RE: Razgovori mama 10/14 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

dijana1* -> RE: Razgovori mama 10/14 [chat] (12.10.2014 11:57:02)

Doco a do kada treba da prima boce[sm=smiley13.gif]
kolika joj je sada temp?

doktorkakristal -> RE: Razgovori mama 10/14 [chat] (12.10.2014 12:06:16)

DIJO dao joj 5 injekcija,ali da ga zovem i danas da mu kazem ima li bar malo poboljsanja,ne znam ni sama jeste nosic za nijansu bolje ,pocela je da dise na nos,ali sad krklja negde nize i sad vise vidi da je bolesna,uopste ni ja ne mogu da procenim
Temperatura jutros opet blizu 38 ali je pala sam od sebe nisam joj nisat davala,sad nema t,videcu kako ce biti kad se probudi [sm=smiley13.gif]
posustajem i ja sa snagom,Dora se zalepila samo za mene valjda sto je bolesna,pa nemam kad ni da odmorim

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 10/14 [chat] (12.10.2014 13:48:28)

DrKristal izguraces, mama si a mame imaju uvek snage nadju i poslednju truncicu. Krklja kao sto i sama znas jer se sliva sve niz grlo. Mislim ja nemam savet da ti dam ti si strucna tako da polako. To sto nece od tebe je normalno, i treba tako da bude. Zovi nekog malko u pomoc ako moze neko da ti dodje bar da vam pravi drustvo u miru (ne da imas jos i dzumbus u kuci). Dobro je da nema temperaturu. Izborice se cura brzo.

Mame moji spavaju[sm=jezicek.gif], ja kao da uvek pocinjem sa ovim recima post ovde hahahaha...al sta cu kad dodjem inkognito da virkam na rr[sm=zz_ninja.png]. Ja kuvam rucak, sto ja kazem delux rucak bice svega. D se kasno probudila danas pa je kasno i zaspala. Tako da ne verujem da ce rucak da nam bude pre 15h. [sm=smiley13.gif]

Idem da vidim sta ste piskarale.

Pozdrav

Mala Elena -> RE: Razgovori mama 10/14 [chat] (12.10.2014 15:17:08)

Moram da se pozalim -pomazila sam činčilu malu, nisam odolela pa sam bila primorana da kupim vlazne i vodu da operem ruke, pa je i tu flasicu mm bacio jer sam je dotakla prljavom rukom ! To je po meni bolest!

mirkam -> RE: Razgovori mama 10/14 [chat] (12.10.2014 21:41:17)

ME, ja razumijem tvog m, i ja sam takva [sm=smiley1.gif]
Da vam se i ja pozalim.
Bili danas na selo mm,i ja ocekivala M ce uzivati, svjez vazduh, lijepo ce spavati, kad ono...on je maltene cijeli dan preplakao.Sta mu je bilo pojma nemam.Kad smo dosli kuci (zapravo jos u kolima na pola puta do kuce) on sav super kao da nista nije bilo[sm=zmeden.gif].Kuci standardno, veseo, vristi, cici,igra se..Mada i ranije kad smo isli plakao je tamo.Nesto mu tamo definitivno smeta, ali sta? Uglavno, toliko me to sve iznerviralo danas, da sam rekla da ga vise necu voditi tamo dok ne napuni 18 godina [sm=smiley36.gif]

doktorkakristal -> RE: Razgovori mama 10/14 [chat] (12.10.2014 21:44:37)

Da se javim Dora nije imala vise t videcu kakva ce noc biti
MIRKAM verovatno ne voli promene

mali_mis -> RE: Razgovori mama 10/14 [chat] (13.10.2014 6:25:01)

Jutro mame [sm=kava.gif]
Juce je bio moj tata da prvi put vidi A. Odusevio se. Doneo mu punu veliku kesu poklona, sto je jako cudno, jer moj tata je oduvek bio nevidjena skrtica, kakvu svet video nije. Igrao se sa A., jest da ovaj mali nije bas puno hteo kod njega, ali sasvim dovoljno. Rekao da zeli ponovo da ga vidi. Ostavio nas je u cudu. Bas sam sa mamom pricala, da se vidi da je tati krivo sto se udaljio od mene i brata, al ako ce mom detetu da bude dobar deda, neka bude, neka nadoknadi sto nama nije bio dobar tata, mi cemo da uzivamo. Ostareo je, osedeo i nekako se smanjio, i omeksao, kao da to nije ista osoba.
A. naravno posle nije mogao od silnih desavanja da zaspi sve do 23h, al nema veze konacno je upoznao svog dedu.

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 10/14 [chat] (13.10.2014 6:40:48)

dobro jutro.

Mli Misu to su divne vesti. Divne.[sm=bravo.gif] Rekoh ja tebi da ne brines unapred da je njemu zao. Tvoj sinak treba da ima dedu, znas onu pesmu "ja vragolan i moj deda"[sm=smiley36.gif] ( s tim sto ja uvek pevam nasku verziju "ja bećar i moj deda" hehehe)

Ijuuu ja se prespavala. Komirala sam se sinoc jos pre Dunje, meni se to nije desilo (desava se mm ali meni ne), dobro je da D nije i njega uspavala u 20h ahhaahah kaze legli su pre pola 9 tako da sam ja zadovoljna. Sad cu jos malo da je budim za vrtic, pa ja odoh u NSZ i tako imam svasta nesto danas u planu.

Puno vas pozdravljam mamice

emicaa -> RE: Razgovori mama 10/14 [chat] (13.10.2014 7:54:42)

Dobro jutro,nadam se da su sva dječica dobro.T spavala do 7,svašta od nje.
Juče sam joj dala malko bjelog luka i nije se bunila,ne znam ni da li ga je osjetila,samo četvrtinu čena sam joj isjeckala.

doktorkakristal -> RE: Razgovori mama 10/14 [chat] (13.10.2014 10:17:18)

jutro mame,mi lose spavali D plakala cele noci jutros da vidim grlo izg;leda herpeticna angina,svo nepce u plikovima ,niti moze da jede niti da pije [sm=smiley19.gif],ja cu da ubodem ludilo

Peace* -> RE: Razgovori mama 10/14 [chat] (13.10.2014 11:02:59)

KLIK

Mala Elena -> RE: Razgovori mama 10/14 [chat] (13.10.2014 11:51:53)

E Doco bas bezveze vodi je lekaru , mozda postoji neki sprej da to ublazi kao sto je za nas Tantum verde. ..[sm=smiley19.gif]
Mi smo se razbudile konacno ! Odoh joj sada dati kasicu ...

ivaMark -> RE: Razgovori mama 10/14 [chat] (13.10.2014 12:18:04)

Zdravo drugari,

Misu...nekako mi je pun emocija tvoj post [sm=smiley31.gif]

Kristal, nadam se da ce mala smizla biti bolje sto pre...
Sinoc sam imala osecaj da cu da se onesvetim, vrtelo mi se u glavi i to me drzalo nekih sat vremena. Hronicno sam nenaspavana.

Joka mi je slinava mesec dana skoro, nema sta drugo nego od zubica da je, vidi se gore belo i samo sto ne izbije, jedva cekam. Malac je divna beba (za sada [sm=smiley36.gif]) super spava nocu, pu puuuu... Ona mi je nekako sada velika od kada imamo Luku, prava devojcica. Mazi bebca, cim pocne da place ona me zove i vuce me da idem kod njega ali zna i da ga cacne i stegne onako uz mazenje [sm=smiley1.gif]

Pozdravljamo vas sveeeeee

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 10/14 [chat] (13.10.2014 12:20:35)

Dobar dan mame.

Obavila svasta danas u gradu. Vratila se malo skrcila kucu, krcka mi se rucak, pere ves u masini (jutros sam zaboravila da ukljucim[sm=smiley29.gif]. D mi u vrticu, bas je bila srecna jutros jer ide. A ja s nesto zabrinula jer nije isla cele prosle nedelje u vrtic.

Peace, simpaticna prica o pozitivnoj energiji[sm=bravo.gif].

doktorkakristal -> RE: Razgovori mama 10/14 [chat] (13.10.2014 13:13:01)

prskam joj tantum da malo ublazi bol i dajem joj brufen doruckovala je pa cu joj dati pred rucak ima i sitan osip po pojedim mestima na telu zvala sam pedijatra kaze da je virus i da se strpim treba da se povuce za par dana

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 10/14 [chat] (13.10.2014 13:16:39)

drKristal i moja D je jednom prilikom imala osip po telu nakon sto je prosla temperatura osula se, kazu normalno je. Bice bolje, bitno je da rucka i da nesto unosi u organizam.

Leptiric123 -> RE: Razgovori mama 10/14 [chat] (13.10.2014 13:26:20)

Doco to je virus koji smo mi imali...ima osip po telu, uglavnom po šakama i stopalima (mi na guzi i ponegde po telu), oko usta i u ustima afte...temperature preko 39.
Za to sto je najteže u ustima tantum verde, i nama je pomogao onaj omega što smo dobili ovde na takmičenju pharmalife, kapi, imaju puno vitamina i to baš pomaže da se obnovi ta sluzokoža, spolja možeš mazati eozin brzo zasuši ranice.

Leptiric123 -> RE: Razgovori mama 10/14 [chat] (13.10.2014 13:28:31)

Povućiće se osim za 3-4 dana, a inače virus je prisutan 10 dana od poslednjih vidljivih simptoma, ne bi trebalo da ide u vrtić i igra se sa druom decom jer prenosi, mi smo cele dve nedelje duže nju ostavili kući,a u vrtić nisu smeli da je prime 10 dana od poslednjih simptoma, jer je to neki virus iz roda koksakija kako sam shvatila, i nije ni za nju dobro da opet zakači, jer kad ga preleži ne stiče imunitet na njega, može ga opet dobiti...[sm=smiley13.gif]

mirkam -> RE: Razgovori mama 10/14 [chat] (13.10.2014 13:39:18)

M mi je zaspao tek u 12h i jos spava.Sve je poremetio danas. Inace skoro nista nije jeo, par kasicica dorucka i pola banane kasnije.Poludjecu od njegovog jela u poslednje vrijeme.
Doco da sto prije prodje [sm=smiley31.gif]

doktorkakristal -> RE: Razgovori mama 10/14 [chat] (13.10.2014 13:53:32)

izgleda da je kod D herpes virus ,u svakom slucaju samo da prodje ,kuci smo uglavnom i niko nam ne dolazi karantin do daljnjeg

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 10/14 [chat] (13.10.2014 22:23:55)

Doco, taj osip je Sofija imala prosle nedelje. Secas se da sam sumnjala na boginje.
Mi smo bolje. Sutra na kontrolu, pa ako da zeleno svetlo dr T ide u vrtic.
Sofija jos uvek kasljuca, ali mnogo bolje. Koliko je ljudi bila srecna kad sam dosla sa posla to jos nisam videla. Dok sam je inhalirala zaspala mi je u rukama.

Mala Elena -> RE: Razgovori mama 10/14 [chat] (13.10.2014 23:33:02)

Ja sam danas pekla papriku, konacno , debelo sam okasnila ..[sm=smiley36.gif] umorna sam..ostavljala i sljive i ruke su mi obojene sto ne podnosim! Ali ne moze se sa rukavicama, jos da manjkom vremena.

mali_mis -> RE: Razgovori mama 10/14 [chat] (14.10.2014 4:16:15)

Jutro mame [sm=kava.gif]
Probudila sam se u pola 3, i ne mogu vise da spavam.
Danas bi trebalo da odemo do Big-a, da vidim da kupim nesto od garderobe za A. Juce smo bili u aksi po pelene, pa je A. izasao iz kolica sam, i prosetao u carapama po radnji [sm=smiley36.gif] Cipele mu ostale u kolicima. Valjda ce danas bolje saradjivati u kolicima i kupovini.

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 10/14 [chat] (14.10.2014 6:59:30)

Mali misu vala si i mene zeznula sa ranim ustajanjem ahahahha...Svaka ti cast.

Moja se nesto nocas prevrtala okretala po krevecu izudarala se pa zakmeci i na kraju me smaralo da ustajem stalno i da je i pokrivam pa sam je prebacila oko 4 na nas krevet. Eno je dzonja a treba da se spremamo za vrtic. Ccccc.... Spavalica. Ja danas imam rucak od juce (slatki kupus mmmmmm) tako da necu kuvati ali me ceka kosenje ovog naseg king size dvorista.[sm=smiley13.gif]. Prvo moram da pokupim orahe pa da kosim, vec vidim da cu veceras biti mrtva umorna. Sutra imam u planu da posejem crni i beli luk i spanac. ajao planova i posla kolko hoces a dan je kratak. Kad bi minut trajao bar 80 sekundi da sat i dan budu duzi pa da se stigne sve.

mirkam -> RE: Razgovori mama 10/14 [chat] (14.10.2014 7:03:44)

Jutro mame.
Probudila me užasna glavobolja oko 4h,i evo sad pijem kafu a glava i dalje rastura.
Doco,kako ste jutros?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>