mali_mis
|
Jutro mame A. je jedan veliki lopov. Juce, sedimo u dnevnoj sobi. On dodje do biblioteke, i na polici gde su knjige za decu, izvuce par knjiga, i baci ih na pod, i onda brzo, otrci iza vrata, a vrata imaju ono duplo staklo, pa se sve lepo vidi sta radi. I tako kad ode iza vrata, A. cucne, proviruje i zine sto vise moze da vidi moju rekciju. Ja ustanem kazem mu da nije lepo vaditi knjige, i vratim knjige nazad, i sednem. Kako ja sednem, eto njega ponovo, sve isto. E na kraju sam ga zeznula, prosuo knjige, sakrio se, a ja odvalila da se smejem. Nije mu vise nista bilo jasno, pa je odustao. Uglavnom, legnemo mi oko 22 da spavamo. Nekad oko 23,30 me mama budi, da mi kaze da je muz dosao. Legne on, pored A. i mene, i A. se oko 2 probudi, pocne da place, i sve se nesto guzi kod mene. Uzmem ga, odnesem kod moje mame, on miran. I onda uklavirim, da se dete uplasilo od mm Jos se mama i ja zezale, dosao debeli, veliki zli vuk i pojeo babu, da bi spavao sa mamom u krevetu. Dovedem A. ponovo u sobu, kazem mu veselim glasom "Vidi ko ti je dosao, taaaataaaa", on se malo nasmeje, i opet se kod mene natrti, i zaspi. Sve koskice me bole. Nisam se naspavala. A. nece da spava bez mene u krevetu, a izgleda da mu ne odgovara i kad je mm umesto babe sa nama. Posandrcacu do ponedeljka.
|