|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 11/14 [chat]
9.11.2014 8:20:32   
big mum
user posted image Varaš se draga moja varaš se.Ja itekako znam šta znači razmaženo histerisanje.Imam jednu ljutku sad će uskoro 7 god.Još uvjek vrišti i lupa nogama kad joj nešto nije po volji.do 4.god se valjala po podu i bacala stvari.Fazon je takvo ponašanje ignorišeš.
Alito su već tantrumi (malo pročitaj o tome) ali počinju tamo oko 18mj.Tvoj je još uvjek mali za takvo nešto.
On je samo beba koja hoći da se nosi,a nezna to da kaže pa plače.Zato uživaj user posted image

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

(odgovor članu mirkam)
Direktna veza do poruke: 201
9.11.2014 10:42:35   
doktorkakristal
utro mame,da popijem kafu pa malo dasredim stan posle ce mi moji dovesti Doru
BIG MUM moz biti zbog nedostatka vitamina,losije ishrane itd,a isto tako ne mora nista da znaci,dasj joj jedno vreme vitamine b kompleksa i cinka malo

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu big mum)
Direktna veza do poruke: 202
9.11.2014 11:23:53   
Mala Elena
Jutro mame. ..evo Elena je kenjkava od jutra, hoce na ruke. Sa niskom T se jos bori!

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 203
9.11.2014 14:37:15   
big mum

IZVORNA PORUKA: doktorkakristal RR

BIG MUM moz biti zbog nedostatka vitamina,losije ishrane itd,a isto tako ne mora nista da znaci,dasj joj jedno vreme vitamine b kompleksa i cinka malo

Hvala na odgovoru,probaćemo svakako.Mada ona u zadnje vrijeme jede dosta zdraviju i raznovrsniju hranu.
E sad postoje li preparati B kompleksa za djecu.Oni za odrasle su user posted image ,a selen kakav je on ima li ga u šumećem obliku.user posted image
To će znati ona dr,mr Klarita -inače vrlo učena i lijepo vaspitana damauser posted image

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

Direktna veza do poruke: 204
9.11.2014 14:47:31   
Klarita
Big mum, fala ve na reci, ima vitamina B za decu, u kesicama je i moze se rastvoriti u sokicima, sveze cedjenim naravno, ne dajes valjda kupovne user posted image user posted image nemajko user posted image user posted image listen to me very kerful, i 'll sej dis onli vans, mislim da je to nedostatak vit Duser posted image i sto rece docakristal, ne mora da znaci. Neces joj odmoci vitaminima B, a mozes videti one vitamincice sto ja postavih u temi za jacanje imuniteta dece ili sanostoluser posted image

(odgovor članu big mum)
Direktna veza do poruke: 205
9.11.2014 14:48:31   
vikiveki
Dobar dan mame...mi smo malo bili napolju,vreme je lepo pa smo svi izašli napolje...deca se jure po dvorištu,a mi spremamo talandaru, za sat vremena nam dolazi baba u gosteuser posted image
Moram vam se pohvaliti,sinoć sam sama ošišala i mlađeg i starijeg sina,do sada smo ih vodili uvek kod frizera ali sada nikako da nađem vremena da ih odvedem i rešila sam ja da ih ošišam sa mašinicom,sa obzirom da ih isto tako i frizerka šiša.i mogu vam reći da izgledaju isto kao i kada ih frizerka ošiša

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu big mum)
Direktna veza do poruke: 206
9.11.2014 14:57:15   
big mum
Fala na ansveru ,daću joj te vit iz kesice i naravno u prirodni cijeđeni sok pa neću valjda sa onim na raščinjanje(što bi rekli mi u Bosni)Šta ti misliš ko sam jauser posted image Kod mene je sve naturaluser posted image

Viki neka tako i treba zašto da plaćaš kad možeš i sama.Nije to nikakva mudrolija

DUŠKO RADOVIĆ

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 207
9.11.2014 15:00:12   
vikiveki
BM sada vidim i ja da to nije nikakva velika mudrolija,samo polako i sve se da naučiti

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu big mum)
Direktna veza do poruke: 208
9.11.2014 15:05:06   
Klarita
I mm se zapeo da osisa N masinicom, a ja ne dam vala. Volim one decacke frizurice, pa ipak sutra idemo kod frizera. Sisali smo ga prvi put 29.septembra, vec mu siske upadaju u okice, pa mora opetuser posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 209
9.11.2014 15:17:00   
vikiveki
I moje su od rođenja šišali frizer tj. jedna frizerka ,ali prošli put se ovaj mali toliko drao dok se šišao da me bilo sramota,pa sam se najviše zbog toga odlučila da ga ovaj put ja šišamuser posted image a ovaj stariji kada je video kako sam ošišala batu navalio da i njega šišam...tako da sam ih obojicu ošišala, a mm ću večerasuser posted image

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 210
9.11.2014 16:41:40   
doktorkakristal
KLARITA koji je to preparat za decu,Dora opet slinavi poludecu,samo da se ne rastvara jer ona ne pije sokove zbog refluksa,mada ih ece ni kad joj nudim,mislim na cedjene ne kupovne
Ja sam se isto razbolela sve me zivo boli,nos curi trese me groznica,nemam pojma odakle ovo sad nismo bre bile ni sa kim u kontaktu sem ona u onoj jeb.. igraonici user posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 211
9.11.2014 18:20:32   
Mala Elena
Sta da kazem mm koji mi donosi kuci juvitanine sokice (kasasta jabuka) ? user posted image
Ostao mi sokovnik u Bg....mogu li na secka izblendati pa iscediti kasu? Mislim na jabuku ?
Doco , mene je drmala groznica, ali mislila sam da je od nervoze , ’ladno mi se tresle vilice. Popij caj , jedi voce ...

< Poruku je uredio Mala Elena -- 9.11.2014 18:22:56 >

Direktna veza do poruke: 212
9.11.2014 22:24:13   
Misha i Ljisha
Me uzmi narendaj jabuke za pitu i pusti da malko pocrne, iscedi ih i daj bebi taj sok. sokic je odlican i kaze jedan matori pedijatar da je sjaja za gvozdje, ali tako potamneo.

I eto ti soka bez problema user posted image

hahah ja mislila ovo tema o ishrani dece kad vidim da ME pita za ''ranuuser posted image

Pa dobro vece mame. Kake ste mi?user posted image

Ja sam sa D danas bila kod naseg porodicnog lekara koji nam je prepisao ab i kaze kod nje se set_a infekcija oci-nos-grlo-nos i tako u krug, i nikako da se izleci vec se samo zaleci. I kaze nije ni cudo sto je bledauser posted image . No bar je pocela da rucka sto je mei vec onako olaksanje. Ona je ok, oci su ok, pa cak i nos ok, kaze grlo tek tek crveno ali kaze nece da steti ab da popije da vec jedom pregura to jer dobija temeraturu svake druge nedelje bas zbog toga, a nikako da pregura sve to sama, kaze dr jos se ona super drzi ako je po krvnoj slici gledati jer joj kks odlicnauser posted image . I tako. Danas zanimacije u dvoristu, lep dan. Nadam se da ce biti i sutra.

I takoc.

Bm i ja isto mislim da je nedostatak vitamina D. Daj joj ad kapi ili neka utrljava AD kapi u koren notka svako vece. Time ce ojacati i nokte i prihraniti ih a moze i da ih pije.

< Poruku je uredio Misha i Ljisha -- 9.11.2014 22:35:05 >

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 213
9.11.2014 23:48:20   
mati
Zdravo mamike.
Prodje i ova nama turbo nedelja.
Mita sve stabilnije hoda, al nekako najvise voli da puzi, to mu ide brze i lakse izgleda.user posted image

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 214
10.11.2014 7:16:23   
mirkam
Jutro mame.
Ja danas imam sto obaveza a M mi se ne ostavlja mami jer svako malo place, a da ga vodim po bankama i notarima ne mogu.E ne znam sta da radim.Mrzim da se odvajam od njega i kad je super a ne kad je ovako nervozan.No, ipak se moram navikavati, jos dva mjeseca pa na posao user posted image

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 215
10.11.2014 8:08:29   
mali_mis
Jutro mame user posted image

(odgovor članu mirkam)
Direktna veza do poruke: 216
10.11.2014 9:09:04   
emicaa
Dobro jutro,mi smo dobro,T nije kakila od prekjuče to je jedini problem,sutraa idemo doktoru na vakcine i pregled.
Ljubim bas sve,velike i male

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 217
10.11.2014 9:33:12   
doktorkakristal
jutro zene,ja sam bas zaribala celu noc nisam mogla da spavam od bola u nosu i zapusenog nosa i golicanja u grlu,sva sam samlevena,Dora isto slinavi ali ne kao ja

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 218
10.11.2014 9:40:10   
Modessty
Moram i ovde da se pohvalim! user posted image Moje malo dete više nije beba! Od jutros ne traži da sisa! nema više dojenja! I spavamo celu noć! Dobro zaplače se po nekad kad se otkrije pa mu hladno, ili ako se upetlja u ćebe al to je samo na trenutak. Ja sam srećna! user posted image Samo još da mu nosić ne slinavi bilo bi ekstra! ALi računam da će i to kad konačno izađe i ova poslednja četvorka

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

Direktna veza do poruke: 219
10.11.2014 9:41:38   
Modessty

IZVORNA PORUKA: doktorkakristal RR

jutro zene,ja sam bas zaribala celu noc nisam mogla da spavam od bola u nosu i zapusenog nosa i golicanja u grlu,sva sam samlevena,Dora isto slinavi ali ne kao ja

doco jesi probala da se malo inhaliraš?

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

Direktna veza do poruke: 220
10.11.2014 10:24:30   
emicaa
Bravo Mod za dječaka velikog user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 221
10.11.2014 10:37:49   
Mala Elena
E Ljiso Bog te pogled’o! Tnx user posted image
Mamike, jutro je ,jutro je...user posted image E je sinoc ,sto ja kazem ’pr*ala’ krevet jedno pola sata user posted image user posted image na kraju sam pop*** i zagrmela na nju jadnu, smirila se u sekundi i zaspala. Ja sam posle ostala da se smeskam i da je grlim .user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 222
10.11.2014 10:40:32   
superm
Dobar dan!user posted image Mi smo I dalje u lepom Banatu, malko duva vetric ali to je ovde regularna situacija. Deca su dobro, raspolozeni, mama skita...user posted image

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 223
10.11.2014 12:33:40   
dijana1*
Zdravo mamike. Samo da vam mahnem i bezim.
Ne stizem da kuckam. Kosta naucio da se samostalno digne bez pridrzavanja pa sada samo vezba i trcim za njim a Vuk mi dobio boginje.
Nadam se da ste mi svi zdravi. Ljubim vasuser posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 224
10.11.2014 12:40:16   
Misha i Ljisha
Dijana user posted image da prodju boginjice sto lakse. Nole ih je imao proletos i on je izgledao kao da mu nije nista, a i nikola ih je tad zakacio iako je sisao. Medjutim super su bili, nisu se nesto napatili. Moja D tad nije dobila boginje a stalno je bila sa njiima.user posted image vise bih volela da jeste al dobro ima se kade jel.

D spava odavno a ja se kanim da spremam rucak nikako da pocnem. Evo sad cuuser posted image .

ME ne brigaj ti nista sve se moze i bez blendera i sokovnika, kako su bre nase mameuser posted image .

Moja D je dovoljno visoka da dohvati voce iz cinije i eto ti nje vec dva dana za redom uzme jabuku i tako je celu gricka. I to neopranu. Moracu sad da oprano voce stavljam u ciniju, ne mogu da premestam ciniju na jos visu policu. A kad dohvati bananu krene da je jede sve sa korom pa dodje do mene da joj oljustimuser posted image , jabuku nema sanse da joj otmem da operem i onda eto tako jede neoprane jabuke, srecom domace su.

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Značaj večernjeg obroka za bebe
Hranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...

Anketa

Rodbina
Diabla

Kako regovati kada vas svekrva ili zaova provociraju?

Ignorisati ih (27%)

Sasuti paljbu (5%)

Sa stilom im odgovoriti (68%)

Ukupan broj glasova: 110

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here