Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 10.11.2014 13:50:32
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ljiso i ti se posle zalis kako ti dete ne jede Znas sta bi ja dala da Teodora tako radi. Stalno je molim da jede. Kad je pitas sta volis da jedes,ona kaze supu sa knedlma, palacinke i cokolino. Hvala Bogu dozivela sam pre neki dan da je posle treniga rekla da je gladna. Zato ova mala jede i za nju i za sebe. Ne smem da sednem za sto. Moram da se krijem. Divan dan za setnju. Nas tri smo setale. Pre toga smo T i ja pravile cake pops. Sad spavaju. Cim se probude odosmo kod prijatelja. Dijana srecno sa boginjama. Doco ja sam na svoju ruku pocela da pijem AB jer nisam mogla da udahnem vazduh. Prolazi mi prehlada.
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 10.11.2014 15:13:43
|
|
|
|
little_one
|
Sanjice, pusti Ljishu, postavila slike od malene D, da je vidis kako fine obrascice ima, dijete zdravo, pravo ima ludu malo mamu koja je goni da jede ko odrastao covjek al nije joj zamjeriti...pusti je DIjana, kad rece da je V dobio ospice, ja otisla po Andreu u vrtic i kazu samo u toj vasoj starijoj grupi ima ospica, mada ja mislim da ce se to prosiriti i na ostatak vrtica. Sad ne znam sta da mislim, preguracemo i to, ova godina je izgleda posvecena odlascima kod dr. Moram popodne po uputnicu za Aleksandru, u srijedu trebamo kod fizijatra na pregled, da vidimo kako smo napredovali u medjuvremenu. Doktori svake sedmice barem jedan pregled, poludicu vise majke mi! Aleksandra sad svuda puze, malo na stomaku al se upinje da pravi puzece na koljenima i odmah se hvata tako rukom za sto...zvrk moj! Andrea tamani banane, sad je u fazonu njih, a dosadice joj brzo....a jabuke isto obozava...nekad se zapitam gdje joj toliko stane kad pojede, a nije uopste buckasta, nema ni neke obraze al jede ko mecava al nema ni mira.
< Poruku je uredio little_one -- 10.11.2014 15:15:14 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 10.11.2014 15:54:19
|
|
|
|
wivern
|
Ja samo da vam mahnem i da se, napokon, zapljunem i u ovoj temi
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 10.11.2014 15:57:27
|
|
|
|
QueenJ
|
Dobar dan, drage mame! Nije me juče bilo, imala sam problema sa desnom dojkom, pisala sam u temi MASTITIS. Sad sam dobro, pa sam došla da vidim novosti i da vam mahnem.
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 10.11.2014 16:15:24
|
|
|
|
Klarita
|
Ouuuu, Wiv, welcome Haj ostalim "starim" mamama Moji slinavci nemaju mira...ne stizem nista. K sam ostavila kuci i spojila joj vikend sa neradnim utorkom i rekla bih vec se kajem salim se narvno...jes' besna, ali sam se rastuzila za nju neka je kuci do srede.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 10.11.2014 16:24:34
|
|
|
|
Torbica
|
Ćao mame!Ja odoh da učim..Ljubim Vas sve, Wiv posebno
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 10.11.2014 17:45:33
|
|
|
|
vikiveki
|
Ćao mame....ja danas mog najmlađeg nisam vodila sa mnom u vrtić jer nisam mogla da ga probudim,a pošto je moja mama bila tu ,odlučila sam da ga ostavim da i on spoji vikend sa neradnim utorkom.To je važilo samo za njega, a mi ostali smo bili na visini zadatka ko u školi, ko na poslu
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 10.11.2014 20:45:09
|
|
|
|
superm
|
Bebac spava, stariji sin jos uvek ne. Ja sam ponovo napravila one moje savrsene kiflice. Jos malo idem pod tus, pa da se uspavam uz neku dobru knjigu.
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 10.11.2014 21:34:58
|
|
|
|
dijana1*
|
Dobro vece mame. Moji zaspali pa da vidim sta ima na RR i da se komiram. Nadam se da ce noc biti mirna.Imam pravo da se nadam Moram da pohvalim Vuka da je danas bio dobar i dozvoljava mi da ga mackam. Po nekada se pozali da ga svrbi ali nece da cese. Hrabrica moja. Nadam se da ce tako i ostati. Videcemo. LO , Vukova grupa je odvojena od vase, ne mora da znaci da ce se prosiriti. Sem ako neko iz starije grupe nema nekoga u mladjoj grupi. Mada bolje da se resite boginja dok su male. A kazu i da bebe najlakse podnesu, bukvalno sa par tackica da prodje. Wiv dobro nam dosla
< Poruku je uredio dijana1 RR -- 10.11.2014 21:36:57 >
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 10.11.2014 22:27:47
|
|
|
|
doktorkakristal
|
da se javim ni ziva sam ni mrtva streca te moji ne rade ova dva dana pa su je uzeli danas verujte da nisam mogla glavu da podignem ovo je straasno ne pamtim kad sam ovako bila bolesna
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 10.11.2014 22:29:21
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: little_one Sanjice, pusti Ljishu, postavila slike od malene D, da je vidis kako fine obrascice ima, dijete zdravo, pravo ima ludu malo mamu koja je goni da jede ko odrastao covjek al nije joj zamjeriti...pusti je Hvala hvala sto vi mene castite ovde dok me nema hehehe.... Ja vec rekoh da mi dete zivelo na svezem i suvom vocu i da nista osim toga nije htela da jede pa joj onda nisam davala nista od voca izmedju obroka da bi pojela rucak ko svet ali ni to nije urodilo plodom pa sam je onda kljukala suvim grozdjem, brusnicom, lesnicima, orasima, i svezim vocem da bar nesto zdravo jede . Hvala Bogu eno najela se veceras i crnog i belog luka. Da moja mala sosa bude zdrava i rumena a ne bleda kao smrt Dobro vece mame. Ja sad otisla u sobu da obidjem mm i D kad mm nije D prebacio u krevetac vec spavaju zajedno, u istoj su pozi i isto su otkriveni. Majke mi NO DNA NEEDED . Ostavila sam je u velikom krevetu sad mi zao da je premestam, jaoooo navucice se na spavanje sa nama a onda smo j**ali cvorka. Uf...mrzim da spavam sa njom. Prosao dan brzo. Isle smo do komsija, ja kazem D ajde idemo a ona se zalepila za kola i ceka da udje, i ja je gledam i kazem a ne ne idemo pesice, kad ona meni "mama uzi" (uzmi) ma sad kad te ja dohvatim lencuga jedna nije htela da hoda, prenela sam je samo preko njive ali kad smo izasle na letnji put spustila sam je i nisam htela vise da je nosim. Rekla sam joj da nije beba, njarila se onako nezadovoljno ali proslo ju je. Zamislite vi to moje deriste.ccccc... Mame pozdravljam vas. Idem da vidim sta ste jos pisale. Dijana V ti je velik momak i ociti razuman brzo ce to njega proci
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 10.11.2014 23:04:05
|
|
|
|
little_one
|
Ljisho, samo da znas da mi je ovoliko falilo da ti opalim paljbu tamo javno, na profilu al se ugrizoh za jezik, a morala sam negdje da spasavam veliku curu, slatku sosu! Nemoj da mi je diras, vidi je samo kako je slatka i dobra. Dijana, ma kad bude bude, bojala se ja zbog Aleksandre, taman mi je malo odskocila, doslo dijete na svoje i sad opet da je krene sa ospicama. Al sta bude - bice, cekacemo pa cemo da vidimo. Ja veceras uzela uputnice za Aleksandru, prekosutra idem i ja dr, na ultrazvuk stitne i da mi rade punkciju najvjerovatnije a popodne kod fizijatra...nedostaje mi ANdrea, tj nedostaje mi kvalitetnog vremena sa njom, da ne moram da nosam bebu, i da se bavim stalno s bebom, vec hocu s njom nesto da radim...bas se jedem cim je zapustim i ne druzim se s njom. Ljubav moja! Odoh da spavam, ovo moje dijete se jos ne budi, pa cu ja da odrijemam dok se ona ne probudi, a uskoro ce i ona. Laku noc mame!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 10.11.2014 23:06:05
|
|
|
|
Mala Elena
|
IZVORNA PORUKA: doktorkakristal RR da se javim ni ziva sam ni mrtva streca te moji ne rade ova dva dana pa su je uzeli danas verujte da nisam mogla glavu da podignem ovo je straasno ne pamtim kad sam ovako bila bolesna Doco , ja sam slomljena, evo sveki odvede malu u dnevnu da malo odmorim ...oci me bole ne mogu da pogledam u stranu. A bili smo kod starog dede mm, on ima upalu pluca i T, slogirao itd a trljao oci sve vreme kao da ne vidi, bojim se da mi od njega presao virus, mozda ga i to strefilo .Ne znam. Cekam odg. u temi o lekovima i dojenju .
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 10.11.2014 23:07:45
|
|
|
|
vikiveki
|
D bolje je da sve preleži dok je manji,kod odraslih je dosta komplikovanije i teže podnose boginje,ako su u pitanju boginje kod tebe tj.tvog dečaka. Moji se polako spremaju za spavanje mada pokušavaju da odlože odlazak u krevet jer sutra niko ne rani,pa su se malo opustili
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 11.11.2014 6:55:02
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro mame Ljiso poznata mi je ta lenjost kad se okrene digne ruke i ceka. A. je tako na svadbi, trci covek, onda se malo umori, pa stane, okrene se i ruke gore, pa ga ja nosim neko vreme, pa bi on da sidje i tako u krug. Ako slucajno necu da ga nosim, vec sklapa onu facu, kad uvuce gornju usnu, a donju izbaci i krece njarenje Moj brat mu je par puta rekao "Ajd nemoj da ke ", A. ga pogleda i nastavi dalje da hoda, ali mamu mora da zeza.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 11.11.2014 8:21:49
|
|
|
|
emicaa
|
Jutro mame,mi se spremamo pa idemo na kontrolu i vakcinw,baš me zanima koliko je teška
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 11.11.2014 9:32:42
|
|
|
|
Torbica
|
Decica ustala u pola 9, naspavali smo se. Ljubim vas sve
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 11.11.2014 9:44:22
|
|
|
|
doktorkakristal
|
jutro mame,ja sam dosta bolje spavala i mnogo se bolje osecam onaj fervex cini cudo,jos curi nos i kasljem ali me ne bole pluca i nemam groznicu,Doru ce dovesti posle prepodnevnog spavanja,stvarno ne znam kako bih da nisu moji juce bili tu,a i Dora je sa njima divna EMICE javi nam kako ste prosle TORBI stizes li da se organizujes,kako ide posao,svidja li ti se anestezija
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 11.11.2014 10:22:14
|
|
|
|
emicaa
|
Kristal ozdravi brzo. Mi otišle i ja kažem imam termin u 9 a teta kaže meni da ali sutra
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 11.11.2014 10:28:01
|
|
|
|
dijana1*
|
Jutro mame. Moji se povampirili u 7 h. Viki znam da je bolje , preguramo sada i gotovo. Mm je prelezao sa 28 g to je bilo strasno. Ljiso pusti dete, stvarno izgleda super ti bi kao i ja da jedu kao odrasli Doco da sto pre ozdravis. LO tako se i ja osecam da zapostavljam Vuka navikla sam da mu svaki sekund posvetim a to vise nije moguce. Moram ici. Pozdrav za sve.
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 11.11.2014 10:52:53
|
|
|
|
little_one
|
Jutro mame! Noc je bila cudna, mene su mucili neki cudni snovi, Aleksandra se budila isto nekako cudno, tipa zaplace se, jutros vidim da joj je zub pred izbijanjem, desni joj grozno izgledaju, otekle, vjerovatno ju je to mucilo. U jednom momentu nece ni da sisa niti da se uspava, i na kraju se samo meni u rukama skupila i tako smo sjedile nas dvije u mraku i ona je u nekom momentu zaspala. Doco, valjda ces danas da budes mnogo bolje. Emice, pa kako promasi termin Nema veze, sutra cete opet da skitate! Torbi, svaka cast zeno, sta ti stizes sada? Kuca, djeca, posao, ucenje...svuda te ima! Svaka cast! Sad smo ruckale, ona se gnjavi na podu, istrazuje nove stvari, Andrea standard u vrticu a ja pijuckam kafu. Mame, lijep dan vam zelim!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 11.11.2014 11:06:17
|
|
|
|
emicaa
|
LO ja sam ubjedjena da je termin 12-og i da je to danas,čak sam i od zaove malom čestitala danas rodjendan a i to je sutra
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 11.11.2014 11:24:43
|
|
|
|
mati
|
Zdravo mamike... Opet neki virusi, pa kako i ne bi kad ovo vreme poludelo skroz. ja sam kkao preparirana, legla u 6:30 a ustala u 10:30. Da sam znala da ce ovo odvikavanje ici tako tesko odlozila bi malo do vikenda ili bi zvala sveki da spava kod nas. Ako se danas ne srusim bice dobro...
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 11.11.2014 11:28:58
|
|
|
|
Mala Elena
|
Jutro mame! Emice bas me nasmeja , ja datume bolje raspoznajem nego dane. Ustale smo kasno, ja sam imala groznicu, morala sam popiti panadol, onda sam se ususkala i preznojila i vec mi bilo bolje .
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 11.11.2014 17:01:56
|
|
|
|
QueenJ
|
Pozdrav, mame! Mi lutale danas, ona sad spava, čekamo tetku mm da je čuva, a mi idemo kod kuma na slavu. Ovo će biti prvi put da je neko drugi stavlja da spava. Tako se čudno osećam. Ali sam se tako super osetila kada sam jutros premestila 2-3 bočice mleka iz zamrzivača u frižider na topljenje. A sanjala sam da je E. prohodala, ovako sa 3,5 meseca.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Hidratacija najmlađih u letnjim danimaTokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?