lelaigor -> RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] (31.10.2014 23:03:37)
|
IZVORNA PORUKA: serpica lelo pa kako da ne znaju kako da ti pomognu???[sm=zmeden.gif] mora da postoji nacin majku mu....bas mi je zao[sm=smiley13.gif] a to da si matora necu ni da komentarisem....pa ti si medju mladjim trudnicama.... Ja u ponedejak popodne idem kod dr [sm=smiley1.gif] Pa, eto, ona kaže ne može da mi pomogne, nisam slučaj za fizijatra nego za ortopeda. Šta god im to značilo. A godine, pa ja ne znam. Da mi ej prva pa i da kaže, mada ni onda nisam matora, ali eto..starija je žena, pa kontam da je zato, njoj je sve starije od 20 matoro. [sm=smiley36.gif] IZVORNA PORUKA: wivern IZVORNA PORUKA: bubulence ana ne moraju da se edukuju ali neka cute i ne komentarisu [sm=smiley20.gif] Uze mi recenicu iz usta Ok ne moze nista da joj da jer je trudna, ali da li mogu napismeno da joj daju dijagnozu da barem zenu ne teraju na normalan porodjaj ako ce se namuciti kao isus. A o tome ko je mator za trudnocu ne bih jer nisam merodavna [sm=smiley36.gif] Meni niko nikad nije mator za trudnocu, dece nikad dosta...samo neka se radjaju To i ja kažem. Ja jesam jako bolešljiva i ne bih se usudila dalje od 30te samo iz tog razloga. Ali, brate mili, kad žene sve rađaju i ništa im ne bude. Mislim, kakvo crno okoštavanje u 29. godini?? Videću za porođaj šta ću. Rekla sam mm, pošto je on serviser medicinske opreme i možda neko od njegocih može da navata nekog u Betaniji, nek makar pita koliko traže za cr, pa da se planiramo. Ne znam. Ja se ne usuđujem ovako na prirodni, raspašću se. Što kaže Anči, ja ne mogu na redovan pregled, nisam mogla sad kod ove noge malo da raširim, a kamoli da me privežu tamo na porođajnom stolu...ju, ju, ne znam. Ježim se kad pomislim. Malo mi je frka od carskog, ali opet, bolje i tako nego da posle ne mogu da funkcionišem sa bebom. Joj, Anči, kako tebe to muči lagano. Pa jesu li jake kontrakcije? U tih zadnjih par dana valjda živci najviše odu, još ako svi okolo gnjave kad ćeš, pa što već nisi...ma idi. Serpi ja mislim da možeš to za mučnine, što ne bi?
|
|
|
|