RE: Razgovori mama 10/14 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 10/14 [chat] (10.10.2014 9:01:47)

ahahahha Dijana cek da otkrijete i cari maka. Inace mak moze vrlo rano da se uvede, cak su nekada bebama kuvali caj od maka da bolje spavaju.[sm=smiley36.gif] Ja obozavam kad se moja d najede maka.[sm=smiley9.gif]

Klarita -> RE: Razgovori mama 10/14 [chat] (10.10.2014 9:05:25)

Ljiso, [sm=smiley36.gif] sorry sto ti razbijam placebo, ali nije to taj mak[sm=smiley36.gif]

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 10/14 [chat] (10.10.2014 9:12:55)

Vodim ja kasnije kod iste dr cim se vratim sa posla. Dijana dajem joj caj od belog sleza. Samo dva sata je mukica kako treba spavala. Od kako se probudila samo kaslje.
Teodora doruckuje. Videcemo kasnije kad popusti lek da li ce da ima temperatury.

emicaa -> RE: Razgovori mama 10/14 [chat] (10.10.2014 9:21:26)

A zašto bjeli luk,odma sad ću joj dari da grize ovako ako treba [sm=smiley36.gif]
Mod što je još gore on je kod nas u sobi i nema mi logike da je ne čuje kad počne plakati,u pravu su kad kažu jedna je majka.

doktorkakristal -> RE: Razgovori mama 10/14 [chat] (10.10.2014 9:45:33)

jutro mame ,D krklja i dalje,nocas je pocela i da kaslje nismo ni spavale kako treba od njenog kaslja [sm=hudicek1.gif]
od kako je bolesna spava do pola devet devet,pa mi skroz poremetila prepodnevno spavanje,tj izbacuje ga ,sad pojma nemam da li ce zadrzati ovaj ritam ili ce se vratiti na staro
SANJICE[sm=smiley31.gif]
TORBI tek sad videh [sm=smiley36.gif] pozdravi mi urologiju [sm=jezicek.gif]

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 10/14 [chat] (10.10.2014 10:05:35)

Doco jel si razmisljala da dodjes za Deda mraza u Bg? Bese imas neku kumu. Mogle bi tada da se vidimo.[sm=smiley1.gif]

Modessty -> RE: Razgovori mama 10/14 [chat] (10.10.2014 10:52:20)

Povučena onim tesktom što je BM postavila, pronađem odakle je pa naletim i na ovaj

Majka je jedno zaguljeno zanimanje
(www.detinjarije.com)

Oduševljena sam! [sm=smiley1.gif]

PS - Lesi ako ne smemo da stavljamo linkove do tekstova drugih sajtova reci da brišem

Mala Elena -> RE: Razgovori mama 10/14 [chat] (10.10.2014 11:04:49)

Mame, sunce upeklo , ja drmnula jedan paracetamol , ubi me glavobolja ..a sinoc sam i povracala [sm=smiley19.gif]

Peace* -> RE: Razgovori mama 10/14 [chat] (10.10.2014 11:14:45)

Ovaj text mi se dopada Mod.
Onaj što je Big Mum postavila nije za mene. Jednostavno, ne mogu da sedim i gledam kako se penju previsoko. I ne mogu da se iskontrolišem da ne dobacim "pazi", izleti mi iz usta pre nego što mozak primi info. [sm=smiley36.gif]

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 10/14 [chat] (10.10.2014 11:22:20)

IZVORNA PORUKA: Klarita

Ljiso, [sm=smiley36.gif] sorry sto ti razbijam placebo, ali nije to taj mak[sm=smiley36.gif]

mak snizava pretisak kao i beli luk stoga uspavljuje[sm=smiley36.gif], ti odmah mislis na neke droge covece. Ko zna sta vi tamo u toj vasoj "zabiti" gajite ahahahah...

D spava. Jutro nam je proletelo, od 9 smo bile napolju, konacno smo izvadile sargarepu i zelen i stavile lepo u kutiju sa peskom za do zime. Jupiiiiiiiiiii....Inace na moju radost a i tugu nabavili smo jednu divnu macu koja se jako lepo igra sa D, vec je malo vece, zna da lovi, umiljata je nije divlja uopste i sto je najbitnije trpi Dunjino maltretiranje. Zao mi je samo sto smo blizu puta pa je samo pitanje vremena kada ce izaci na drum [sm=smiley13.gif]. I tako uzivancija po ovom vremenu. D ustane, rucka (ako bude htela ista da jede) pa idemo na rodjendan ona i ja. Usput cemo pokupiti i nagradu u Aksi jeeeee...I takoc

doktorkakristal -> RE: Razgovori mama 10/14 [chat] (10.10.2014 11:37:02)

SANJICE vidis nije ti losa ideja [sm=smiley36.gif] moracu da vidim u temi kad se organizujete

emicaa -> RE: Razgovori mama 10/14 [chat] (10.10.2014 12:58:18)

Ljišo koliko bjelog luka joj smijem dati [sm=zz_smile.png]

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 10/14 [chat] (10.10.2014 13:00:36)

IZVORNA PORUKA: emicaa

Ljišo koliko bjelog luka joj smijem dati [sm=zz_smile.png]

ako joj nisi nikad dala njoj ce i pola jednog cena dati dostaaaa ukusa. hehehe...

emicaa -> RE: Razgovori mama 10/14 [chat] (10.10.2014 13:03:37)

Nisam ni znala da bebe smiju bjeli luk,tek sam prije par dana pročitala da smije.Jel vi isjeckate sitno ili ispresujete,i kad je najbolje dati,za ručak ili večeru

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 10/14 [chat] (10.10.2014 13:07:53)

kao nova namirnica daje se za vreme rucka. Ali bebe ili vole ili ne vole taj ukus. A ja nsiam cula da postoji alergija na beli i crni luk[sm=smiley36.gif] vec samo nekom prija nekom ne prija. Kad se uhodate sa belim lukom onda ga dajes kad hoces, mi iskreno najcesce za dorucak ili veceru uz slaninicu [sm=smiley36.gif]

emicaa -> RE: Razgovori mama 10/14 [chat] (10.10.2014 13:21:38)

probacu da vidim kako ce spavati,samo da mi se ne uspava preko dana kad ne treba [sm=smiley1.gif]
sinoc nije spavala zbog zuba,danas nadjoh drugu jedinicu,konacno je probio,davno sam ga vidjela da pred izbijanjem i nikako.

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 10/14 [chat] (10.10.2014 13:28:09)

[sm=bravo.gif] super za zubic. Ma rekoh ja tebi bre da nije niko lud nocu da se budi bez razloga ehhehe...Bice sve to super. Probas prvo ukus da li joj se svidja i tako. Moja D voli paprike pecene sa belim lukom, pa blitvu i spanac sa belim lukom i iskreno sve to bez belog luka ja bljak bezukusno (izuzev paprike). Tako da se njima uglavnom svidi taj novi ukus

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 10/14 [chat] (10.10.2014 14:25:02)

Dosla sam sa posla. Devojcice spavaju..U medjuvremeny je mm vodio Sofiju kod dr. Nastavljamo sa inhalacijom. Ako joj bude lose i veceras da dodjemo za inekciju.
Klarita sad sam procitala da je inekcija lemod.
Umorna sam od bezobraznih ljudi. Stvarno su neke uciteljice grozne.
Doco bilo bi super da dodjes. Najverovatnije dolazim sa Teodorom.

mirkam -> RE: Razgovori mama 10/14 [chat] (10.10.2014 15:49:15)

Mame,treba mi pomoć u temi "kad beba može u sjedeći položaj" pa navratite tamo kad budete mogle..

doktorkakristal -> RE: Razgovori mama 10/14 [chat] (10.10.2014 15:56:51)

SANJICE to ti je urbazon
Dora spava bila mi muzevljeva sestra od ujaka malo sedele pile kafu i tako sva sam nesto bljak valjda umor

Klarita -> RE: Razgovori mama 10/14 [chat] (10.10.2014 17:10:41)

IZVORNA PORUKA: Sanjica26

Dosla sam sa posla. Devojcice spavaju..U medjuvremeny je mm vodio Sofiju kod dr. Nastavljamo sa inhalacijom. Ako joj bude lose i veceras da dodjemo za inekciju.
Klarita sad sam procitala da je inekcija lemod.
Umorna sam od bezobraznih ljudi. Stvarno su neke uciteljice grozne.
Doco bilo bi super da dodjes. Najverovatnije dolazim sa Teodorom.

To je isto sto i niripan, samo drugi proizvodjac. Ne znam kako doktorica misli ako joj bude lose, pa valjda treba da je poslusa ona[sm=smiley13.gif] pa na osnovu toga ponovi injekciju ili ne. Obicno je praksa da se daje jedno ili tri dana zaredom...Ljubi duse male i da nam ozdrave sto pre.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 10/14 [chat] (10.10.2014 17:49:26)

Klarita vise ni sama ne znam sta da mislim. Spavala je dva sata i nije nijednom kasljala. T isto nema temperaturu.
Cekam mm da dodje, pa da uzmem svoju dragu peglu. Imam neki sastanak kasnije. I tako radujem se vikendu.

doktorkakristal -> RE: Razgovori mama 10/14 [chat] (10.10.2014 22:12:58)

vodila D opet kod doktora nije radila nasa ,otisla na odmor pa je druga primila posle visesatnog cekanja odlepila sam i na kraju se posteno zivikala na med sestru jer je neopevana kravetina jos mi kaze da moja D nje beba ,bebe su do mesecdana,ona je dete [sm=zz_eek.png] eto prosvetli me zena,elem kod D se stanje pogorsalo upala oba uha,grlo u haosu pita me dr da li ona uopste jede jer je toliko crveno da skoro nije imala priliku da vidi takvo,dala joj drugi ab
SANJICE niripan i urbason ili lemod solu su kortikosteroidi ,obicno ih daju da malo samanje zapaljenski odgovor

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 10/14 [chat] (10.10.2014 22:19:23)

ajoj drKristal kako ju je to tako potkacilo. A da joj rade bris grla? Mislim nemam pojma kako to ide kod beba (mislim beba je jos uvek bez obzira sta rece ta dr)Zeno izgleda ti treba isto da ides u neku privatnu kliniku to vucaranje po lekarima stvarno nema smisla. Uzasni su. Joj da brzo nam ozdravi drugarica malena. [sm=smiley31.gif]

Uf mame, naporan dan ali divan. Moje dete i ja bile na rodjendanu kod mog unuka[sm=smiley36.gif]. On je bio za medalju bezobrazan sav usplahiren i uspaljen, zlocko jedan. Cusnula sam ga po guzi jer je 4 puta D namerno udario. Sutao je u ledja, gurnuo joj prste u oci, ciljao da je gurne onom velikom vrecom sto visi u igraonici i td. Znaci odlepila sam do kraja. Nikad tudje dete nisam udarila ali ja sam mu vala baba ima da me slusa. Govno jedno malo. Izvinjavam se stvarno na recima ali je on bas bas bezobrazan. No moja D se super provela u svakom slucaju i cak je jela svez krastavac veceras tako da mi je srce puno. Jela je nesto i to nesto kvalitetno iz babine baste.

doktorkakristal -> RE: Razgovori mama 10/14 [chat] (10.10.2014 22:25:08)

LJISO pod terapijom je tako da bris nema pojma sad,ma sve znam al ajde odvela sam je i pojela g...

Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>