|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 11/14 [chat]
13.11.2014 12:25:42   
Misha i Ljisha
Lo slazem se sa dr Kristal kad ti izvade stitnu zivot ce ti biti mooooogooo laksi. Moja najbolja drugarica iz detinjstva se mucila sa stitnom godinama i na kraju su joj je izvadili i kaze da je to najbolja stvar u zivotu koju je uradila za sebe. Ona je imala strasne promene raspolozenja, oscilacije u tezini, ma problema sa svim i svacim zbog stitne a od kad nema stitnu nasmejana je i veselauser posted image , onakva na kakvu sam ja navikla da ona bude. Ma dva dana posle operacije joj je vec bilo sjajno, oziljak je jedva primetan, nekom novom metodom odstranjivanja su radili i oporavak je ekspresan cak mislim da nije lezala u bolnici (jer da jeste isla bih ja da je posetim)user posted image . Nikad nije bila bolesna u zivotu a da joj ja nisam bila u poseti. (doduse sad se to sve menja jer je u Irskoj ali onda se cujemo preko skype-a)

Moja D spava, jedva se uspavala. bile smo napolju, ne moz je uterati unutra ali sam je pridobila jabukom. Ja se sad bacam na pravljenje rucka i spremanje za rodjendan- A tek sam sad stavila ves da se susi, a Dunjina jakna koju sam mislila da nosi na rodj je u susilici, valjda ce se osusiti user posted image

(odgovor članu blesavko)
Direktna veza do poruke: 301
13.11.2014 12:35:26   
Modessty
LO Štitna može čudo da ti napravi u organizmu. Ja srečom nema nekih promena na žlezdi, jeste malo kao uvećana al i nema ništa drugo. ALi mi zato pravi lom! Evo sad mi poet menjali terapiju i rezultati su dobri, ali mene guši i dalje. Ti ćeš se te napasti bar rešiti user posted image I mnogo utiče na psihu!

Jao žene što mi se spava! A boli me jedna dojka, nikako da na njoj prestane mleko. Sinoć sam morala da se masiram i izmlazam. Napravile se grudvice pa boli! Jedva čekma da to prođe i da konačno moje si.e budu samo moje! user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 302
13.11.2014 12:50:26   
little_one
Mod, citala sam u temi stitna kako te je mucilo od pocetka. Sve znam, nego se meni svasta nesto sastavilo oktad sam rodila Aleksandru pa sam ja sav umor, nervozu, neraspolozenje i cuda pripisivala trenutnoj situaciji i brigama. A izgleda da je posljedicno uzrocna veza bila u obliku problema sa stitnom. A taj cvor sam ja imala i prije 3 godine al je sve mirovalo do sad....izvinjavam se na off, preci cu tamo u temu. I ja mislim da ce biti bolje da je odstrane, samo hocu to sto vise da odgodim da bih mogla sto duze da neprekidno dojim. A ako ne bude moglo, nadam se da cu moci odrzati/ponovo pokrenuti laktaciju.

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 303
13.11.2014 13:47:43   
QueenJ
Savršeno! user posted image

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 304
13.11.2014 13:54:42   
Misha i Ljisha
Lo no sikiriki.

Ja skuvala, obrijala noge, sredila malko pete, istusirala se, malko pocupala obrve da ne idem bas kao el cupakabra, cak sam se i namackala niveinim mlekom za telo. Smislila sam sta cu obuci i sta cu D obuci (al nije susara jos uvek zavrsila valjda ce zavrsiti do 15h), sedim evo gola i cekam da mi se D probudi (dobro ne bas kao od majke rodjena ali u donjem vesuuser posted image )

(odgovor članu QueenJ)
Direktna veza do poruke: 305
13.11.2014 14:00:52   
mati
Ljiso user posted image
Ispalo ko da si skuvala pa obrijala noge. Kako meni nedostaje to vreme samo a sebe,puno vremena, da se namackam cela pa da se tako gola susim . Zato sam sad uzela ono Nivea in shower mleko, al nije za moju kozu. Imam bas suvu kozu.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

Direktna veza do poruke: 306
13.11.2014 14:03:04   
Peace*
sedim evo gola i cekam da mi se D probudi (dobro ne bas kao od majke rodjena ali u donjem vesuuser posted image )

brrrrrrrrrrrrr user posted image

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

Direktna veza do poruke: 307
13.11.2014 14:04:50   
Misha i Ljisha
user posted image pa jesam i noge skuvala malko u lavoru da sredim pete ahhahaha...al skuvala sam i rucakuser posted image . Moje solo vreme je eto tad kad D spava. I to je to. A dok spava obicno imam svasta da radimuser posted image

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 308
13.11.2014 14:05:38   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: Peace*
brrrrrrrrrrrrr user posted image

user posted image

Peace pa kod nas je bas bas toplo cak mi je i prozor otvoren a nije mi hladnouser posted image

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 309
13.11.2014 14:07:22   
Peace*
Bogami, meni je nešto hladno. Ne znam, možda sam ja prolupala, ili si ti? user posted image

Tasha

Direktna veza do poruke: 310
13.11.2014 14:07:46   
mama krava
Ljisho, ''el duva kod vas? Tj, di ste tacno? Bas citam tvoj predhodni komentar i kapiram da mora da je lepo i bas za set_nju, tamo gde ne duva kosava!

< Poruku je uredio mama krava -- 13.11.2014 14:11:19 >

Direktna veza do poruke: 311
13.11.2014 14:09:14   
Peace*
Sinoć je u NS duvalo kao blesavo! Danas ne duva toliko.

Tasha

(odgovor članu mama krava)
Direktna veza do poruke: 312
13.11.2014 14:12:36   
Misha i Ljisha
IZVORNA PORUKA: mama krava

Ljisho, ''el duva kod vas? Tj, di ste tacno? Bas citam tvoj predhodni komentar i kapiram da mora da je lepo i bas za set_nju, tamo gde neduva kosava!

user posted image kakav vic, tamo gde ne duva kosava! user posted image Jaoooo MK ovde duva non stop i leti i zimi, zivim prakticno u najhladnijem delu vojvodine gde se ljudima zimi vozila zalede u voznji i stanu. Kad ides od Novog Sada prema Subotici starim putem. Malo nize par kilometara izmedju siriga i Srbobrana je najhladnije i najvetrovitije a bogme mi nismo daleko od toga. No, mene i D vetar ne sprecava da idemo napoljeuser posted image . Mm je oset_ljiv na vetar i odmah ga boli glava ali D i smo ocito imune ehehhe...

Peace mi imamo odlicno grejanje, centralno, lozimo drva, sapurike i ugalj. Nismo ni ti ni ja prolupale, napolju jeste hladno.

< Poruku je uredio Misha i Ljisha -- 13.11.2014 14:13:14 >

Direktna veza do poruke: 313
13.11.2014 14:12:56   
mama krava
Da ti ne pricam kako je u BG, pored Dunava na 7. spratu! user posted image

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 314
13.11.2014 14:16:58   
Peace*
Nisam prolupala, nisam prolupala... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tasha

Direktna veza do poruke: 315
13.11.2014 14:20:51   
Mala Elena
Mama Krava, pa ti imas pogled na Dunav! Divnoooo ....user posted image za tu lepotu vredi malo se smrznuti .

L O, eto vidis , samo ce ti biti bolje.

Elena krizira , a ja jos nervozna , pih !user posted image

Direktna veza do poruke: 316
13.11.2014 14:25:04   
Bibilib
Cao zene ja jutros vodila decu kod doktora uhvatili ovaj virus,a vreme je katastrofa...

***Deca su najvece blago !!! ***

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 317
13.11.2014 14:31:39   
Mala Elena

IZVORNA PORUKA: Peace*

Sinoć je u NS duvalo kao blesavo! Danas ne duva toliko.

Da znas koliko je ovamo u Pb bilo hladno. .ja izasla da kupim nesto i u roku od 2 min nisam osecala ruke. Od nase zgrade, Lim je na oko 30-40m, vetar duva kao lud.

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 318
13.11.2014 15:22:42   
mama krava

IZVORNA PORUKA: Mala Elena

Mama Krava, pa ti imas pogled na Dunav! Divnoooo ....user posted image za tu lepotu vredi malo se smrznuti .

Dobro, jeste lep pogled, ali bre nekada imam utisak da ce nam prozori odletiti!

Direktna veza do poruke: 319
13.11.2014 15:33:57   
mali_mis
MK, ja sam daleko od Dunava, i na 8. spratu, na jugoistocnoj strani, ospice mi izbijaju kad duva kosava, jos kad se toplana zajuser posted image pa su radijatori mlaki, a mi samo sto i cebe ne prebacimo preko glave koliko je hladno. Jos ovaj mali kad izuje patofne i carape, rogovi mi izrastu. Poceli smo hulahopke da mu oblacimo, pa nek vuce carapu do prekosutra nece ih skinuti user posted image I onda jos kad zakukam mm, pa mi on odvali kako to nije nista strasno, a za ovih 6 godina koliko dolazi u NS ni jednom nije osetio kosavu na svojoj kozi, i uvek kad dodje doticna gospodja prestane da duva, kako on ode, tako nastavi.

Direktna veza do poruke: 320
13.11.2014 16:48:13   
doktorkakristal
zdravo mame ja i muz kasljemo ko da imamo magareci kasalj user posted image ,D slinavi idalje i tako svo troje smo nikakvi

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 321
13.11.2014 18:05:24   
QueenJ
Kod nas u kući toplo, napolju nešto zahladnelo, ali nisam boravila duže. Čim ne možemo obe u lutnju, ja samo skonem tu, do prodavnice...
Odoh da pravim medeno srce. Ovih dana se vrtela tema, nisam mogla da odolim. user posted image

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 322
13.11.2014 20:31:17   
Mala Elena
Javi kako je ispalo, ja nisam videla tu temuuser posted image
MK , ma to ti se samo cini user posted image salim se ! Ne bi dzabe rekli-kosava sa Dunava.
Ja sam se slomila danas-rucak , sudovi jedno pet tura, postavi, raskloni , beba, kroasani.... a ona mi spavala samo jednom.

(odgovor članu QueenJ)
Direktna veza do poruke: 323
13.11.2014 20:36:56   
srna001
Devojke!!!Ljubim moje drage ringerajke sa kojima sam delila tromesečja!!!Kako ste?

< Poruku je uredio srna001 -- 13.11.2014 20:37:12 >

Direktna veza do poruke: 324
13.11.2014 20:43:58   
Sanjica26 RR
Srna draga i ja tebe ljubim. Kako su ti decica? Moje curice su dobre. Spremamo se za prvi rodjendan. Trazim Carlija sa baby tv, pa ne nalazim i tako.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu srna001)
Direktna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.
Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...
U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here