|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 11/14 [chat]
25.11.2014 8:51:25   
vikiveki
Dobro jutro mame...mi po običaju ,ćera gleda crtani sinovi u školi i vrtiću, a ja se spremam za posao.
Sanjice,daće Bog da sve bude uredu
Emice user posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 601
25.11.2014 8:55:44   
emicaa
Doco super je sad,jede normalno,vesela je i nema tempraturu od prekjuče user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 602
25.11.2014 9:00:33   
Ivanka 75
Dobro jutro user posted image
Vreme kod nas slinavo sa kasljem, stvarno mi nije jasno odakle.... Ivka nije bila bolesna pa da kaslje, nema temperaturu, lepo jede, nisam pametna...
Da li da je vodim kod lekara ili ne...? Ovako je dobro raspolozena, skace po ceo dan

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 603
25.11.2014 9:20:05   
srna001
I Kolja se budi i to tačno kao sat u 23.30h da pređe kod nas i da sisa.Ako ga vratim nazad u krevetac obavezno se probudi ponovo u neko doba da ga prebacim kod nas a ako ga ne vratim spava do jutra pored mene.Užas, uradila sam upravo ono što sam rekla da nikada neću.user posted image

Sanjice, misli pozitivno!Mora sve da bude ok!!!

Vonavoj čestitam!!!Nisam ni znala da si se porodila!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 604
25.11.2014 9:24:52   
Klarita
Sanjice, sta je sa bratom? user posted image

Mamite, haj...nemam ideja vise za rucak pa cu potraziti malo po receptima...spava mi se, jedbva na oci gledam. Zakasah sa nekim gostima sinocuser posted image komplet' porodicu mi poremetise...mrzim nenajavljene goste jos u porodici sa dvoje male dece u vecernjim satimauser posted image

(odgovor članu srna001)
Direktna veza do poruke: 605
25.11.2014 9:57:02   
doktorkakristal
poslah dete kod svekijevaca imam i ja dusu user posted image
SRNA kod nas je tako probudi se u neko doba jer joj je puna pelena pa je presvucem i nastavi da spava pored mene
KLARI nema nista gore kad neki ljudi tako banu i nemaju obzira
EMICE dobro je znaci terapija deluje

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 606
25.11.2014 10:59:17   
Mala Elena
Jutro mame!
I ja cu se pridruziti user posted image , otkako je bolesna nisam je ni stavljala u krevetac, veceras hocu pa javljam kako je proslo .
Meni se tako burazer javi pola sata pre nego sto stigne a ja u gradu ili kupovini, jedva stignem do kuce ! Budem bas u speed -u. Bezveze. Ali dok on uskladi sve obaveze pa se smisli...na kraju nas poremeti. I uvek dodje pred E-nino kupanje!

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 607
25.11.2014 11:11:37   
vonavoj
da,da,srnauser posted image
nikad ne reci nikad..i ja nekad ostavim J posle 6,kad mm ode na posao..onda slatko spava do 9user posted image
Ali nocu ne,i ovako se budim nekad,kad sam premorena,sve mislim da je nisam vratila u krevetac..mada je to nemoguce,jer dojim sedeci!

(odgovor članu srna001)
Direktna veza do poruke: 608
25.11.2014 23:25:29   
mati
Al ste utajile, tema je cak nema ni u aktivnim...user posted image
Mita ne staje, toliko je srecan sto hoda, da samo seta i kezi se.
Zaslinavio mu je nosic, tacnije samo desna nozdrva, onako prozirna slina. Ja mislim da je od zuba, jer mu ovako nista nije?

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 609
25.11.2014 23:33:17   
Mala Elena
Dobro vece ...eh mati, svasta ce ih snaci od tih zuba!

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 610
25.11.2014 23:34:22   
dijana1*
Dobro vece mame.
Sanjice sta ti je sa bratom? Da bude sve uredu i da brzo ozdravi.
Ja se osecam slomljenouser posted image Sada je Kosta dobio boginje. Svaki drugi dan nestouser posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 611
26.11.2014 7:10:44   
Misha i Ljisha
Dobro jutro. Dijana brzo ce ga proci, naseg Nikolu kao da boginje nisu uopste ni mucile. Samo je bio istackan i to je to.

Moja guza se nadigla u 6 i 15, piskilo joj se jako. A kako i ne bi kad se sinoc najela jos i kokica pa se nalila i soka. To joj je drugip ut u zivotu da jede kokice i bas bas ih voliuser posted image .

Srecom ustadoh pre nje da popijem na miru kafu.

Pozdrav mame

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 612
26.11.2014 7:54:27   
emicaa
Dobro jutro,ova moja se opet jutros probudila u pola 5 ali je već u 5 zaspala,nisam je čak ni uspavljivala nego ležale zajedno u dnevnoj,držala je za ruku i mazila kad poče preklapati.
Inače počeo joj se svidjati lijek,sinoć kad je popila kaže daj daj njami njami pa sam joj dala kašiku da obliže ako je gdje ostala kap user posted image .

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 613
26.11.2014 11:01:40   
Mala Elena
Jutro mame!
Eh Dijo , bas te poteralo ...

Mi se budile, uzeh tel. Hiljadu sms-ova ,w .a. , poziva. ..dok sam na sve odgovorila ode sat vremena. user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 614
26.11.2014 16:54:51   
Mariya
Ćao mame!
Čitam vas svako veče a nikako da se upišem! Nije me bilo odavno, otkad je Lucija porasla, tako da većinu mama ne poznajem...
Mi smo isto svi bolesni, muž i ja smo već bolje ali devojčice još šmrckaju i kašlju. Mm radi ceo dan, poslala Lu kod babe popodne, pa H i ja odmaramo. neverovatno, dete mi spava od 3 sata!! Vidim pisale ste o spavanju sa bebama/decom, ja sam protiv toga NOĆU, lu je spavala sa nama 2 ili 3 puta i to samo kad je bila bolesna. Uvek je volela da spava u krevecu, a sad u svom krevetu. kad je mm bolestan spava u dnevnoj, a ja molim Lu da dodje kod mene a ona dođe, leži malo i vraća se u svoj krevetuser posted image A H uredno vraćam u krevetac posle podoja. A preko dana, obožavam da spavam sa njima, namestim se izmađu njih 2 i slušam kako dišu. Mene ništa na svetu ne može da umiri kao zvuk njihovog disanjauser posted image
Srna, ja posle prvog porođaja nisam dobila ciklus 11,5 meseci, nadam se da će i sad tako...
Joj, ni ja ne volim nenajavljene goste, ili one koji ne mogu da shvate da deca i bebe imaju neki svoj ritam i navike pa komentarišu kako im neće biti nšta ako se ne okupaju/večeraju/legnu u vreme kad to radeuser posted image

< Poruku je uredio Mariya -- 26.11.2014 17:00:01 >

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 615
26.11.2014 17:16:07   
emicaa
Teodora je danas baš nervozna,mnogo kiše i pomalo kašljuca.

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 616
26.11.2014 21:42:57   
mirkam
Mame,bas tiho u ovoj temi..
M spava,mm od jutros nije dolazio kuci.Produzio sa posla u novi stan,montiraju kuhinju,bas se ubija ovih dana.Ja isto nesto sva slomljena i tako..
Nego pitah nesto u temi o ishrani 9-12 al nema nikog da mi odgovori user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 617
26.11.2014 21:48:21   
dijana1*
Dobro vece.
Mirka deca nam sve veca i zahtevnija pa i manje vremena za mameuser posted image
Kosta jadnice sav istackan.Jos da i to preguram i nadam se da je to to za ovu godinu

(odgovor članu mirkam)
Direktna veza do poruke: 618
26.11.2014 22:21:29   
doktorkakristal
Vece mame ja ne stizem da se javim,bili kod svekijevaca ceo dan posle dok vecerali kupala Doru pa dok sam je uspavala i tako
ljubim vas sve da decica ozdrave

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 619
26.11.2014 22:49:12   
mati
Zdravo mamite...
I Mita poceo da slinavi i ceo dan nesto kenjkav. Smetaju mu sline. Ali ne bi rekla da je nesto virusno, vodim ga u vrtic po Matu pa se on tamo jurca i igra i mozda ga posle presece.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
Mao...

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 620
26.11.2014 23:30:39   
dijana1*
Kosta se samo vrpolji i ustaje. 3 min ne moze da sastavi. Jadnice bas ga muciuser posted image

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 621
26.11.2014 23:31:17   
Mala Elena
Mamite , odoh prigusiti svetlo i uzivati sa porodicom <3

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 622
26.11.2014 23:34:20   
Bibilib
Moj Aki ne slinavi ali kaslje kao cica....

***Deca su najvece blago !!! ***

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 623
26.11.2014 23:39:05   
Klarita
Dobro vece i laku nocuser posted image
Mirkam, sad cu da pogledam, sorry...retko ulazim u teme koje me se ne ticu (jos uvek)user posted image

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 624
26.11.2014 23:39:45   
mati
Dijo isto i kod nas ali zbog slina. podigla sam uzglavlje malo ali mu bas smeta.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
Mao...

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Majke će imati pravo na poseban staž i uve...
Zahtev može da se odštampa sa sajta Fonda www.pio.rs ili da se preuzme u filijali, a u okviru samog obrasca zahteva nala...
Hidratacija najmlađih u letnjim danima
Tokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...

Anketa

Najlepse zensko ime
Daca faca

Koje je vama najlepse zensko ime?

Jana (15%)

Sofija (27%)

Dunja (27%)

Djurdja (8%)

Lenka (13%)

Danica (10%)

Ukupan broj glasova: 131

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here