|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 11/14 [chat]
10.11.2014 13:50:32   
Sanjica26 RR
Ljiso i ti se posle zalis kako ti dete ne jedeuser posted image Znas sta bi ja dala da Teodora tako radi. Stalno je molim da jede. Kad je pitas sta volis da jedes,ona kaze supu sa knedlma, palacinke i cokolino. user posted image Hvala Bogu dozivela sam pre neki dan da je posle treniga rekla da je gladna.
Zato ova mala jede i za nju i za sebe. Ne smem da sednem za sto. Moram da se krijem.
Divan dan za setnju. Nas tri smo setale. Pre toga smo T i ja pravile cake pops.
Sad spavaju. Cim se probude odosmo kod prijatelja.
Dijana srecno sa boginjama.
Doco ja sam na svoju ruku pocela da pijem AB jer nisam mogla da udahnem vazduh. Prolazi mi prehlada.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 226
10.11.2014 15:13:43   
little_one
Sanjice, pusti Ljishu, postavila slike od malene D, da je vidis kako fine obrascice ima, dijete zdravo, pravo ima ludu malo mamu koja je goni da jede ko odrastao covjek al nije joj zamjeriti...pusti je user posted image

DIjana, kad rece da je V dobio ospice, ja otisla po Andreu u vrtic i kazu samo u toj vasoj starijoj grupi ima ospica, mada ja mislim da ce se to prosiriti i na ostatak vrtica. Sad ne znam sta da mislim, preguracemo i to, ova godina je izgleda posvecena odlascima kod dr. Moram popodne po uputnicu za Aleksandru, u srijedu trebamo kod fizijatra na pregled, da vidimo kako smo napredovali u medjuvremenu. Doktori svake sedmice barem jedan pregled, poludicu vise majke mi! user posted image

Aleksandra sad svuda puze, malo na stomaku al se upinje da pravi puzece na koljenima i odmah se hvata tako rukom za sto...zvrk moj! Andrea tamani banane, sad je u fazonu njih, a dosadice joj brzo....a jabuke isto obozava...nekad se zapitam gdje joj toliko stane kad pojede, a nije uopste buckasta, nema ni neke obraze al jede ko mecava al nema ni mira.

< Poruku je uredio little_one -- 10.11.2014 15:15:14 >

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 227
10.11.2014 15:54:19   
wivern
user posted image
Ja samo da vam mahnem i da se, napokon, zapljunem i u ovoj temi user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu little_one)
Direktna veza do poruke: 228
10.11.2014 15:57:27   
QueenJ
Dobar dan, drage mame! Nije me juče bilo, imala sam problema sa desnom dojkom, pisala sam u temi MASTITIS. Sad sam dobro, pa sam došla da vidim novosti i da vam mahnem. user posted image

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 229
10.11.2014 16:15:24   
Klarita
Ouuuu, Wiv, welcome user posted image
Haj ostalim "starim" mamamauser posted image
Moji slinavci nemaju mira...ne stizem nista. K sam ostavila kuci i spojila joj vikend sa neradnim utorkom i rekla bih vec se kajemuser posted image salim se narvno...jes' besna, ali sam se rastuzila za njuuser posted image neka je kuci do srede.

(odgovor članu QueenJ)
Direktna veza do poruke: 230
10.11.2014 16:24:34   
Torbica
Ćao mame!Ja odoh da učim..Ljubim Vas sve, Wiv posebno user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 231
10.11.2014 17:45:33   
vikiveki
Ćao mame....ja danas mog najmlađeg nisam vodila sa mnom u vrtić jer nisam mogla da ga probudim,a pošto je moja mama bila tu ,odlučila sam da ga ostavim da i on spoji vikend sa neradnim utorkom.To je važilo samo za njega, a mi ostali smo bili na visini zadatkauser posted image ko u školi, ko na poslu

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 232
10.11.2014 20:45:09   
superm
Bebac spava, stariji sin jos uvek ne. Ja sam ponovo napravila one moje savrsene kiflice.user posted image Jos malo idem pod tus, pa da se uspavam uz neku dobru knjigu.user posted image

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 233
10.11.2014 21:34:58   
dijana1*
Dobro vece mame.
Moji zaspali pa da vidim sta ima na RR i da se komiram. Nadam se da ce noc biti mirna.Imam pravo da se nadamuser posted image
Moram da pohvalim Vuka da je danas bio dobar i dozvoljava mi da ga mackam. Po nekada se pozali da ga svrbi ali nece da cese. Hrabrica moja. Nadam se da ce tako i ostati. Videcemo.
LO , Vukova grupa je odvojena od vase, ne mora da znaci da ce se prosiriti. Sem ako neko iz starije grupe nema nekoga u mladjoj grupi. Mada bolje da se resite boginja dok su male. A kazu i da bebe najlakse podnesu, bukvalno sa par tackica da prodje.
Wiv dobro nam doslauser posted image

< Poruku je uredio dijana1 RR -- 10.11.2014 21:36:57 >

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 234
10.11.2014 22:27:47   
doktorkakristal
da se javim ni ziva sam ni mrtva streca te moji ne rade ova dva dana pa su je uzeli danas verujte da nisam mogla glavu da podignem ovo je straasno ne pamtim kad sam ovako bila bolesna user posted image

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 235
10.11.2014 22:29:21   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: little_one

Sanjice, pusti Ljishu, postavila slike od malene D, da je vidis kako fine obrascice ima, dijete zdravo, pravo ima ludu malo mamu koja je goni da jede ko odrastao covjek al nije joj zamjeriti...pusti je user posted image

user posted image Hvala hvala sto vi mene castite ovde dok me nema hehehe.... Ja vec rekoh da mi dete zivelo na svezem i suvom vocu i da nista osim toga nije htela da jede user posted image pa joj onda nisam davala nista od voca izmedju obroka da bi pojela rucak ko svet ali ni to nije urodilo plodom pa sam je onda kljukala suvim grozdjem, brusnicom, lesnicima, orasima, i svezim vocem da bar nesto zdravo jedeuser posted image . Hvala Bogu eno najela se veceras i crnog i belog luka. Da moja mala sosa bude zdrava i rumena a ne bleda kao smrtuser posted image

Dobro vece mame.

Ja sad otisla u sobu da obidjem mm i D kad mm nije D prebacio u krevetac vec spavaju zajedno, u istoj su pozi i isto su otkriveni. Majke mi NO DNA NEEDED user posted image . Ostavila sam je u velikom krevetu sad mi zao da je premestam, jaoooo navucice se na spavanje sa nama a onda smo j**ali cvorka. Uf...mrzim da spavam sa njom.

Prosao dan brzo. Isle smo do komsija, ja kazem D ajde idemo a ona se zalepila za kola i ceka da udje, i ja je gledam i kazem a ne ne idemo pesice, kad ona meni "mama uzi" (uzmi) ma sad kad te ja dohvatim lencuga jedna nije htela da hoda, prenela sam je samo preko njive ali kad smo izasle na letnji put spustila sam je i nisam htela vise da je nosim. Rekla sam joj da nije beba, njarila se onako nezadovoljno ali proslo ju je. Zamislite vi to moje deriste.ccccc...

Mame pozdravljam vas. Idem da vidim sta ste jos pisale. Dijana V ti je velik momak i ociti razuman brzo ce to njega prociuser posted image

Direktna veza do poruke: 236
10.11.2014 23:04:05   
little_one
Ljisho, samo da znas da mi je ovoliko falilo da ti opalim paljbu tamo javno, na profilu al se ugrizoh za jezik, a morala sam negdje da spasavam veliku curu, slatku sosu! Nemoj da mi je diras, vidi je samo kako je slatka i dobra.

Dijana, ma kad bude bude, bojala se ja zbog Aleksandre, taman mi je malo odskocila, doslo dijete na svoje i sad opet da je krene sa ospicama. Al sta bude - bice, cekacemo pa cemo da vidimo.

Ja veceras uzela uputnice za Aleksandru, prekosutra idem i ja dr, na ultrazvuk stitne i da mi rade punkciju najvjerovatnije a popodne kod fizijatra...nedostaje mi ANdrea, tj nedostaje mi kvalitetnog vremena sa njom, da ne moram da nosam bebu, i da se bavim stalno s bebom, vec hocu s njom nesto da radim...bas se jedem cim je zapustim i ne druzim se s njom. Ljubav moja!

Odoh da spavam, ovo moje dijete se jos ne budi, pa cu ja da odrijemam dok se ona ne probudi, a uskoro ce i ona.
Laku noc mame!

Direktna veza do poruke: 237
10.11.2014 23:06:05   
Mala Elena

IZVORNA PORUKA: doktorkakristal RR

da se javim ni ziva sam ni mrtva streca te moji ne rade ova dva dana pa su je uzeli danas verujte da nisam mogla glavu da podignem ovo je straasno ne pamtim kad sam ovako bila bolesna user posted image

Doco user posted image , ja sam slomljena, evo sveki odvede malu u dnevnu da malo odmorim ...oci me bole ne mogu da pogledam u stranu. A bili smo kod starog dede mm, on ima upalu pluca i T, slogirao itd a trljao oci sve vreme kao da ne vidi, bojim se da mi od njega presao virus, mozda ga i to strefilo .Ne znam. Cekam odg. u temi o lekovima i dojenju .

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 238
10.11.2014 23:07:45   
vikiveki
D bolje je da sve preleži dok je manji,kod odraslih je dosta komplikovanije i teže podnose boginje,ako su u pitanju boginje kod tebe tj.tvog dečaka.
Moji se polako spremaju za spavanje mada pokušavaju da odlože odlazak u krevet jer sutra niko ne rani,pa su se malo opustili

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

Direktna veza do poruke: 239
11.11.2014 6:55:02   
mali_mis
Jutro mame user posted image
Ljiso poznata mi je ta lenjost kad se okrene digne ruke i ceka. A. je tako na svadbi, trci covek, onda se malo umori, pa stane, okrene se i ruke gore, pa ga ja nosim neko vreme, pa bi on da sidje i tako u krug. Ako slucajno necu da ga nosim, vec sklapa onu facu, kad uvuce gornju usnu, a donju izbaci i krece njarenje user posted image Moj brat mu je par puta rekao "Ajd nemoj da keuser posted image ", A. ga pogleda i nastavi dalje da hoda, ali mamu mora da zeza.

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 240
11.11.2014 8:21:49   
emicaa
Jutro mame,mi se spremamo pa idemo na kontrolu i vakcinw,baš me zanima koliko je teška user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 241
11.11.2014 9:32:42   
Torbica
Decica ustala u pola 9, naspavali smo se. Ljubim vas sve

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 242
11.11.2014 9:44:22   
doktorkakristal
jutro mame,ja sam dosta bolje spavala i mnogo se bolje osecam onaj fervex cini cudo,jos curi nos i kasljem ali me ne bole pluca i nemam groznicu,Doru ce dovesti posle prepodnevnog spavanja,stvarno ne znam kako bih da nisu moji juce bili tu,a i Dora je sa njima divna
EMICE javi nam kako ste prosle
TORBI stizes li da se organizujes,kako ide posao,svidja li ti se anestezija

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 243
11.11.2014 10:22:14   
emicaa
Kristal ozdravi brzo.
Mi otišle i ja kažem imam termin u 9 a teta kaže meni da ali sutra user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Direktna veza do poruke: 244
11.11.2014 10:28:01   
dijana1*
Jutro mame. Moji se povampirili u 7 h.
Viki znam da je bolje , preguramo sada i gotovo. Mm je prelezao sa 28 g to je bilo strasno.
Ljiso pusti dete, stvarno izgleda superuser posted image ti bi kao i ja da jedu kao odrasliuser posted image
Doco da sto pre ozdravis.
LO tako se i ja osecam da zapostavljam Vukauser posted image navikla sam da mu svaki sekund posvetim a to vise nije moguce.
Moram ici. Pozdrav za sve.

Direktna veza do poruke: 245
11.11.2014 10:52:53   
little_one
Jutro mame!

Noc je bila cudna, mene su mucili neki cudni snovi, Aleksandra se budila isto nekako cudno, tipa zaplace se, jutros vidim da joj je zub pred izbijanjem, desni joj grozno izgledaju, otekle, vjerovatno ju je to mucilo. U jednom momentu nece ni da sisa niti da se uspava, i na kraju se samo meni u rukama skupila i tako smo sjedile nas dvije u mraku i ona je u nekom momentu zaspala.

Doco, valjda ces danas da budes mnogo bolje.
Emice, pa kako promasi termin user posted image Nema veze, sutra cete opet da skitate!
Torbi, svaka cast zeno, sta ti stizes sada? Kuca, djeca, posao, ucenje...svuda te ima! Svaka cast!

Sad smo ruckale, ona se gnjavi na podu, istrazuje nove stvari, Andrea standard u vrticu a ja pijuckam kafu. Mame, lijep dan vam zelim!

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 246
11.11.2014 11:06:17   
emicaa
LO ja sam ubjedjena da je termin 12-og i da je to danas,čak sam i od zaove malom čestitala danas rodjendan a i to je sutra user posted image

Direktna veza do poruke: 247
11.11.2014 11:24:43   
mati
Zdravo mamike...
Opet neki virusi, pa kako i ne bi kad ovo vreme poludelo skroz.
ja sam kkao preparirana, legla u 6:30 a ustala u 10:30. Da sam znala da ce ovo odvikavanje ici tako tesko odlozila bi malo do vikenda ili bi zvala sveki da spava kod nas. Ako se danas ne srusim bice dobro...

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 248
11.11.2014 11:28:58   
Mala Elena
Jutro mame!
Emice bas me nasmeja , ja datume bolje raspoznajem nego dane.
Ustale smo kasno, ja sam imala groznicu, morala sam popiti panadol, onda sam se ususkala i preznojila i vec mi bilo bolje .

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 249
11.11.2014 17:01:56   
QueenJ
Pozdrav, mame! user posted image Mi lutale danas, ona sad spava, čekamo tetku mm da je čuva, a mi idemo kod kuma na slavu.
Ovo će biti prvi put da je neko drugi stavlja da spava. Tako se čudno osećam. Ali sam se tako super osetila kada sam jutros premestila 2-3 bočice mleka iz zamrzivača u frižider na topljenje. user posted image
A sanjala sam da je E. prohodala, ovako sa 3,5 meseca. user posted image

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Nedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here