Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 16.11.2014 7:35:58
|
|
|
|
mirkam
|
Jutro Moji spavaju, ja uzivam u kafi posle nekoliko dana i cituckam sta ste pisale...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 16.11.2014 7:45:54
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro! Teodora spava, a Sofija se svako jutro u isto vreme budi. Zaspi u pola osam i probudi u pola osam. Kako legne tako i ostane. Sad sam je stavila kod mene u krevet da se mazimo. Posle idemo na slavu. Mm zasto malisa ne spava u svom krevecy? Tu nece moci da ispadne. Mirkam citam za operaciju. Zavrsi se i to.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 16.11.2014 8:12:16
|
|
|
|
mali_mis
|
Sanjice, moja greska, navikla sam ga da spava sa mnom Sad nema sanse da ga prebacim u krevetac.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 16.11.2014 8:52:04
|
|
|
|
doktorkakristal
|
jutro mame,mi idemo kod svekijevaca danas svinjokolj,moji ce isto doci tamo kasnije da dovedu Doru,pa se ja sa njom vracam popodne za grad,odoh da popijem kafu i brisemo ja i muz ionako smo vec okasnili ps to za spavanje u krevetcu,D je kratko spavala u onom klasicno,pa je spavala sa nama pa sam letos prelomila i kupila onaj prenosni i sad spava u njemu,cak ga i voli,desi se da je pred zoru prebacim kod nas ako se meskolji da bi nastavila da spava
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 16.11.2014 9:00:54
|
|
|
|
vikiveki
|
Dobro jutro mame,moja deca još spavaju a ja i mm pijemo kafu.Ja pristavila ručak ....a vidim kod većine da danas ide negde,možda ćemo i mi posle podne otići do sveki,ali zato pre podne treba da primimo tj. da nam dođu neke drugarice i drugovi od dece
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 16.11.2014 11:18:26
|
|
|
|
Torbica
|
Dobro jutro! Mi cemo na Slavu u Irig.... MM, svaka vam cas_t, ja sam cudak, priznajem. U nasem krevetu samo mm i ja. A bebe dok je bilo nocnih podoja, prvih par meseci se desavalo da se onesvestimo zajedno, nikad namerno. Iskreno meni nije nekako ni higijenski da disemo u decu, verovatno preterujem, ali svakako se svi najbolje odmore u svojim krevetima, to ce se svako sloziti. Ljubim vas
< Poruku je uredio Torbica -- 16.11.2014 11:19:13 >
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 16.11.2014 11:33:03
|
|
|
|
Mala Elena
|
Jutro mame! Mi se nosamo nisam popila kafu, lelujam .Svi negde idete danas , ja nigde. .ali dolazi sestra od strica mm pa cu imati drustvo ! MM, pa jel bas puno place kad ga stavis u krevetac ?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 16.11.2014 11:47:10
|
|
|
|
QueenJ
|
Jutro, mame! Loš dan, pada kiša... Mirkam, zaboravih juče da vas . Bravo!
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 16.11.2014 12:03:43
|
|
|
|
mali_mis
|
Torbi, ne mislim da si cudak. Mislim da si jako pozitivna osoba, koju verujem svi volimo da citamo i nadam se da cu te uzivo uskoro i slusati, dosta sam od tebe naucila, i jos uvek ucim I, da, slazem se da se svako u svom krevetu najbolje odmori. ME, ne place on u smislu plakanja, nego nece ni da legne, odma se udrvi na noge, i dize nogu na ogradicu, prebaci je preko kolena, a dusek je na minimum spusten, dalje nema. Jbg zeznula sam se kod kupovine kreveca, nisam mislila da ce mi dete biti mali razbojnik. Ako ga uspavam u svom krevetu, i prebacim u krevetac, budi se u sekundi, odmah ustaje, e tu krece dreka.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 16.11.2014 12:09:11
|
|
|
|
Torbica
|
MM ti si jedno srce Hvala ti, videcemo se na Dekici ako ne bude pre neka RR kafica popodne. E, sto se krevetica tice, i mi imamo neki na tri nivoa, iz kojeg mi je cerka letela sa nepunom godinom. Onda sam naterala mm da zabusi 4 sarafa skroz do tockica nisko i napravili smo cetvrti stepen, dusek na par cm od poda. E odatle nema ni makac, dodje im preko glave...
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 16.11.2014 12:15:43
|
|
|
|
mama krava
|
Ih Torbice, to ti nije losa ideja, posto nas Tarzan iskace iz kreveca cim otvori oci, a onda ja skacem iz naseg, a da nisam ni otvorila oci ... A ovo za spavanje sam sa tobom 100%. Cerku sam dojila 22 mes, ali nikada nije bila sa nama u krevetu, kao ni gorepomenuti Tarzan... Jeste da je cimanje i smor, ali ne dam krevet! MOzda malko da dremne dok sisa i odnah ih prebacujem na mesto!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 16.11.2014 12:25:46
|
|
|
|
Mala Elena
|
MK, treba imati snage a i srca za to Torbice , super ideja! To je za onaj najkriticniji period "ispadanja". MM, bas uvek se probudi! ? Ne desava se ni u toku dana da ga spustis, da zakmeci , promeskolji se i zaspi?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 16.11.2014 15:42:45
|
|
|
|
doktorkakristal
|
zdravo mame ja se vratih u stan,Dora spava,sveki ostala da pakuje meso,skoro su zavrsili,napolju bas hladno,kad se dora probudi idemo do prijateljice dase druzimo malo
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 16.11.2014 17:36:04
|
|
|
|
Mala Elena
|
Vece ! Imali smo goste , meni telefon u drugoj sobi na punjacu , ni sa kim se nisam cula ..nesto i nisam pricljiva danas.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 16.11.2014 18:41:07
|
|
|
|
dijana1*
|
Na brzinu da se javim. Kosta dobio temp 38,5 Ali on najnormalnije izgleda, skace, igra se, smeje se, jede.... da nisam izmerila tri puta ne bi verovala. E sada da li su boginje ili nesto drugo videcemo.
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 16.11.2014 20:57:40
|
|
|
|
Torbica
|
Dijana, ako su boginje, znaces do ujutro, one izadju sa temp, znas i sama. A to za krevetac, ja sam se tad prepala kad mi je cerka ispala, najvise zato sto je u blizini daska od coska bracnog kreveta, sunce ti poljubim, da je glavom zveknula o to... pa ne znam sta bi bilo.... Posle toga nikad vise, a ni ova dvojica. Odoh da ucim, poljubac svima
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 16.11.2014 21:18:30
|
|
|
|
QueenJ
|
Dobro veče, mame... Kako ste? Divna vest o 93 bebe u Bg-u za 24h.
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 16.11.2014 22:29:23
|
|
|
|
doktorkakristal
|
vece mame DIJO javljaj nam kako ste,jbg vas poteralo ko nas samo se vrtimo u krug sa tim virusima
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 16.11.2014 22:39:22
|
|
|
|
Bibilib
|
Izgleda da vlada jako los virus...moji su obojica prehladjeni,kaslju daleko bilo a temperaturu hvala Bogu nemaju,samo sto ovom starijem dr.dala Mucoplant da pije a ovom malom nista,samo mi je rekla da im uzmem neki balzam za lakse disanje I da im mazem...
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 16.11.2014 22:39:27
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
dobro vece mame. Necu vas daviti . Samo kratko da se javim. Dijana nadam se da ces do ujutru znati na cemu ste. Mi smo super cim vidimo kiši jer one prave baji i kod nas sve sjajno
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 16.11.2014 22:49:21
|
|
|
|
mati
|
Zdravo mamike. Evo i mene malo ranije nego inace. Mita za ceo dan dremnuo oko sat vremena i sad vec spava. Dijo , mozda je i bolje da pregrmite to sad odjednom. A ide i lose vreme, pa nece imati zelju da izlaze toliko a i manje ce se cesati nego kad je vruce pa se znoje. Mata sutra krece u vrtic, nije iso od jula...
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 16.11.2014 22:50:18
|
|
|
|
QueenJ
|
Moram da se požalim... Ne znam da li postoji tema osim pohranjivanja mleka, potražila sam, ali mislim da nema. Naime, do skoro sam mogla da izvučem za 2 izmazanja dnevno pumpicom mleka za 2-2,5 bičice za urin (jedna je oko 75 ml). A poslednjih dana jedva napunim jednu za ceo dan. Izgleda da se uspostavila ponuda-potražnja. Ili ona više pojede? Ništa nisam menjala oko ishrane, vremena i broja izmazanja...
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 17.11.2014 6:38:41
|
|
|
|
mirkam
|
Dobro jutro Samo da se javnem.Nista ne stizem da citam.Prvo operacija, a sada obaveze oko sredjivanja kredita za stan, stana.Po citav dan sam u nekoj trci.Odoh sad malo da ugrabim da cituckam dok M spava.Inace, on je super
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/14 [chat] 17.11.2014 8:17:46
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,opet sam tu,mamu i kumu smo jutros odvezli na aerodrom i već mi puno nedostaju,na trenutke me uhvati tuga pa se isplačem i tako u krug.T kumu obožava,stalno se lijepila za nju. Inače T je super,velika cura.Ljubim vas
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?