|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori mama 11/14 [chat]
16.11.2014 7:35:58   
mirkam
Jutro user posted image
Moji spavaju, ja uzivam u kafi posle nekoliko dana i cituckam sta ste pisale...user posted image

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 376
16.11.2014 7:45:54   
Sanjica26 RR
Dobro jutro! Teodora spava, a Sofija se svako jutro u isto vreme budi. Zaspi u pola osam i probudi u pola osam. Kako legne tako i ostane.
Sad sam je stavila kod mene u krevet da se mazimo. Posle idemo na slavu.
Mm zasto malisa ne spava u svom krevecy? Tu nece moci da ispadne.

Mirkam citam za operaciju. Zavrsi se i to.

(odgovor članu mirkam)
Direktna veza do poruke: 377
16.11.2014 8:12:16   
mali_mis
Sanjice, moja greska, navikla sam ga da spava sa mnom user posted image Sad nema sanse da ga prebacim u krevetac.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 378
16.11.2014 8:52:04   
doktorkakristal
jutro mame,mi idemo kod svekijevaca danas svinjokolj,moji ce isto doci tamo kasnije da dovedu Doru,pa se ja sa njom vracam popodne za grad,odoh da popijem kafu i brisemo ja i muz ionako smo vec okasnili user posted image
ps to za spavanje u krevetcu,D je kratko spavala u onom klasicno,pa je spavala sa nama pa sam letos prelomila i kupila onaj prenosni i sad spava u njemu,cak ga i voli,desi se da je pred zoru prebacim kod nas ako se meskolji da bi nastavila da spava

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 379
16.11.2014 9:00:54   
vikiveki
Dobro jutro mame,moja deca još spavaju a ja i mm pijemo kafu.Ja pristavila ručak ....a vidim kod većine da danas ide negde,možda ćemo i mi posle podne otići do sveki,ali zato pre podne treba da primimo tj. da nam dođu neke drugarice i drugovi od deceuser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 380
16.11.2014 11:18:26   
Torbica
Dobro jutro!
Mi cemo na Slavu u Irig....
MM, svaka vam cas_t, ja sam cudak, priznajem. U nasem krevetu samo mm i ja. A bebe dok je bilo nocnih podoja, prvih par meseci se desavalo da se onesvestimo zajedno, nikad namerno. Iskreno meni nije nekako ni higijenski da disemo u decu, verovatno preterujem, ali svakako se svi najbolje odmore u svojim krevetima, to ce se svako sloziti. Ljubim vas

< Poruku je uredio Torbica -- 16.11.2014 11:19:13 >

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 381
16.11.2014 11:33:03   
Mala Elena
Jutro mame!
Mi se nosamo user posted image nisam popila kafu, lelujam .Svi negde idete danas , ja nigde. .ali dolazi sestra od strica mm pa cu imati drustvo !
MM, pa jel bas puno place kad ga stavis u krevetac ?

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 382
16.11.2014 11:47:10   
QueenJ
Jutro, mame! Loš dan, pada kiša... user posted image
Mirkam, zaboravih juče da vas user posted image . Bravo!

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 383
16.11.2014 12:03:43   
mali_mis
Torbi, ne mislim da si cudak. Mislim da si jako pozitivna osoba, koju verujem svi volimo da citamo i nadam se da cu te uzivo uskoro i slusati, dosta sam od tebe naucila, i jos uvek ucim user posted image I, da, slazem se da se svako u svom krevetu najbolje odmori.
ME, ne place on u smislu plakanja, nego nece ni da legne, odma se udrvi na noge, i dize nogu na ogradicu, prebaci je preko kolena, a dusek je na minimum spusten, dalje nema. Jbg zeznula sam se kod kupovine kreveca, nisam mislila da ce mi dete biti mali razbojnik. Ako ga uspavam u svom krevetu, i prebacim u krevetac, budi se u sekundi, odmah ustaje, e tu krece dreka.

(odgovor članu QueenJ)
Direktna veza do poruke: 384
16.11.2014 12:09:11   
Torbica
MM ti si jedno srce user posted image Hvala ti, videcemo se na Dekici ako ne bude pre neka RR kafica popodne. E, sto se krevetica tice, i mi imamo neki na tri nivoa, iz kojeg mi je cerka letela sa nepunom godinom. Onda sam naterala mm da zabusi 4 sarafa skroz do tockica nisko i napravili smo cetvrti stepen, dusek na par cm od poda. E odatle nema ni makac, dodje im preko glave... user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 385
16.11.2014 12:15:43   
mama krava
Ih Torbice, to ti nije losa ideja, posto nas Tarzan iskace iz kreveca cim otvori oci, a onda ja skacem iz naseg, a da nisam ni otvorila oci user posted image ...

A ovo za spavanje sam sa tobom 100%. Cerku sam dojila 22 mes, ali nikada nije bila sa nama u krevetu, kao ni gorepomenuti Tarzan... Jeste da je cimanje i smor, ali ne dam krevet! MOzda malko da dremne dok sisa i odnah ih prebacujem na mesto!

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 386
16.11.2014 12:25:46   
Mala Elena
MK, treba imati snage a i srca za touser posted image
Torbice , super ideja! To je za onaj najkriticniji period "ispadanja".
MM, bas uvek se probudi! ? Ne desava se ni u toku dana da ga spustis, da zakmeci , promeskolji se i zaspi? user posted image

(odgovor članu mama krava)
Direktna veza do poruke: 387
16.11.2014 13:23:17   
mama krava
Nije to nista, a vredi!!!

A, sad nabasah na ovu divnu vest!!!

http://www.telegraf.rs/vesti/beograd/1311044-bravo-za-mame-necete-verovati-koliko-je-beba-sinoc-rodjeno-u-beogradu

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 388
16.11.2014 15:42:45   
doktorkakristal
zdravo mame ja se vratih u stan,Dora spava,sveki ostala da pakuje meso,skoro su zavrsili,napolju bas hladno,kad se dora probudi idemo do prijateljice dase druzimo malo

(odgovor članu mama krava)
Direktna veza do poruke: 389
16.11.2014 17:36:04   
Mala Elena
Vece ! Imali smo goste , meni telefon u drugoj sobi na punjacu , ni sa kim se nisam cula ..nesto i nisam pricljiva danas.

Direktna veza do poruke: 390
16.11.2014 18:41:07   
dijana1*
Na brzinu da se javim.
Kosta dobio temp 38,5user posted image
Ali on najnormalnije izgleda, skace, igra se, smeje se, jede.... da nisam izmerila tri puta ne bi verovala.
E sada da li su boginje ili nesto drugo videcemo.

Jer smo tako u mogucnosti!

Direktna veza do poruke: 391
16.11.2014 20:57:40   
Torbica
Dijana, ako su boginje, znaces do ujutro, one izadju sa temp, znas i sama.
A to za krevetac, ja sam se tad prepala kad mi je cerka ispala, najvise zato sto je u blizini daska od coska bracnog kreveta, sunce ti poljubim, da je glavom zveknula o to... pa ne znam sta bi bilo.... Posle toga nikad vise, a ni ova dvojica.
Odoh da ucim, poljubac svima

Patrijarh Pavle

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 392
16.11.2014 21:18:30   
QueenJ
Dobro veče, mame... Kako ste? Divna vest o 93 bebe u Bg-u za 24h.

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 393
16.11.2014 22:29:23   
doktorkakristal
vece mame
DIJO user posted image javljaj nam kako ste,jbg vas poteralo ko nas samo se vrtimo u krug sa tim virusima user posted image

(odgovor članu QueenJ)
Direktna veza do poruke: 394
16.11.2014 22:39:22   
Bibilib
Izgleda da vlada jako los virus...moji su obojica prehladjeni,kaslju daleko bilo a temperaturu hvala Bogu nemaju,samo sto ovom starijem dr.dala Mucoplant da pije a ovom malom nista,samo mi je rekla da im uzmem neki balzam za lakse disanje I da im mazem...

***Deca su najvece blago !!! ***

Direktna veza do poruke: 395
16.11.2014 22:39:27   
Misha i Ljisha
dobro vece mame. Necu vas davitiuser posted image . Samo kratko da se javim. Dijana nadam se da ces do ujutru znati na cemu ste.

Mi smo super cim vidimo kiši jer one prave baji i kod nas sve sjajno

Direktna veza do poruke: 396
16.11.2014 22:49:21   
mati
Zdravo mamike. Evo i mene malo ranije nego inace.user posted image Mita za ceo dan dremnuo oko sat vremena i sad vec spava.
Dijo , mozda je i bolje da pregrmite to sad odjednom. A ide i lose vreme, pa nece imati zelju da izlaze toliko a i manje ce se cesati nego kad je vruce pa se znoje. user posted image
Mata sutra krece u vrtic, nije iso od jula...

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 397
16.11.2014 22:50:18   
QueenJ
Moram da se požalim... Ne znam da li postoji tema osim pohranjivanja mleka, potražila sam, ali mislim da nema. Naime, do skoro sam mogla da izvučem za 2 izmazanja dnevno pumpicom mleka za 2-2,5 bičice za urin (jedna je oko 75 ml). A poslednjih dana jedva napunim jednu za ceo dan. user posted image Izgleda da se uspostavila ponuda-potražnja. Ili ona više pojede? Ništa nisam menjala oko ishrane, vremena i broja izmazanja...

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 398
17.11.2014 6:38:41   
mirkam
Dobro jutro user posted image
Samo da se javnem.Nista ne stizem da citam.Prvo operacija, a sada obaveze oko sredjivanja kredita za stan, stana.Po citav dan sam u nekoj trci.Odoh sad malo da ugrabim da cituckam dok M spava.Inace, on je super user posted image

(odgovor članu QueenJ)
Direktna veza do poruke: 399
17.11.2014 8:17:46   
emicaa
Dobro jutro,opet sam tu,mamu i kumu smo jutros odvezli na aerodrom i već mi puno nedostaju,na trenutke me uhvati tuga pa se isplačem i tako u krug.T kumu obožava,stalno se lijepila za nju.
Inače T je super,velika cura.Ljubim vas

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu mirkam)
Direktna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.
Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...
U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here