Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 5.10.2014 21:58:13
|
|
|
|
Klarita
|
IZVORNA PORUKA: anita IZVORNA PORUKA: Klarita Mi iskoristismo sunce, proset_asmo lepo. Sad kupanjac, pa spavanjac Bibilib, brzo ozdravi Anita, sta bi? Klarita juce me nesto peklo u grlu, kao da mi gori. Jutros sam popila caj i posle 20-ak minuta sam se ispovracala. Danas je bolje. E, bre, Anita odmaraj sto vise i cuvaj se. Sad krece i sezona virusa, bezi od i od dece i od velikih, ljubimo te svi! Mi smo svi u pidzamama i bade mantilima, K presrecna jer dobila od kume neki na Malu sirenu, sad je sva vazna. Jos joj merak sto se svi istusirasmo i obukosmo svako svoj, i jos ne spava pre cu ja da zaspim Ako me nema znaci mrtvosala sam se Sve vas ljubi vasa Klarita, za svaki slucaj ako se ne vratim Ma, evo je sad kaki covec, znaci milion zilion puta joj je receno da zavrsi fizioloske potrebe pre kupanja ali ne...njoj ce pred spavanje da se piski, kaki, pije voda ggggggggggggggggggrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
< Poruku je uredio Klarita -- 5.10.2014 22:03:00 >
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 5.10.2014 22:03:03
|
|
|
|
anita
|
Klarita ljubim vas punoooo i saljem
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 5.10.2014 22:05:52
|
|
|
|
serpica
|
I ja odoh da spavam...nego Klarita,mislim,kafa i to..kad ce? Ne ovde,obecala si i ja te cekam
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 5.10.2014 22:30:56
|
|
|
|
Klarita
|
Serpi, samo neke obaveze, neki gosti Malocas sam gledala repertoar za oktobar, znas ono ispratim gospodina i besuljacu u pozoriste, a mi na miru pijemo kafu i pusimoooooooo Javljam cim se usaglasim sa gospodinom Idem i ja da spavam, sve vas
< Poruku je uredio Klarita -- 5.10.2014 22:33:28 >
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 5.10.2014 22:35:18
|
|
|
|
17 joka
|
i mi citav dan imali goste, sad sam umorna uzasno trudnicice cuvajte se
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 5.10.2014 22:42:18
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja da uzmem lekice u klinici, pa u krevet, nesto mi veceras nije raspolozenje na nivou
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 5.10.2014 22:44:59
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Ja da uzmem lekice u klinici, pa u krevet, nesto mi veceras nije raspolozenje na nivou ni meni, zato vas do sutra
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 5.10.2014 22:49:35
|
|
|
|
17 joka
|
IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: Unina mama Ja da uzmem lekice u klinici, pa u krevet, nesto mi veceras nije raspolozenje na nivou ni meni, zato vas do sutra takodje drage moje
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 5.10.2014 22:50:18
|
|
|
|
Anoniman
|
Bubi Joko Laku noc drugari
< Poruku je uredio Unina mama -- 5.10.2014 22:51:12 >
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 5.10.2014 22:52:00
|
|
|
|
mati
|
Sta je ovo, svi na spavanje. Niko nece "aceton" lekic... Pih.
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 6.10.2014 0:05:15
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ja budna tj svi smo, porodicno.
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 6.10.2014 6:16:07
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 6.10.2014 7:01:01
|
|
|
|
serpica
|
Dobro jutro kakav divan dan juce a sad samo nebo sto se ne srusi
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 6.10.2014 7:17:06
|
|
|
|
big mum
|
Dobro jutro drage moje,izvolite
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 6.10.2014 7:26:59
|
|
|
|
serpica
|
BM divan dorucak
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 6.10.2014 7:32:11
|
|
|
|
big mum
|
Hvala upravo pijem kafu iz takve šolje a za doručak će umjesto kroasana biti presani sendvić od šunke sa domaćim kajmakom i kakao. Moji to vole a uz njih i ja ,ako si za izvoli dođi kod nas
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 6.10.2014 7:46:11
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,sinoć sam imala strašne grčeve u želudcu i trčanje u wc svaki čas a od jutros ništa,srećom,kako je ova mala kenkava od kad je progledala još bi mi to falilo.ljubim vas
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 6.10.2014 8:08:23
|
|
|
|
Klarita
|
K u vrtic, N spava, Ja pijuckam kaficu i citam vas I taman sam kliknula na "potvrdi" N se cuje kako prica u krevecu neka si poprica malo, da ga ne ometam nemajka sam znam
< Poruku je uredio Klarita -- 6.10.2014 8:09:30 >
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 6.10.2014 8:17:40
|
|
|
|
New Mom
|
Ja sam moju podojila na kvarno (podmetnula sam, nije sama trazila) ne bi li odspavala pola sata duze da uspem da doruckujem u normalno vreme.
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 6.10.2014 8:24:13
|
|
|
|
Klarita
|
NM, cuti, bona prijavice nas neko Inace, N pocinje sve glasnije i glasnije da prica, bojim se da ne krene da place, moracu da se odjavim ipak na kratko
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 6.10.2014 8:34:18
|
|
|
|
serpica
|
NM,Klarita ma sta vam je ne znate vi sta je ne majka,moje kad se probudi vezem ga u kolica dam flasicu mleka i pustim baby tv i on tako sat vremena sedi pije mleko i gleda tv a ja pijem kafu s vama opustite se ja sam ovde najgora
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 6.10.2014 8:39:49
|
|
|
|
mali_mis
|
Meni ni vezivanje u kolica vise ne pali, sam se izvuce Na kvarno sam ga vratila u krevet, tutnula mu flasicu mleka, i pravila se da spavam. Uspelo je. Sad lepo da nastavim sa kaficom
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 6.10.2014 8:42:59
|
|
|
|
big mum
|
Sve same nemajke,sram da vas budeeeee Moji su doručkovali sad skaču oko mene i izigravaju indijance
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 6.10.2014 8:50:08
|
|
|
|
Klarita
|
Kukuuuuuuuu, a ovamo se sve pravimo da smo idelane Presvukla sam ga i dala mleko, on odbija, popio decko 70ml i nece e, ako nece, kaznjen je i sedi u ljuljasci
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 6.10.2014 8:50:13
|
|
|
|
emicaa
|
Nisam ni ja puno bolja,stavim je u ogradicu da je na sigurnom i odem za trpezarijski sto da me ne vidi,ako me vidi neće bude unutra
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?