Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 5.10.2014 10:16:26
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,niste sinoć puno pisale,dobre ste
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 5.10.2014 10:21:53
|
|
|
|
mali_mis
|
Pijem vec drugu kafu, popusim cigaru i odosmo na pijacu, po jaknu i jos svasta nesto
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 5.10.2014 12:46:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja slozila sarmu, kuva se, pecem pogacu, sada s eokupala, odoh da s efeniram, i samo da vam manhem
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 5.10.2014 12:47:23
|
|
|
|
17 joka
|
Dobar dan drugari evo malo osvezenja ja sam juce imala divno popodne i vece pa me nije biloo
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 5.10.2014 12:54:44
|
|
|
|
Klarita
|
Hvala, Joko, taman bi mi leglo Mi dosle iz igraonice, mm ostavio N kod sestre i oca uspavanog pop idem u negativnu da lupnem o zid
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 5.10.2014 12:57:21
|
|
|
|
mali_mis
|
Um posalji koji sarmu Vratila se sa pijace. Odo i ja u negativu da se ispraznim.
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 5.10.2014 13:01:59
|
|
|
|
Anoniman
|
Moze, sarma za sve
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 5.10.2014 13:15:40
|
|
|
|
Klarita
|
Ufff, dajte bre nesto zestoko, vrijem od besa sto bi se reklo kod nas
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 5.10.2014 13:20:30
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ja gledam Sladak zivot i mogu reci da mi se djasvi I jedu mi se punjene pecurke sa kajmakom ...odoh napraviti.
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 5.10.2014 13:22:59
|
|
|
|
17 joka
|
Klarita sad videh, ma uzas ali smiri se malo evo
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 5.10.2014 15:17:22
|
|
|
|
Klarita
|
Dodje mi da...
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 5.10.2014 15:38:50
|
|
|
|
mali_mis
|
Ja sam se smrzla ko mis Idem da uzmem da jedem, dok se ovaj mali nije probudio.
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 5.10.2014 15:43:07
|
|
|
|
Anoniman
|
Moja U otisla kod mojih, ja malo visim ovde, mm ce da pere sudove posle rucka, juce ostalo testa pa ce i veceras bti palacinke i plazma sejk iz kesice Inace u vrticu im se pojavila neka virusna infekcija pracena ftama i alergijom po celom telu, i boginje, tako da ne verejuem da ce ici ni ove nedelje u vrtic, jos samo mi boginje fale Klarita sad citam u negativnoj, drzi se draga
< Poruku je uredio Unina mama -- 5.10.2014 15:46:50 >
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 5.10.2014 16:00:35
|
|
|
|
Klarita
|
Ma, drzim se ja, ali ne znam kako ce mm. On je rastrgnut izmedju mene i njih (tate). Brinem za njega, majke mi. Hvala ti UM Odoh da si setam decu i jedno sam sigurna, kad se moja deca budu ozenila i udala, daleko od mene da si idu i po mogucstvu u jedan dom da me ture da se druzim sas vrsnjaci kad si im merak da me posete, kad me pozovu da im odem, a Bog me ubio postanem li staro dzangrizalo i zanovetalo. Zive bile, pa videle, a vi me pdsetite kad krenem da kukam na snaje i zetove N je istusiran, presvucen pre dva sata, moze u setnju.
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 5.10.2014 16:05:09
|
|
|
|
Bibilib
|
drage moje evo ovako ja izgledam... ali nadam se da ce uz biti malo bolje... I hvala svima koji mi zele brz oporavak...
< Poruku je uredio Bibilib -- 5.10.2014 16:08:55 >
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 5.10.2014 16:09:51
|
|
|
|
Anoniman
|
Biblibl da brzo ozdravis Eeeee pusta nam ova kliniki
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 5.10.2014 16:12:06
|
|
|
|
Bibilib
|
Hvala UM nadam se da ce biti bolje...
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 5.10.2014 16:29:34
|
|
|
|
Mala Elena
|
Mi smo ruckali pa nam se dremka, moracemo napolje na svez vazduh, mi cemo da setamo , nje neka u kolicima neka odspava ....gotova je. Bibi , brz oporavak!
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 5.10.2014 18:52:40
|
|
|
|
anita
|
Zdravo svima. Ja se danas slabo pojavljivala nesto se lose osecam. Evo da posluzim neke vitamine
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 5.10.2014 19:37:19
|
|
|
|
Klarita
|
Mi iskoristismo sunce, prosetasmo lepo. Sad kupanjac, pa spavanjac Bibilib, brzo ozdravi Anita, sta bi?
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 5.10.2014 19:47:14
|
|
|
|
Anoniman
|
Dobro vece, U dosla od mojih, pa smo ceo sat ja i ona setale i pevale pesmice Sada odoh da je kupam, veceras se druzim sa mm, pa se vracam kasnije
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 5.10.2014 19:59:51
|
|
|
|
bubulence
|
kuc kuc, kuckuruc
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 5.10.2014 20:03:06
|
|
|
|
Anoniman
|
Welcome Bubi
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 5.10.2014 20:06:44
|
|
|
|
anita
|
IZVORNA PORUKA: Klarita Mi iskoristismo sunce, prosetasmo lepo. Sad kupanjac, pa spavanjac Bibilib, brzo ozdravi Anita, sta bi? Klarita juce me nesto peklo u grlu, kao da mi gori. Jutros sam popila caj i posle 20-ak minuta sam se ispovracala. Danas je bolje.
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 5.10.2014 21:17:35
|
|
|
|
Mala Elena
|
Dobro vece ! Mi spremili Seven days , a gledam u pakovanju ima 6 mini kroasana , pa sto ne stavise 7 , sta da jedem sedmi dan? Onda da ga zovem Six days gledamo film veceras.
< Poruku je uredio Mala Elena -- 5.10.2014 21:18:32 >
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?