Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 16.11.2014 7:35:58
|
|
|
|
mirkam
|
Jutro Moji spavaju, ja uzivam u kafi posle nekoliko dana i cituckam sta ste pisale...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 16.11.2014 7:45:54
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro! Teodora spava, a Sofija se svako jutro u isto vreme budi. Zaspi u pola osam i probudi u pola osam. Kako legne tako i ostane. Sad sam je stavila kod mene u krevet da se mazimo. Posle idemo na slavu. Mm zasto malisa ne spava u svom krevecy? Tu nece moci da ispadne. Mirkam citam za operaciju. Zavrsi se i to.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 16.11.2014 8:12:16
|
|
|
|
mali_mis
|
Sanjice, moja greska, navikla sam ga da spava sa mnom Sad nema sanse da ga prebacim u krevetac.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 16.11.2014 8:52:04
|
|
|
|
doktorkakristal
|
jutro mame,mi idemo kod svekijevaca danas svinjokolj,moji ce isto doci tamo kasnije da dovedu Doru,pa se ja sa njom vracam popodne za grad,odoh da popijem kafu i brisemo ja i muz ionako smo vec okasnili ps to za spavanje u krevetcu,D je kratko spavala u onom klasicno,pa je spavala sa nama pa sam letos prelomila i kupila onaj prenosni i sad spava u njemu,cak ga i voli,desi se da je pred zoru prebacim kod nas ako se meskolji da bi nastavila da spava
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 16.11.2014 9:00:54
|
|
|
|
vikiveki
|
Dobro jutro mame,moja deca još spavaju a ja i mm pijemo kafu.Ja pristavila ručak ....a vidim kod većine da danas ide negde,možda ćemo i mi posle podne otići do sveki,ali zato pre podne treba da primimo tj. da nam dođu neke drugarice i drugovi od dece
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 16.11.2014 11:18:26
|
|
|
|
Torbica
|
Dobro jutro! Mi cemo na Slavu u Irig.... MM, svaka vam cas_t, ja sam cudak, priznajem. U nasem krevetu samo mm i ja. A bebe dok je bilo nocnih podoja, prvih par meseci se desavalo da se onesvestimo zajedno, nikad namerno. Iskreno meni nije nekako ni higijenski da disemo u decu, verovatno preterujem, ali svakako se svi najbolje odmore u svojim krevetima, to ce se svako sloziti. Ljubim vas
< Poruku je uredio Torbica -- 16.11.2014 11:19:13 >
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 16.11.2014 11:33:03
|
|
|
|
Mala Elena
|
Jutro mame! Mi se nosamo nisam popila kafu, lelujam .Svi negde idete danas , ja nigde. .ali dolazi sestra od strica mm pa cu imati drustvo ! MM, pa jel bas puno place kad ga stavis u krevetac ?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 16.11.2014 11:47:10
|
|
|
|
QueenJ
|
Jutro, mame! Loš dan, pada kiša... Mirkam, zaboravih juče da vas . Bravo!
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 16.11.2014 12:03:43
|
|
|
|
mali_mis
|
Torbi, ne mislim da si cudak. Mislim da si jako pozitivna osoba, koju verujem svi volimo da citamo i nadam se da cu te uzivo uskoro i slusati, dosta sam od tebe naucila, i jos uvek ucim I, da, slazem se da se svako u svom krevetu najbolje odmori. ME, ne place on u smislu plakanja, nego nece ni da legne, odma se udrvi na noge, i dize nogu na ogradicu, prebaci je preko kolena, a dusek je na minimum spusten, dalje nema. Jbg zeznula sam se kod kupovine kreveca, nisam mislila da ce mi dete biti mali razbojnik. Ako ga uspavam u svom krevetu, i prebacim u krevetac, budi se u sekundi, odmah ustaje, e tu krece dreka.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 16.11.2014 12:09:11
|
|
|
|
Torbica
|
MM ti si jedno srce Hvala ti, videcemo se na Dekici ako ne bude pre neka RR kafica popodne. E, sto se krevetica tice, i mi imamo neki na tri nivoa, iz kojeg mi je cerka letela sa nepunom godinom. Onda sam naterala mm da zabusi 4 sarafa skroz do tockica nisko i napravili smo cetvrti stepen, dusek na par cm od poda. E odatle nema ni makac, dodje im preko glave...
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 16.11.2014 12:15:43
|
|
|
|
mama krava
|
Ih Torbice, to ti nije losa ideja, posto nas Tarzan iskace iz kreveca cim otvori oci, a onda ja skacem iz naseg, a da nisam ni otvorila oci ... A ovo za spavanje sam sa tobom 100%. Cerku sam dojila 22 mes, ali nikada nije bila sa nama u krevetu, kao ni gorepomenuti Tarzan... Jeste da je cimanje i smor, ali ne dam krevet! MOzda malko da dremne dok sisa i odnah ih prebacujem na mesto!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 16.11.2014 12:25:46
|
|
|
|
Mala Elena
|
MK, treba imati snage a i srca za to Torbice , super ideja! To je za onaj najkriticniji period "ispadanja". MM, bas uvek se probudi! ? Ne desava se ni u toku dana da ga spustis, da zakmeci , promeskolji se i zaspi?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 16.11.2014 15:42:45
|
|
|
|
doktorkakristal
|
zdravo mame ja se vratih u stan,Dora spava,sveki ostala da pakuje meso,skoro su zavrsili,napolju bas hladno,kad se dora probudi idemo do prijateljice dase druzimo malo
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 16.11.2014 17:36:04
|
|
|
|
Mala Elena
|
Vece ! Imali smo goste , meni telefon u drugoj sobi na punjacu , ni sa kim se nisam cula ..nesto i nisam pricljiva danas.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 16.11.2014 18:41:07
|
|
|
|
dijana1*
|
Na brzinu da se javim. Kosta dobio temp 38,5 Ali on najnormalnije izgleda, skace, igra se, smeje se, jede.... da nisam izmerila tri puta ne bi verovala. E sada da li su boginje ili nesto drugo videcemo.
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 16.11.2014 20:57:40
|
|
|
|
Torbica
|
Dijana, ako su boginje, znaces do ujutro, one izadju sa temp, znas i sama. A to za krevetac, ja sam se tad prepala kad mi je cerka ispala, najvise zato sto je u blizini daska od coska bracnog kreveta, sunce ti poljubim, da je glavom zveknula o to... pa ne znam sta bi bilo.... Posle toga nikad vise, a ni ova dvojica. Odoh da ucim, poljubac svima
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 16.11.2014 21:18:30
|
|
|
|
QueenJ
|
Dobro veče, mame... Kako ste? Divna vest o 93 bebe u Bg-u za 24h.
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 16.11.2014 22:29:23
|
|
|
|
doktorkakristal
|
vece mame DIJO javljaj nam kako ste,jbg vas poteralo ko nas samo se vrtimo u krug sa tim virusima
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 16.11.2014 22:39:22
|
|
|
|
Bibilib
|
Izgleda da vlada jako los virus...moji su obojica prehladjeni,kaslju daleko bilo a temperaturu hvala Bogu nemaju,samo sto ovom starijem dr.dala Mucoplant da pije a ovom malom nista,samo mi je rekla da im uzmem neki balzam za lakse disanje I da im mazem...
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 16.11.2014 22:39:27
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
dobro vece mame. Necu vas daviti . Samo kratko da se javim. Dijana nadam se da ces do ujutru znati na cemu ste. Mi smo super cim vidimo kiši jer one prave baji i kod nas sve sjajno
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 16.11.2014 22:49:21
|
|
|
|
mati
|
Zdravo mamike. Evo i mene malo ranije nego inace. Mita za ceo dan dremnuo oko sat vremena i sad vec spava. Dijo , mozda je i bolje da pregrmite to sad odjednom. A ide i lose vreme, pa nece imati zelju da izlaze toliko a i manje ce se cesati nego kad je vruce pa se znoje. Mata sutra krece u vrtic, nije iso od jula...
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 16.11.2014 22:50:18
|
|
|
|
QueenJ
|
Moram da se požalim... Ne znam da li postoji tema osim pohranjivanja mleka, potražila sam, ali mislim da nema. Naime, do skoro sam mogla da izvučem za 2 izmazanja dnevno pumpicom mleka za 2-2,5 bičice za urin (jedna je oko 75 ml). A poslednjih dana jedva napunim jednu za ceo dan. Izgleda da se uspostavila ponuda-potražnja. Ili ona više pojede? Ništa nisam menjala oko ishrane, vremena i broja izmazanja...
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 17.11.2014 6:38:41
|
|
|
|
mirkam
|
Dobro jutro Samo da se javnem.Nista ne stizem da citam.Prvo operacija, a sada obaveze oko sredjivanja kredita za stan, stana.Po citav dan sam u nekoj trci.Odoh sad malo da ugrabim da cituckam dok M spava.Inace, on je super
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 17.11.2014 8:17:46
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,opet sam tu,mamu i kumu smo jutros odvezli na aerodrom i već mi puno nedostaju,na trenutke me uhvati tuga pa se isplačem i tako u krug.T kumu obožava,stalno se lijepila za nju. Inače T je super,velika cura.Ljubim vas
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?