Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 9.11.2014 8:20:32
|
|
|
|
big mum
|
Varaš se draga moja varaš se.Ja itekako znam šta znači razmaženo histerisanje.Imam jednu ljutku sad će uskoro 7 god.Još uvjek vrišti i lupa nogama kad joj nešto nije po volji.do 4.god se valjala po podu i bacala stvari.Fazon je takvo ponašanje ignorišeš. Alito su već tantrumi (malo pročitaj o tome) ali počinju tamo oko 18mj.Tvoj je još uvjek mali za takvo nešto. On je samo beba koja hoći da se nosi,a nezna to da kaže pa plače.Zato uživaj
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 9.11.2014 10:42:35
|
|
|
|
doktorkakristal
|
utro mame,da popijem kafu pa malo dasredim stan posle ce mi moji dovesti Doru BIG MUM moz biti zbog nedostatka vitamina,losije ishrane itd,a isto tako ne mora nista da znaci,dasj joj jedno vreme vitamine b kompleksa i cinka malo
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 9.11.2014 11:23:53
|
|
|
|
Mala Elena
|
Jutro mame. ..evo Elena je kenjkava od jutra, hoce na ruke. Sa niskom T se jos bori!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 9.11.2014 14:37:15
|
|
|
|
big mum
|
IZVORNA PORUKA: doktorkakristal RR BIG MUM moz biti zbog nedostatka vitamina,losije ishrane itd,a isto tako ne mora nista da znaci,dasj joj jedno vreme vitamine b kompleksa i cinka malo Hvala na odgovoru,probaćemo svakako.Mada ona u zadnje vrijeme jede dosta zdraviju i raznovrsniju hranu. E sad postoje li preparati B kompleksa za djecu.Oni za odrasle su ,a selen kakav je on ima li ga u šumećem obliku. To će znati ona dr,mr Klarita -inače vrlo učena i lijepo vaspitana dama
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 9.11.2014 14:47:31
|
|
|
|
Klarita
|
Big mum, fala ve na reci, ima vitamina B za decu, u kesicama je i moze se rastvoriti u sokicima, sveze cedjenim naravno, ne dajes valjda kupovne nemajko listen to me very kerful, i 'll sej dis onli vans, mislim da je to nedostatak vit D i sto rece docakristal, ne mora da znaci. Neces joj odmoci vitaminima B, a mozes videti one vitamincice sto ja postavih u temi za jacanje imuniteta dece ili sanostol
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 9.11.2014 14:48:31
|
|
|
|
vikiveki
|
Dobar dan mame...mi smo malo bili napolju,vreme je lepo pa smo svi izašli napolje...deca se jure po dvorištu,a mi spremamo talandaru, za sat vremena nam dolazi baba u goste Moram vam se pohvaliti,sinoć sam sama ošišala i mlađeg i starijeg sina,do sada smo ih vodili uvek kod frizera ali sada nikako da nađem vremena da ih odvedem i rešila sam ja da ih ošišam sa mašinicom,sa obzirom da ih isto tako i frizerka šiša.i mogu vam reći da izgledaju isto kao i kada ih frizerka ošiša
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 9.11.2014 14:57:15
|
|
|
|
big mum
|
Fala na ansveru ,daću joj te vit iz kesice i naravno u prirodni cijeđeni sok pa neću valjda sa onim na raščinjanje(što bi rekli mi u Bosni)Šta ti misliš ko sam ja Kod mene je sve natural Viki neka tako i treba zašto da plaćaš kad možeš i sama.Nije to nikakva mudrolija
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 9.11.2014 15:00:12
|
|
|
|
vikiveki
|
BM sada vidim i ja da to nije nikakva velika mudrolija,samo polako i sve se da naučiti
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 9.11.2014 15:05:06
|
|
|
|
Klarita
|
I mm se zapeo da osisa N masinicom, a ja ne dam vala. Volim one decacke frizurice, pa ipak sutra idemo kod frizera. Sisali smo ga prvi put 29.septembra, vec mu siske upadaju u okice, pa mora opet
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 9.11.2014 15:17:00
|
|
|
|
vikiveki
|
I moje su od rođenja šišali frizer tj. jedna frizerka ,ali prošli put se ovaj mali toliko drao dok se šišao da me bilo sramota,pa sam se najviše zbog toga odlučila da ga ovaj put ja šišam a ovaj stariji kada je video kako sam ošišala batu navalio da i njega šišam...tako da sam ih obojicu ošišala, a mm ću večeras
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 9.11.2014 16:41:40
|
|
|
|
doktorkakristal
|
KLARITA koji je to preparat za decu,Dora opet slinavi poludecu,samo da se ne rastvara jer ona ne pije sokove zbog refluksa,mada ih ece ni kad joj nudim,mislim na cedjene ne kupovne Ja sam se isto razbolela sve me zivo boli,nos curi trese me groznica,nemam pojma odakle ovo sad nismo bre bile ni sa kim u kontaktu sem ona u onoj jeb.. igraonici
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 9.11.2014 18:20:32
|
|
|
|
Mala Elena
|
Sta da kazem mm koji mi donosi kuci juvitanine sokice (kasasta jabuka) ? Ostao mi sokovnik u Bg....mogu li na secka izblendati pa iscediti kasu? Mislim na jabuku ? Doco , mene je drmala groznica, ali mislila sam da je od nervoze , ’ladno mi se tresle vilice. Popij caj , jedi voce ...
< Poruku je uredio Mala Elena -- 9.11.2014 18:22:56 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 9.11.2014 22:24:13
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Me uzmi narendaj jabuke za pitu i pusti da malko pocrne, iscedi ih i daj bebi taj sok. sokic je odlican i kaze jedan matori pedijatar da je sjaja za gvozdje, ali tako potamneo. I eto ti soka bez problema hahah ja mislila ovo tema o ishrani dece kad vidim da ME pita za ''ranu Pa dobro vece mame. Kake ste mi? Ja sam sa D danas bila kod naseg porodicnog lekara koji nam je prepisao ab i kaze kod nje se set_a infekcija oci-nos-grlo-nos i tako u krug, i nikako da se izleci vec se samo zaleci. I kaze nije ni cudo sto je bleda . No bar je pocela da rucka sto je mei vec onako olaksanje. Ona je ok, oci su ok, pa cak i nos ok, kaze grlo tek tek crveno ali kaze nece da steti ab da popije da vec jedom pregura to jer dobija temeraturu svake druge nedelje bas zbog toga, a nikako da pregura sve to sama, kaze dr jos se ona super drzi ako je po krvnoj slici gledati jer joj kks odlicna . I tako. Danas zanimacije u dvoristu, lep dan. Nadam se da ce biti i sutra. I takoc. Bm i ja isto mislim da je nedostatak vitamina D. Daj joj ad kapi ili neka utrljava AD kapi u koren notka svako vece. Time ce ojacati i nokte i prihraniti ih a moze i da ih pije.
< Poruku je uredio Misha i Ljisha -- 9.11.2014 22:35:05 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 9.11.2014 23:48:20
|
|
|
|
mati
|
Zdravo mamike. Prodje i ova nama turbo nedelja. Mita sve stabilnije hoda, al nekako najvise voli da puzi, to mu ide brze i lakse izgleda.
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 10.11.2014 7:16:23
|
|
|
|
mirkam
|
Jutro mame. Ja danas imam sto obaveza a M mi se ne ostavlja mami jer svako malo place, a da ga vodim po bankama i notarima ne mogu.E ne znam sta da radim.Mrzim da se odvajam od njega i kad je super a ne kad je ovako nervozan.No, ipak se moram navikavati, jos dva mjeseca pa na posao
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 10.11.2014 8:08:29
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro mame
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 10.11.2014 9:09:04
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,mi smo dobro,T nije kakila od prekjuče to je jedini problem,sutraa idemo doktoru na vakcine i pregled. Ljubim bas sve,velike i male
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 10.11.2014 9:33:12
|
|
|
|
doktorkakristal
|
jutro zene,ja sam bas zaribala celu noc nisam mogla da spavam od bola u nosu i zapusenog nosa i golicanja u grlu,sva sam samlevena,Dora isto slinavi ali ne kao ja
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 10.11.2014 9:40:10
|
|
|
|
Modessty
|
Moram i ovde da se pohvalim! Moje malo dete više nije beba! Od jutros ne traži da sisa! nema više dojenja! I spavamo celu noć! Dobro zaplače se po nekad kad se otkrije pa mu hladno, ili ako se upetlja u ćebe al to je samo na trenutak. Ja sam srećna! Samo još da mu nosić ne slinavi bilo bi ekstra! ALi računam da će i to kad konačno izađe i ova poslednja četvorka
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 10.11.2014 9:41:38
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: doktorkakristal RR jutro zene,ja sam bas zaribala celu noc nisam mogla da spavam od bola u nosu i zapusenog nosa i golicanja u grlu,sva sam samlevena,Dora isto slinavi ali ne kao ja doco jesi probala da se malo inhaliraš?
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 10.11.2014 10:24:30
|
|
|
|
emicaa
|
Bravo Mod za dječaka velikog
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 10.11.2014 10:37:49
|
|
|
|
Mala Elena
|
E Ljiso Bog te pogled’o! Tnx Mamike, jutro je ,jutro je... E je sinoc ,sto ja kazem ’pr*ala’ krevet jedno pola sata na kraju sam pop*** i zagrmela na nju jadnu, smirila se u sekundi i zaspala. Ja sam posle ostala da se smeskam i da je grlim .
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 10.11.2014 10:40:32
|
|
|
|
superm
|
Dobar dan! Mi smo I dalje u lepom Banatu, malko duva vetric ali to je ovde regularna situacija. Deca su dobro, raspolozeni, mama skita...
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 10.11.2014 12:33:40
|
|
|
|
dijana1*
|
Zdravo mamike. Samo da vam mahnem i bezim. Ne stizem da kuckam. Kosta naucio da se samostalno digne bez pridrzavanja pa sada samo vezba i trcim za njim a Vuk mi dobio boginje. Nadam se da ste mi svi zdravi. Ljubim vas
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 10.11.2014 12:40:16
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dijana da prodju boginjice sto lakse. Nole ih je imao proletos i on je izgledao kao da mu nije nista, a i nikola ih je tad zakacio iako je sisao. Medjutim super su bili, nisu se nesto napatili. Moja D tad nije dobila boginje a stalno je bila sa njiima. vise bih volela da jeste al dobro ima se kade jel. D spava odavno a ja se kanim da spremam rucak nikako da pocnem. Evo sad cu . ME ne brigaj ti nista sve se moze i bez blendera i sokovnika, kako su bre nase mame . Moja D je dovoljno visoka da dohvati voce iz cinije i eto ti nje vec dva dana za redom uzme jabuku i tako je celu gricka. I to neopranu. Moracu sad da oprano voce stavljam u ciniju, ne mogu da premestam ciniju na jos visu policu. A kad dohvati bananu krene da je jede sve sa korom pa dodje do mene da joj oljustim , jabuku nema sanse da joj otmem da operem i onda eto tako jede neoprane jabuke, srecom domace su.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Značaj večernjeg obroka za bebeHranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
Anketa
RodbinaDiablaKako regovati kada vas svekrva ili zaova provociraju?Ignorisati ih (
27%)
Sasuti paljbu (
5%)
Sa stilom im odgovoriti (
68%)
Ukupan broj glasova: 110Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!