Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 10/14 [chat] (12.10.2014 8:18:21)
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Ćao žene, šta radite u ove kasne (sitne) sate? [sm=smiley1.gif] Mi se spremamo za spavanje, već par noći loše spavam i nadam se da ću se noćas naspavati. Ovde je long vikend, u ponedeljak je Thanksgiving Day pa se taj dan ne radi a većina škola nije radila ni u petak. Malo ćemo skitati [sm=smiley1.gif] U ponedeljak idemo u Drumheller, to je gradić koji se nalazi u dolini reke Red deer, a u okolini su iskopine i pronađeni ostaci dinosaurusa, tu je i neka ogromna statua dinosaurusa (kažu najveća na svetu) tako da će Mare biti oduševljen [sm=smiley1.gif] Inače, sve je u znaku Thanksgiving day-a i Halloween-a, kuće su ukrašene, uglavnom svi imaju neke kosture (najčešće dva kostura koja sede na klupi, moje dete je reklo da čekaju autobus [sm=smiley36.gif]), pa nadgrobne spomenike na kojima piše r.i.p. a pored viri kostur iz zemlje, ogromne mreže i paukovi na kućama.. svašta nešto. Gde god odete miriše cimet i bundeva, kafe sa bundevom, torte, pite, mafini.. Posle toga kreće božićna groznica, ludilo. A ja samo gledam kako ljudi bacaju pare na gluposti i čudim se [sm=smiley36.gif] Jao divno divno. Meni je sve to predivno tamo, stvarno se ljudi uzive u to. Mislim jeste bacanje para ali videces kako to lako udje u krv.[sm=smiley36.gif] Postaces i ti potrosac, a za Mareta je sigurno sve superiska. [sm=bravo.gif]
|
|
|
|