Ipokrisia -> RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] (5.10.2014 17:44:04)
|
Meni malo smesno sto se svaka zena koja se zabrine oko nekog problema i iznese ga ovde, naziva panicarkom. Mislim mogla sam ja svo vreme da pricam tralala price i ne iznesem ni jedan problem i licilo bi kao da sam totalno opustena .Mislila sam da je svrha foruma da svako podeli neku brigicu ako ima, ali to ne znaci da neko panici.Po meni panika je pojam koji oznacava skroz drugacije ponasanje. Ja razumem svakog ko je zabrinut za svoj problem ili svog deteta.Pre bi mi bilo cudno da je neko ravnodusan.Slazem se da je ovde svaka rec podrske jako ohrabrujuca za svaku zenu, i da treba ohrabrivati zene da pozitivno razmisljaju, ali treba razumeti druge da ako se jednom u 10 dana pojavi nesto sto zabrine na trenutak zenu ne znaci da je ona konstantno pod pritiskom, stresom, panici i ostalo. Sustina je da sve sto podelim,ponadam se da je mozda neko imao slican problem pa eto cucu neki savet.Primetila sam da , ne samo na forumu, nego i inace, trudnice a i ostale zene koje su radjale, kao da se takmice koja ce vise biti "cool".Koja je vise bila aktivnija u trudnoci, pa ko je vise rintao,orao,krecio,dizao tegove,skakao iz padobrana...Ja nikog ne osudjujem, neka svaka zena radi kako misli da treba jer sama odgovara za svoje dete i sebe, samo mi to eto malo cudno zasto zene imaju tu potrebu za dokazivanjem [sm=smiley1.gif] Ja sam u fazonu, ma necu da radim nista, uzivam, blejim,ispijam kafu, citam, radim sitne poslove, tako mi se trenutno moze i tako mi prija [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|