Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 17.11.2014 21:46:42
|
|
|
|
Torbica
|
IZVORNA PORUKA: dijana1 RR Hvala vam sto mislite na nas. Vuk je dobro i jos sutra je zarazan, posle toga mozemo po malo napolje. Kosti je izbila donja desna dvojka ali mu je i desno uho malo crveno.Vadili smo krv i sada cekam dr da pogleda nalaz. Limfociti su mu 0,74 a ref. vr. su 0,25-0.40. Limfociti su indikator virusne infekcije. Ako su neutrofilni granulociti mirni, nema bakterijske infekcije, to mu je NEU GR skraceno na KKS. Meni je sumnjiva svaka temp preko 39 na bakterijsku infekciju, iskreno. I KKS odradim na dva dana da ispratim je li ili nije. Ne moze biti izmedju Moje malo dete je isto dobilo neku sitnu temp, iz vrtica zvali da je 38 a mi mu izmerili 37,6, nista nisam dirala i spala je sama, nema je ceo dan. Nesto se prosetalo, nadam se da se nece vracati. Svakako mi je mama tu, pa videcemo. Ljubim vas, mrtva sam
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 17.11.2014 21:49:33
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
da da nama su dali ab pre izvesnog vremena iako je crp bio ok ali su neutrofili bili poviseni i kaze dr oni se aktiviraju u slucaju bakterijske infekcije
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 17.11.2014 21:53:13
|
|
|
|
Torbica
|
Slazem se Ljisho, i mi smo na 67% neutrofila dali ab, iako ih je bilo 9000, dakle normalan broj. Ali cim se grupisu, krenulo je kuda ne treba. Mada, ne mogu da se pozalim, Djole je sa nekih godinu ipo poslednji put dobio ab, pre dve ipo god. Hocu da kazem - jasne su situacije kada treba da se da.
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 17.11.2014 22:06:22
|
|
|
|
dijana1*
|
Pa to me i zbunilo. Izmedju to sam prvi put danas cula. Nego nasa dr radi ujutru a nalaz je bio gotov u 15 h i druga dr ga je pogledala. i to rekla. Nadam se da ce biti bolje. Za sada ne kaslje, nema slina samo ta glupava temp.
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 17.11.2014 22:13:11
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
pogledaj Dijana sta pise za te neutrofile na nalazu. jesu li poviseni?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 17.11.2014 22:15:08
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Samo da mahnem. Mrtva sam. Bili smo u Bg kod fizijatra. Vodili smo Sofiju. Pisacu sutra ako stignem. Dijana, pa opet bolesna deca. Nasim malenima se to desava naizmenicno. QueenJ hvala ti puno. Vec sam kod nekog narucila.
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 17.11.2014 23:54:19
|
|
|
|
mati
|
Zdravo mamike... Sta sve mom detetu nece da padne na pamet. Tako i gomilamo igracke. Posli za patofne, a njemu se kao spava(citaj igrao bi igrice). Ma nije hteo ni da pogleda modele a kamoli da proba. E onda sam mu kupila lego chima set, pa da vidis kako proba, pola sata. I na kraju dodjemo kuci mm im naso zamerku, pa cu sutra da ih vratim, ako budu hteli da mi vrate novac... Dijo da sto pre ozdravite
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 18.11.2014 1:23:24
|
|
|
|
Bibilib
|
Cao mame ...evo ja se danas po prvii put javljam,ceo dan sam skitala a sada zavrsila sa kiflama koje sam spremala mami za slavu...
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 18.11.2014 7:11:52
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Dobro jutro. Tu mi sveki. Znaci danas cu se naraditi , tj mocicu da radim kao blesava jer ce neko da se igra sa D. Taman lisce da skupim. Evo vec su svi ustali ali ja mogu da pijem kafu na miru jer se baba igra sa Ducom hehehe.. Dijana da bude bolje, drzite se i neka prodje samo od sebe. Pozdravljam vas mame
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 18.11.2014 7:35:48
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro mame A. se budio milion puta. Cak je u 3 nocu, ustao, sisao sa kreveta i otisao u dnevnu sobu, moja mama za njim, i kaze stao ispred tv On se valjda naspavao, pa je mislio da je jutro i vreme za crtane. A mi ukomirane.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 18.11.2014 7:38:37
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,zaključila sam da što T bolje spava noću ja se slomljenija budim ujutru.Idem da joj spremim doručak pa da počnemo sa obavezama.
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 18.11.2014 7:55:43
|
|
|
|
dijana1*
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha pogledaj Dijana sta pise za te neutrofile na nalazu. jesu li poviseni? Dobro jutro. Ljiso ostao mi nalaz u kartonu a inace ga nosim sa sobom. Nocas se budio i igrao u snu, udarao nogama po zidu i ganjao svetlo po zidu a gori. Uglavnom ne mogu nikako da mu spustim temp ispod 37,5 Samo me strah da se nesto ne iskomplikuje do sutra a bilo bi idealno da prodje samo od sebe.
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 18.11.2014 8:39:09
|
|
|
|
superm
|
Dobro jutro! Tek sad pijem pru jutarnju kafu. Momci jos uvek spavaju. Radim po podne pa imam vremena da se malo sredim, glava me boli od sinoc, valjda nije neki virus?! Dijana, zelim ti da sto pre prodje!
< Poruku je uredio superm -- 18.11.2014 8:42:47 >
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 18.11.2014 8:54:32
|
|
|
|
emicaa
|
Ja imam jedan problemčić sa T,gdje god nadje dlaku stavlja je u usta,već sam par puta vidjela da iskaki dlake,usisavam svaki dan,čim vidim da je našla uzimam ali opet po neku i priguta,šta da radim sa tim
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 18.11.2014 10:41:27
|
|
|
|
QueenJ
|
Dobar dan, mame! E. se budila nekoliko puta noćas, a ja valjda navikla da spava, pa sam sva slomljena. A i vreme je loše. Čitam vaše postove o bolesnoj dečiici i ne mogu da se ne zabrinem... U petak slave moji, znači, ceo dan među ljudima, u subotu bratu mm punoletstvo, znači opet gužva, a u nedelju imamo svadbu i krštenje, pa će E. čuvati sveki. Plašim se da ne pokupi nešto... Sanjice, nema na čemu. Žao mi je što se nisam ranije setila. Emice, meni sada strašno opada kosa, gde god pogledam, moja dlake. Par puta sam i vadila E. iz usta, vidim da viri. Isto tako, usisavam svaki dan, ne mogu da vežem kosu jer je kraća, ali nosim rajf, iščešljam se u kupatilu, pa očistim sa sebe itd... Ne znam da li se više brinem da ću ostati ćelava ili da E. ne proguta neku.
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 18.11.2014 10:51:05
|
|
|
|
emicaa
|
ja znam da se desi da T proguta,najvise me brine moze li joj naskoditi nekako,kad stavi dalaku u usta i vidi da idem da joj je uzemem odma bjezi po stanu i smjeska se,pokusala sam sa i sa fuuuj to kaka i napravi facu i kaze bee ali je ne vadi.
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 18.11.2014 10:55:15
|
|
|
|
dijana1*
|
Emice i ja bijem bitku sa dlakama samo sto nisam primetila da K stavlja u usta ali ih kupim po celom stanu opada kao luda Queen gde ne moras da je vodis neka ostane kuci. Ovo je strasno koliko su deca bolesna. Juce puna ordinacija svi imaju temp, kaslju, kijaju.....
< Poruku je uredio dijana1 RR -- 18.11.2014 10:56:32 >
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 18.11.2014 11:04:58
|
|
|
|
Klarita
|
Do sada sam vas citala Bolesni da nam ozdrave sto pre Moram i ja da se pohvalim, konacno i mi imamo zubic...sada cu u pravoj temi
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 18.11.2014 11:06:05
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro! Sofija spava. Bukvalno me je vukla za rukav da je vodim na spavanje. I meni nenormalno opada kosa. Poludecu. Vidim da na nekim mestima imam sede. QueenJ treba ce mi za Teodoru. Nista ne brini. Kod fizijatra je Sofija lepo saradjivala. Moramo da radimo vezbice jer joj je leva noga slabija od desne. Kaze dr da je dobro sto smo dosli sad nego kasnije.
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 18.11.2014 11:13:27
|
|
|
|
emicaa
|
rekla sam ako ih ovako nastavi trpati u usta macku cu obrijati a mm i sebi kupiti one mrezaste kapice da ne moze padati na pod a to ce dobijati i gosti kad dodju Klarita bravo za zubic
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 18.11.2014 11:17:00
|
|
|
|
Klarita
|
IZVORNA PORUKA: emicaa rekla sam ako ih ovako nastavi trpati u usta macku cu obrijati a mm i sebi kupiti one mrezaste kapice da ne moze padati na pod a to ce dobijati i gosti kad dodju Klarita bravo za zubic Ne nosite kapice po stanu Emiceeee, salim se, naravno , bas si me nasmejala ovim...i ja imam isti problem, samo moje malo dete jos ne hoda i ne puzi slobodno po kuci, a starije se grozi, dobije nagon na povracanje kad oseti dlaku u ustima
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 18.11.2014 11:21:57
|
|
|
|
emicaa
|
mi jos ne ali nosi komsinica ispod nas pa ja koliko znam sva druga djeca hoce povracaju a ova moja ih mljacka sa uzivanjem,fuj fuj
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 18.11.2014 11:24:53
|
|
|
|
Klarita
|
Jaooooooo ne znam sta da ti kazem...javice se valjda neko sa slicnim iskustvom. Sad sam spustala N u ljuljasku i on me dohvati za kosu i gurnu u usta...momentalno sam pomislila na vas
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 18.11.2014 11:30:31
|
|
|
|
emicaa
|
nadam se da ce se neko javiti,nije valjda od ovoliko nas na rr da samo ja imam taj problem
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 18.11.2014 11:49:44
|
|
|
|
QueenJ
|
IZVORNA PORUKA: Klarita Jaooooooo ne znam sta da ti kazem...javice se valjda neko sa slicnim iskustvom. Sad sam spustala N u ljuljasku i on me dohvati za kosu i gurnu u usta...momentalno sam pomislila na vas Baš divna asocijacija na Emicu, nema šta...
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Majke će imati pravo na poseban staž i uve...Zahtev može da se odštampa sa sajta Fonda www.pio.rs ili da se preuzme u filijali, a u okviru samog obrasca zahteva nala...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?