije proslo i moje "ludilo" user posted image .Da ne idem vise u off, samo hrabro, procice,a ti uzivaj u bebici koliko god mozes, ja sam cini mi se zbog te depresijice manje uzivala u tim prvim danima.
Mm izveo M malo napolje posle dorucka, natruntala sam ga kao da ce na sjeverni pol, bas je hladnooo.

< Poruku je uredio mirkam -- 23.11.2014 9:11:50 >

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 547
23.11.2014 9:23:40   
doktorkakristal
jutro mame,moja D ima novi ritam spavanja od pola 11 uvece do devet ujutru s tim sto se oko 7 budi i trazi mleko popije i nastavi da spava,izludjuje me sto kasno leze ai nema pojma da je ranije uspavam pokusavam vec dve veceri i nista ,no idemo dalje samo jos jedna faza koz nje,cekam da i ovo prodje
KLARITA u drzavnoj mi trazili recept pedijatra,jos se izbuljile tamo na mene kao odakle mi dejada to dam detetu,padalo mi na pamet da molim neku od vas da mi posalje,za sad nam ne treba ako bude opet problema moracu da vas molim user posted image

(odgovor članu mirkam)
Direktna veza do poruke: 548
23.11.2014 9:37:13   
emicaa
Evo i mene,od jutros nema temeraturu,noćas je imala 38.5 a cjelu noć se budila,sat vremena spava,sat vremena budna.Sad kad sam je presvlačila ima neke crvene tačke po stomaku,možda desetak da ih ima i igra se i odjednom počne plakati i opet se smiri.

Direktna veza do poruke: 549
23.11.2014 9:42:49   
vikiveki
Dobro jutro mame...Emice kako izgledaju te crvene tačkice,da li su male kao osip ili drugačije,je li ih imala i pre ili si ih tek jutros primetila?

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Značaj večernjeg obroka za bebe
Hranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...

Anketa

Zensko ime
mica0

NAjlepse zensko ime?

NAstasija (71%)

VAsilija (19%)

Jefimija (11%)

Ukupan broj glasova: 75

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here