Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 10/14 [chat] (11.10.2014 22:05:27)
|
IZVORNA PORUKA: mali_mis Ljiso, znala sam da to cudo za presvlacenje beba ima neku dobru svrhu [sm=smiley36.gif] i nisam kupila jer sam mislila mogu ja to na krevetu. Znas kako moja snajka je i kupila pa kad je bratanac poceo da se okrece ona se utrtala i pocela da ga presvlaci na velikom krevetu i imala identicne scene kao i ti.[sm=jezicek.gif] nije da moja nije htela da bezi, jeste to je normalno ali cik ti kreni da bezis kad si na visini. Njanjanajnaj zeznula sam je. I da vidis kako je mirna i dan danas. Ne mrda dok ne zavrsimo, a tu sve obavimo, cesljanje, nos, usi, pupak, oblacenje... Moji spavaju ja svrljam po rr. Danas sam na kratko poslala mm i D za grad da ja mogu na miru neke stvari da poradim i nisam uspela ni pola kad hop eto ti njih, pa dosao moj bratanac sa mojim tatom pa mi uvalili i jedno i drugo da cuvam. Ja narendala jabuke iscedila ih i dala im sok da popiju kad mi se Nole odjednom presamitio i kaze boli ga stomak. (inace se vec dugo zali da ga boli stomak da sam jedva brata i snajku nagovorila da ga vode kod gastro da vide da nema i on slucaju helikobakteriju kao moj brat sto je vrlo moguce jer spavaju zajedno u velikom krevetu) Dete se presavilo, kuka, dise onako bas tesko, ja mu masirala stomak, i onda mi je rekao da zovem njegovog tatu da dodje, kad ja brata da zovnem a on nije kuci kaze u gradu. I ja brzo u kola i vozili ga kuci, medjutim popustio ga bol vidno, malo se jos mazio sa mnom pa smo se posle igrali, e onda smo isli po kozije mleko do komsija, trt mrt doslo vreme vecere, kupanje spavanje tralalal prosao dan. A poslaaaaa nikad kraja covece. Odlepicu
|
|
|
|