|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 11/14 [chat]
17.11.2014 8:24:17   
dijana1*
Dobro jutro.
Kosta je celu noc imao temp oko 37.5. Ali dobro je spavao i veseo je.
Idem da ih spremam pa kod dr.
Javljam se posle.

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 401
17.11.2014 8:37:06   
doktorkakristal
jutar od nas,D lose spavala izgleda sad trojke krecu ,ja samlevena,pijem kafu pa da joj spremam neki dorucak ,pozdrav za drustvo

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 402
17.11.2014 9:38:03   
little_one
Jutro mame!

Vikend iza nas, u subotu je Aleksandra napunila 7 mjeseci i otkrili smo prvi zubic! Jeeeeeej! Andrea mi nesto kaslje pa smo je u subotu odveli da je poslusaju, dobili malo inhalacije, bolje je danas al sam je ostavila kuci da "iskaslje" i da je vodimo popodne na kontrolu. Inace je raspolozena i nema temperaturu.

Dijana, da nece i kod njega ospice? Kako je V sa ospicama, jel izbijaju jos nove?

Lijep dan vam zelim mame!

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 403
17.11.2014 10:08:39   
QueenJ
Dobro jutro!
user posted image za Aleksandru!
I ja se pitam kako su Dijanini V. i K?
Pozdrav!

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

(odgovor članu little_one)
Direktna veza do poruke: 404
17.11.2014 10:24:04   
mirkam
LO,bravo za zubic !
Dijo,javljaj šta bi kod dr.

(odgovor članu QueenJ)
Direktna veza do poruke: 405
17.11.2014 10:56:23   
dijana1*
Jos cekamo kod dr.
Svi smo zajedno i zdravi i bolesni a jedan decak ima sarlahuser posted image

(odgovor članu mirkam)
Direktna veza do poruke: 406
17.11.2014 11:01:26   
QueenJ
Bože, kako to tako...? Strašno!!! Čuvajte se, što manje pričajte jer tako svašta lakše uđe u respiratorni sistem i držite nešto preko nosa i usta.

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 407
17.11.2014 11:28:19   
snezap
zdravi svima i ovde!
o boze sta je vise sa tim virusima, valjda moje klince nece zakaciti nista
bolesna decica neka ozdrave sto pre!

Moja sreca je dva puta veca <3 Filip i Mihajlo <3

(odgovor članu QueenJ)
Direktna veza do poruke: 408
17.11.2014 11:54:41   
Mala Elena
Jutro! Lepo i suncano ... user posted image
Doco , trojke su najteze u slislu dobijanja T , prati je.
Dijo , ja bih bila van cekaonice.

(odgovor članu snezap)
Direktna veza do poruke: 409
17.11.2014 13:21:33   
mati
Zdravo mamite.
Mata u vrtic, bas mi cudno, ovaj mali spava, a ja ne znam sta cu sa sobom. Obicno se igram sa M tad.user posted image
Mirkam super sto ste sve zavrsili, verovatno ti ni sad nije lako , ali bar nema vise neizvesnosti i strepnje oko operacije.
Dijana izadji napolje sa njima, ja tako stojim pod prozor,posto nasa dr uvek drzi odskrinut prozor. Ili idem u drr deo hodnika gde nam je savetovaliste. A kao hitni slucajevi, visoka T i bebe imaju prednost.user posted image Nista dok ne dignes galamu

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 410
17.11.2014 13:28:48   
vikiveki
Dobar dan mame,ja raspremam po kući,najmlađeg sam uspavala na putu od vrtića do kuće.Ja bi sada trebalo da peglam veš ,ali stvarno nemem vremena.Razmišljam da li prvo da malo legnem da se odmorim pa onda da se dam na posao

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 411
17.11.2014 13:41:06   
Misha i Ljisha
Dobar dan mame.

dijana ni ja nisam u cekaonici sa D, obicno gledam da idem sa nekim pa taj neko bude sa D napolju dok ja cekam red i onda kad znam da smo na redu ja ih pozovem da udju (neretko se desi i telefonom da zovem "brzo brzo mi smo sledeci"user posted image )

Kuvam ovu corbu Dunjinuuser posted image rr od bundeve u nadi da ce je moja D jesti jer danas opet ne zeli da jede. Ljudi moji ona je gladna ja vidim da je gladna ali ne zna da mi kaze sta bi jela a ono sto joj stavim na sto nece. user posted image I ja joj danas kazem "znas sreco nisi samo ti jarac u horoskou i mama je" e sad ko ce duze izdrzatiuser posted image

Trazi mi caj celo prepodne jer je gladna pa se naliva da zavara glad. Oblece oko njenog stolica i oko dorucka celo jutro ali joj se ne mili da ga pojede. E vala neces ti mene z.user posted image

I tako. Javila mi komsinica da joj devojcice imaju vaske, tako da moram D pregledati kad ustane. Sunce siija napolju pa cemo da kidamo odmah posle rucka (posle natezanja sa jelom).

Mame javite se da cujemo kako su decica. Ljubim vasuser posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 412
17.11.2014 13:46:18   
mati
Ljiso pa daj joj keksic neki uz caj kad vec pije. Mozda hoce supu, belu corbicu... Matija obozava spanac, uvek sipa po dva tanjira. Ali ja kuvam onaj kupovni u briketima.
Nego ja postavih pitanje u temi o cajevima al niko nije odg.user posted image

< Poruku je uredio mati -- 17.11.2014 13:48:01 >

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 413
17.11.2014 13:46:43   
QueenJ
Pozdrav od još jednog jarca! user posted image Još nam samo vaške ovde od jutros fale, hihihi...

Direktna veza do poruke: 414
17.11.2014 15:01:12   
dijana1*
Hvala vam sto mislite na nas.
Vuk je dobro i jos sutra je zarazan, posle toga mozemo po malo napolje.
Kosti je izbila donja desna dvojka ali mu je i desno uho malo crveno.Vadili smo krv i sada cekam dr da pogleda nalaz. Limfociti su mu 0,74 a ref. vr. su 0,25-0.40.

(odgovor članu QueenJ)
Direktna veza do poruke: 415
17.11.2014 15:02:10   
Mala Elena
Mame, boli me zeludac user posted image , kad hodam pa strucnem . Povremeno mi je muka, na par dana. Bojim se da je cir na zeludcu ....Ima li neko iskustvo ili da poznaje nekoga ko to ima? I naduvam se cesto zadnjih dana...

(odgovor članu QueenJ)
Direktna veza do poruke: 416
17.11.2014 15:09:12   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: mati

Ljiso pa daj joj keksic neki uz caj kad vec pije. Mozda hoce supu, belu corbicu... Matija obozava spanac, uvek sipa po dva tanjira. Ali ja kuvam onaj kupovni u briketima.
Nego ja postavih pitanje u temi o cajevima al niko nije odg.user posted image

user posted image necu da popustim hahaha... Ma evo corba od bundeve prste da polizes a ona je nije ni liznula, pire, meso, sveza paprika, pecena paprika i kolaci od bundeve, orasa i suvog grozdja. Jela je samo meso, i evo sad jede kolac. Kaze mi mm sta hoces pije kozije mleko, jede meso, jede voce sveze i suvo. U fazonu to je ok. Pa meni nije ok. Supu koju bas voli nije htela pre neki dan da jede. Ja napravim belu corbu ili ragu corbu nece da jede. Aman vise ne znam sta da pravim. 90% ljudi bi bilo presretno da ima danasnji rucak na stolu, i od toga jedino MESO nije nase domace, sve ostalo jeste a on bas meso jede. Kaze mi komsinica pusti je da jede sta hoce ocito joj fali proteina jer jede meso orase i sl.

A vaske za sad nemamo. Moram je proveravati ovih dana redovno

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 417
17.11.2014 19:15:49   
QueenJ
Danas sam se setila da je Sanjica26 tražila Čarlija sa baby tv. Mi smo za svadbu naručili toper za tortu kod žene u Bg. Ne znam odakle si ti? Ja sam bila oduševljena. Uradila mi je prema slici koju sam videla. Nije ni skupo bilo. Ima fb profil, ako želiš, poslaću ti u pp.
A ovo je naša torta:
user posted image

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 418
17.11.2014 19:22:06   
Kata90
prelepa tortauser posted image

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

(odgovor članu QueenJ)
Direktna veza do poruke: 419
17.11.2014 19:23:12   
QueenJ
Hvaalaaa! user posted image

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 420
17.11.2014 20:38:24   
snezap
divna tortica user posted image jos kad bi mogli degustirati user posted image

Moja sreca je dva puta veca <3 Filip i Mihajlo <3

(odgovor članu QueenJ)
Direktna veza do poruke: 421
17.11.2014 21:02:21   
Mala Elena
Mame, bolje se osecam...
Cekam da se beba probudi pa da je okupam, nahranim...dusa moja mala, umorila se.
Razmisljam sta za veceru , jos samo da smislim i napravim dok imam vremena user posted image
Queen , lepa je. ..

(odgovor članu snezap)
Direktna veza do poruke: 422
17.11.2014 21:34:37   
dijana1*

IZVORNA PORUKA: dijana1 RR

Hvala vam sto mislite na nas.
Vuk je dobro i jos sutra je zarazan, posle toga mozemo po malo napolje.
Kosti je izbila donja desna dvojka ali mu je i desno uho malo crveno.Vadili smo krv i sada cekam dr da pogleda nalaz. Limfociti su mu 0,74 a ref. vr. su 0,25-0.40.

Kaze dr da nije ni bakterija ni viroza nego izmedjuuser posted image i da samo skidam temp.
Danas oko 14 h je imao 38,8 a veceras 39. Istusirala sam ga i stavila cepic.
Sada me brine zbog cega ima tako visoku tempuser posted image

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 423
17.11.2014 21:38:13   
Misha i Ljisha
dijana nema smisla da je "izmedju" znaci da je i jedno i drugo odnosno da je viroza koja se iskomplikovala nekom bakterijskom infekcijom. Inace i nasa komsinica dete imala temp do 39,9 3 dana eno dete se pati. Majka premrla jer je dete vec par uta dozivelo fras kad je bila manja.

skidaj ti temp a ako bude tako visoka a ti ponovo kod dr nek opet provere ks i crp da vam daju ab da ne patis dete

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 424
17.11.2014 21:46:00   
dijana1*
Ljiso nisu radili crp samo limfocite.
Nego skoro je pio Panklav i kaze mi da nije za ab mozda zbog toga.
Videcu jos sutra sta se desava pa ako bude tako visoka ponovo kod dr.
Poludecu vise. Svaki dan nestouser posted image

Direktna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.
Pripremite bebinu kožu za hladno i vetrovi...
Od najranijeg perioda detinjstva potrebna je pravilna nega dečije kože kvalitetnim preparatima koji neguju i obnavljaju ...

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here