Ipokrisia -> RE: Trudnice (1-42 nedelje) 10/14 [chat] (5.10.2014 10:42:33)
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Ipokrisia, iz određenih razloga, ja tražim da se dobro gleda srce bebe, a i moja dr je što se toga tiče bila temeljna. Znam da nije ništa merila, već se gledalo da li su sve komore prisutne, da li sve rade i preseke srca. Prvu trudnoću sam išla i kod kardiologa (zbog mog pulsa) pa sam ga zamolila da pogleda srce bebe. Sve je ok. No, opet niko mi nije pominjao nikakve milmetre i veličinu. Po meni je to malo glupo, kao i merenje/vaganje beba i plašenje trudnica takvim stvarima. Pa nismo ni mi svi jednaki, ne može svaka beba u kalup. A koliko vidim te neke mere mu dođu u nekim granicama i ne vidim razlog da se plašiš. Da nešto nije ok, tvoja dr bi te već poslala gde treba. Manje nervoze. To za želudac prvi put čujem [sm=jezicek.gif] a ni jedan moj UZ ne traje duže od 15 min (pa ni onaj expertni [sm=smiley36.gif]) E u pravu si Trco, ja sad tek videh na izvestaju, nije to komora srca, vec izgleda mozdana, ja sam se nesto prebacila.To je merila ti nekih 9mm, a valjda je sve preko 10mm rizicno , pa da se prati to da se ne povecava...auuu tek sam sad videla sta znaci ta skracenica [sm=smiley13.gif]
|
|
|
|