Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 20.11.2014 23:00:18
|
|
|
|
Mala Elena
|
Hvala vam...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 20.11.2014 23:43:54
|
|
|
|
superm
|
Dobro vece, kod mene svi uveliko hrcu, ja po obicaju posednja zaspim. Cituckam I pisem koliko stigne, bas mi nedostajete... pozdrav za sve mame I decicu!
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 21.11.2014 6:16:20
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro jutro mame. D opet lose bas lose spavala. Nemam pojma koji joj je. al ajd valjda ce proci i ovaj period. ME da sto pre ozdravi dusa. Dijo stvarno dokle vise??? Da prodje sve brzo brzo. Ko sto rekoh ja cekam ozbiljniju zimu da D posaljem u vrtic cekam da se smrzne sve zivo i nezivo pa onda moze da krene. volela bih da naredne nedelje padne sneg pa da se sankamo i da imamo zanimacije. Otisla mi sveki evo pre pola sata , opet ja moram da kuvam. Pih a taman se opustim par dana. Idem da vidim sta ste pisale. Pozdrav
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 21.11.2014 6:21:38
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro mame I ja buh volela da padne sneg A. opet juce preko dana nije spavao. Taman ga uspavam, zvoni telefon. Pa je zaspao oko 19, i probudio se u 21. Napravio sat vremena pauzu i opet na spavanje.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 21.11.2014 8:17:28
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,moja dama se jutros povampirila u 4 pa je zaspala opet tek oko pola 6,dugo nije tako pa sam se odvikla,sad me glava boli. Što se tiče snijega nek napada koliko hoće ali da ne moram napuštati toplu sobu
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 21.11.2014 8:23:53
|
|
|
|
majared
|
Jooooj, ja sam se probudila sa glavoboljom i evo posle 2 kafe i brufena jos mi nije dobro. A moram da radim
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 21.11.2014 8:29:19
|
|
|
|
Modessty
|
Dobro jutro! Šta je bre ovo i moje dete jutros u 4 se budilo! Pa nikako da zaspi do 5 jutros. Nije hteo vodu, nije hteo da ga nosam, nije hteo da legnem pored njega, ništa bre nije hteo. Na kraju mi se kao uspavao u rukama, ja ga spustila u krevet i posle dva minuta opet plakanje. Onda ga doenal kod nas u krevet i šćućurio se između mene i mm i zaspao. U 7.30h dolaze moji i bude nas. Toliko sam se komirala da nisam čula ni mm kad je otišao niti moje kad su ušli. Sad evo i ja pijem kafu i kunjam ovde na poslu Izgleda da Nikolu muče trojke. Baš su nabrekle i jadan samo trlja zube i grize šta stigne
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 21.11.2014 9:54:19
|
|
|
|
doktorkakristal
|
jutro mi malopre ustale,Dlora lose spavala nocas vristala nesto u snu,probudila se u pola osam ja je presvukla dala mleko i nastavila da lezim sa njom zaspale opet ,sad pojma nemam kako cemo danas za spavanje
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 21.11.2014 11:06:30
|
|
|
|
mirkam
|
Jutro.. I M se juče ujutro probudio u 5 i više nije htio da spava do 7h.I spavao je čak do 7:15! Jutros je bilo bolje,standardno budjenje oko 7h.Ja izašla da nešto završim i zovem mamu oko 10:15 da vidim kako ga je uspavala,a ona kaže nema šanse za zaspi,čim ga unese u sobu vrišti.On inače zaspi svakog dana izmedju 10 i 10:30 i spava oko pola sata,al njemu dovoljno da nije nervozan do popodne.Ja doletim kući,uzmem ga,legnem,on se malo provrti zaspa.Ma ni zakenjkao nije.Što njoj neće da spava pojma nemam. ME,Dijo,da brzo ozdrave drugari!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 21.11.2014 12:28:46
|
|
|
|
Mala Elena
|
Jutro! Ni E nije spavala dobro ali za nju je razumljivo u ovakvom stanju. Ja sam malo jutros, nisam imala zivaca ni tv da gledam, pa sam zevala u plafon...mada mi je vreme proletelo tata otisao da kupi kasicu posto nam nestalo voca nekim cudom
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 21.11.2014 12:41:05
|
|
|
|
little_one
|
Zdravo mame! Andrea je puno bolje, dve noci vec ne kaslje, a jos pomalo brisemo nosic. Tata nam se vratio s puta, danas je neradni dan kod nas pa odmaramo. Trebali na slavu, al necu da vodim djecu u guzvu a ni meni ne prija...sutra mozda, a prekosutra na rodjendan kod nase drugarice. Pojma nemam sta cu za rucak...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 21.11.2014 13:21:58
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Lo super sto ste pregurali sve to jos ti sama sa njih dve, svaka ti cast zeno. Moja D spava, kasno se bas uspavala jer je nocas orcala pa se probudila posle 8 (sto je za nas kao da se probudila u podne ) tako da je i sad kasnije zaspala. Ja cu da se bacim na spremanje rucka cim iscitam sta ima novo na rr. LO ako ti je za utehu ja nikad nemam pojma sta cu da kuvam
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 21.11.2014 17:20:57
|
|
|
|
Torbica
|
Cao mamike! Ja uzela da citam, a oci me peku, umorna sam. Ljubim vas
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 21.11.2014 17:43:22
|
|
|
|
emicaa
|
T ima temperaturu 37.8 a ja moram na posao,nije sad toliko visoka ali strah me da ne dobije još veću,rekla sam mužu da za sat opet izmjeri i da mi stalno javlja kako je ona,sad je normalno vesela,igra se,nešto kao priča ali mrzim što je moram ovako ostavit.
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 21.11.2014 22:45:30
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Emice bas nezgodno. Nadam se da nece temperatura biti veca od te. Moji naravno ooooodaaavno spavaju ja moram da izadjem napolje do kotlarnice jos jedno da nalozim pa idem i ja u krevet.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 21.11.2014 22:49:31
|
|
|
|
doktorkakristal
|
meni danas kao na zeleznickoj od ranog jutra prvo dosli svekijevci jutros kao na kafu pa onda doruckovali pa opet pili kafu u medju vremenu dosla devojka da me izdepilira,onda dosla i muzevljeva sestra od ujaka pa onda i moja mama,pa sviotisli oko tri pa onda posle dolsa moja sestra tu je i spavace ovde,ja isla na folklor prijateljica dovela i njenu ceru nije imao ko da je cuva pa ostala sa Dorom cuvale ihmoj muz i sestra onda dosao i njen muz sa posla pa svi sedeli i cekali nas dve posle kad smo se vratile sedeli jos malo,Dora mi zaspala tek u pola 11,strasno sve je poremetila ovih dana odlepicu od njenog kasnog leganja,ja sam kao kuvan krompir
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 21.11.2014 23:13:15
|
|
|
|
emicaa
|
Spala je temperatura ali imaćemo strašnu noć,u 9 je zaspala i već dva puta se budila,definitivno kreće gornja lijeva jedinica,skroz je bjelo još samo da probije.
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 21.11.2014 23:19:55
|
|
|
|
vikiveki
|
Emice držimo fige i navijamo da lepo odspava...a kako se osećaš kada je ostavljaš pod T i ideš na posao znam i samas,jer sam bezbroj puta bila u toj situaciji.Moram na posao a duša me boli kada je neko od dece bolestan,ne kažem bude sa njima mm ali za svaku sitnicu me zove pa mi taj osećaj neke krivice bude posle još izraženiji.
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 22.11.2014 5:36:59
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro mame A. je u pola 11 zaspao, vrteo se, namestao, citavu noc, kao preparirana sam.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 22.11.2014 7:17:45
|
|
|
|
dijana1*
|
Dobro jutro mame. Samo da se pohvalim , moja deca zdrava konacno juce dan prodje a da nksam uzela toplomer u ruke. Danas mi se zeni brat. Idem sve po redu tusiranje, frizura, sminka.... Ljubim vas sve
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 22.11.2014 7:29:22
|
|
|
|
Modessty
|
dobro jutro! Di drago mi je da je konacno sve kako treba lepo se provedite danas! Mi prespavali noć!
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 22.11.2014 8:07:16
|
|
|
|
emicaa
|
Dijo uživaj,srećno. Teodora noćas imala 39.3 temperaturu,sreća pa sam se probudila i pipnula je,posle nije htjela zaspati slomila me.Jutros opet sve super kao da noćas nije ništa bilo.
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 22.11.2014 8:38:49
|
|
|
|
dijana1*
|
Jao Emice sta je mrvici? Nisam pisala K je ipak imao temp zbog viroze i desno uvo malo crveno. Pije pancef i kapi 3x3 dnevno.
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 22.11.2014 8:53:58
|
|
|
|
Torbica
|
Dobar daaan! Svi bolesni da ozdrave sto pre. Moji su zdravi, ali je baka fasovala od njih, lecimo je... Ljubac svima!
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 22.11.2014 9:08:42
|
|
|
|
mamin mish
|
Dobar dan. Da nam svi brzo ozdravite. Ja se napokon ponovo pridruzujem RR i jedva cekam da se druzim sa vama.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Značaj večernjeg obroka za bebeHranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?