Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 11.11.2014 18:08:21
|
|
|
|
Mala Elena
|
Mora da je bilo smesno meni su danas pricuvali malu na pola sata, odmah sam otrcala da je uzmem(bila kod tetke). A ona sedi na tepihu igra se sa sestricom , ali kad me videla siri rukice i pocinje da kmeci i da se smeje u isto vreme! Mame, sta da popijem za grlo, mnogo me boli? Dojim ,to znate.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 11.11.2014 18:10:29
|
|
|
|
mama krava
|
Meni najvise pomažu Pantenol tabletice za sisanje, a dojim!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 11.11.2014 18:21:10
|
|
|
|
Mala Elena
|
Meni je ranije pomagao dezosept ali ne znam da li sme zbog dojenja, strepsils tu i tamo, kao i pantenol ... moram otici do apoteke, hvala ti.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 11.11.2014 22:29:17
|
|
|
|
doktorkakristal
|
uzmi pantenol,mada bi trebalo da odes do lekara ako je upaljeno mozda ti treba antibiotik,ne znam sad lupam napamet,pritom smes da pijes i odredjene antibiotike hocu ti reci da ne odlazes pregled zbog dojenja Dobro vece mame,Dora mi zaspa u pola deset tacno je oborio aerius sirup od kad joj dajem mnogo manje slini ,bas joj je bolje pa planiram da joj dajem nekih 7 do 10 dana,uz naravno ciscenje nosica i kapi,ja sam malo bolje fervex me drzi ,uh biceovo gadna zima kako je krenulo,zbog ovog ludog vremena nije ni cudo sto smo svi bolesljivi
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 11.11.2014 22:34:49
|
|
|
|
Torbica
|
Cao mamike, malopre sam osisala mm... Srednje dete kaslje , nadam se da ce se izvuci, tako je i ovaj mali par dana kasljucao prosle nedelje i proslo je na inhalacije. ME, Doco, da brzo prodje!
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 11.11.2014 22:42:21
|
|
|
|
mtajcica83
|
Dobro vece, i Andrija od juce kaslje, danas vise, zvala dr.kaze da joj javim ujutru kakav je .. Redovno vas citam, ali ne pisem stalno... Sve vas
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 11.11.2014 23:04:40
|
|
|
|
Mala Elena
|
Hvala, racunam da ce uskoro proci . Bila sam Doco u apoteci , preporucila mi propolis ,pantenol kaze je hemija pa da izbegnem ako mogu. Pomaze mi, bar posle prve mi bilo lakse ! Da sto pre ozdravis !
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 11.11.2014 23:05:57
|
|
|
|
Klarita
|
Hello i od mene...bojim se da ce brzo biti i good night dok iscitam sve, prispava mi se...uglavnom, sve sam u toku... Doco, erius se ne daje duze od 5 dana MiLj, pa, sta ce da ti fali da je malo nosas, , ja se pa tako rastuzim, pa bih nosala K, ali ona teska, Bog te, ne predjemo ni 30m ja krenem se njarim a imam zelju, njoj smesno, i svima okolo smesno, ali boli me uvo, meni merak i toplo oko srca Dijo, da prodju sto pre, ljubi lepotane od mene. Ja sam sumnjala na varicelu prosle godine, ali nije bilo sanse da uradimo antitela i potvrdimo jer joj onda non stop radjena krvna slika i ozbiljnu je traumu navukla od toga. Tek letos joj uradim, IgG joj pozitivni...ali nisam se uopste videla sa kolegom koji je infektolog i pitam Emice, javi se sutra.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 11.11.2014 23:13:15
|
|
|
|
Torbica
|
Laku noc mame. Klarita, kanda imate imunitet
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 11.11.2014 23:20:40
|
|
|
|
Klarita
|
Torbi, , imunologija mi je slabija strana (jedva sam polozila taj ispit, jeeedva plakala sam dok sam ucila ) e, sad...vidis njoj su IgG 9, a RF su (lupam sad) 11-17 nista ne kapiram
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 11.11.2014 23:24:01
|
|
|
|
superm
|
Dobro vece I laku noc...Mi smo se vratili kuci, sutra krecemo u uobicajeni ritam, dosta je bilo lencarenja
< Poruku je uredio superm -- 11.11.2014 23:29:21 >
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 12.11.2014 1:57:12
|
|
|
|
mati
|
Ja dezuram. Valjda ce ovo odvikavanje brzo da prodje pa da spavam bar 4h vezano. Mita se sve vise pusta i smeliji je bas je smesan, cini mi se da zuri da ne padne... I ja nosam Matu, naravno kad mi dozvoli posto je sad u fazi da ga je sve sramota. Imamo i nasu tajnu, poljubi me pred spavanje, inace sramota je i da ljubi devojcice(ja sam devojcica), cudna mu neka faza...
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 12.11.2014 6:30:49
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro mame A. ima novi fazon, sad ide svuda za mnom, i drzi me za nogavicu, nekad za obe I redovno mi prolazi izmedju nogu. Srecom to radi samo kad smo kuci
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 12.11.2014 6:41:09
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro jutro. Mati a sto dezuras kad ces se ionako probuditi? Ne fali meni nista da ja nosam D ali ima ona svoje nogice , nego je zenska skapirala da je preko njive tesko hodati lencuga mala pa hoce da je nosim, i ajd preko njive moze al dalje ne moze (grozna sam hehehe...). Ma ako je se neko nanosao dok je bila beba to sam ja, cudno mi je da je u fazi "mama uzi" jer cim je prohodala nije htela ni za ruku da je vodim a kamoli da je nosim. A sad vala vise nema potrebe za nosenjem. Vidim brata nosi pre neki dan onoga naseg velikog magarca (Noleta) kaze "upala mu zemlja u patiku" isto su bili u njivi, aman svilen je svilen, necu to da pravim od svog deteta . D i ja danas idemo u kradju hehehe... Komsije koje grade kucu u blizini imaju jasmin ispred kuce i D i ja idemo da uzmemo par zilica da imamo i mi jasmin u dvoristu, jako mi se svidja jasmin i brale smo ga kad god bismo tuda prosle. Nesto se naoblacilo valjda nam nece ljosnuti kisa dok smo u kradji hihihih... Mali misu, i moja D je to radila nekad i sad voli to da radi. Blesiraju se tako. Blente.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 12.11.2014 6:45:19
|
|
|
|
mirkam
|
Jutro mame. Samo da mahnem. Vodim jutros M da vadi krv zbog operacije, i to mora ladno iz vene.Prestravljena sam! Javljam se kasnije..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 12.11.2014 6:54:15
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Mirkam mi smo D vadili krv iz vene, jako mi je bilo traumaticno, ja sam je drzala i plakala, drzala je jos dva laboranta sa mnom a treci joj je vadio krv. Nisu nam dozvolili da ustanemo jer sam ja prebledele, sedele smo tako u laboratoriji (ne u cekaonici) bar jedno 5 minuta nakon vadjenja krvi, kazu "mama vi ste prebledeli sedite vi tu sa detetom" . Bice sve to dobro.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 12.11.2014 8:32:31
|
|
|
|
vikiveki
|
Dobro jutro mame I ja se sećam tog iskustva sa vađenjem krvi iz vene kod mog sina pred operaciju,ja sam se više plašila nego on.Bio sa nama i mm pa je on išao sa njim unutra a ja čekala napolju,jer pored mene bi se prenemagao a pored taje uvek hoće da izigrava heroja,tako da je stegao zube i pregrmeo to
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 12.11.2014 9:07:32
|
|
|
|
mirkam
|
Vratismo se. Ukratko, trajalo je oko 20min jer se ovako maloj djeci plase sa ne iskoci zglob prilikom zatezanja rucice i trazenja vene.Prvi put su ga uboli u lijevu ruku al nije islo pa u desnu i uspjeli su.Tata ga je drzao i jedna sestra a laborant vadio krv.Ja sam stajala iza i plakala.Sve u svemu primijetila sam da M ne place od bola nego od ljutnje sto ga troje drzi i sto je sputan.Na kraju su rekli da ima odlicne vene, jako visak prag bola i da je sto puta bolji od mame! Prezivjela sam ali jedva, a stvarno nije bilo strasno.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 12.11.2014 10:23:04
|
|
|
|
mati
|
Zdravo mamike. Noc je prosla onnako, ali znatnno bolje nego prethodna. Ljiso lakse mi je kad sam budna, ovako kad zaspim a on pocne da place i iskace iz kreveca, ne znam gde bijem, srusicemo se za jedno. Mirkam bravo pregrmeste i to. Nama je imunolog dala za Matu da vadi krv isto tako iz vene i nisam ga ni vodila, u medjuvremenu se alergija smirila.
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 12.11.2014 10:40:09
|
|
|
|
doktorkakristal
|
jutro mame,mi spavale duze D se budila oko sedam ja joj dala mleka pa nastavile do pola deset MATI nisam u toku od cega se odvikavate,jel sisanje MIRKAM ljubi nam drugara
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 12.11.2014 12:16:45
|
|
|
|
viktori
|
Cao mame. N je postao metak i sve zna kad mu treba i kad ga neko drugi pita, al meni njace iako se ja pravim luda kad nesto trazi...E sad ko tu popusti a oboje smo tvrdoglavi...Ljiso secam se kad smo pricale da ih nosamo najvise . Inace moj N se samo kod mene nosi ja ga inspirisem za nosenje izgleda, kad je sa tatom cuti i set_a...Sinoc gledamo slikice i sva sam se raznezila. Jako brzo rastu. Sad je decak pravi.
< Poruku je uredio viktori -- 12.11.2014 12:17:35 >
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 12.11.2014 12:19:36
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Mirkam i ja sam bila ubedjena da moja place iz razloga sto je svi mi drzimo , inace D su odmah uboli venu bez problema. Danas smo Duca i ja ceo dan solo, tatica nam ima neki sastanak posle posla. Moramo posle rucka odmah napolje da mi ne nervozira dok drzim privatan cas. Nadam se da nece biti kise, ni danas ni sutra. Hleb u pekarici, supica se krcka, vatra nalozena i sad cekam da se D probudi. Danas za nas dve sos supa meso
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 12.11.2014 12:21:35
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: viktori jiso secam se kad smo pricale da ih nosamo najvise . Inace moj N se samo kod mene nosi ja ga inspirisem za nosenje izgleda, kad je sa tatom cuti i set_a...Sinoc gledamo slikice i sva sam se raznezila. Jako brzo rastu. Sad je decak pravi. da secam se i ja ahhaah...e pa dosta bre nosanja, znaju da trce i skacu i preskacu a ja da je nosim.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 12.11.2014 13:39:31
|
|
|
|
veselicaa
|
Odavno nisam tako neraspolozena kao sto sam danas .Ne radi mi se nista,pa cu pokusati da izbegnem sve sto se izbeci moze.Dorucak sam napravila dobar,jos da pomognem A.oko ucenja i domaceg i toliko od mene za danas.Kad dodje muz sa posla neka preuzme rucak,naravno nece ga on spremati vec ce verovatno kupiti nesto gotovo
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 12.11.2014 13:49:33
|
|
|
|
Mala Elena
|
Dobar dan mame ! Mirkam , super sto je proslo.. Veselice , sto si neraspolozena? Naislo ? Ja sam tu i tamo, imam glavobolju...Uspavala beku pa da operem sudje i pospremim ves. Nego mi mrsko sto sam trenutno sama, pa i dok ona spava ne mogu da iskuliram nego moram da radim.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Značaj večernjeg obroka za bebeHranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?