Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 4.10.2014 14:27:45
|
|
|
|
17 joka
|
UM, da mi posaljes tu jednu teglicu
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 4.10.2014 14:50:21
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: 17 joka UM, da mi posaljes tu jednu teglicu Moze Joko
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 4.10.2014 16:22:15
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Dobar dan zene. Ajde sad popodnevna , ja kuvam A od cega se odvikavamo? :) Ja vec par dana kod mojih, uzivam maksimalno. Dete ne stizem od drugih ljudi ni da vidim UM, uu al'' ce da se prze palacinke
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 4.10.2014 16:27:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Veceras ce pasti palacinke sa nutelom i plazmom
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 4.10.2014 16:54:53
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ja za danas slatkisa imam, sutra mozda padnu palacinke posto mu je muz kuci dupli uzitak ! Odose mi gosti, izasli da ih ispratimo , usi mi utrnuse koliko duva vetar ...
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 4.10.2014 16:56:43
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Ja inace ne preferiram nutelu, ali sad mi se jede. Poludeh za hranom ovih dana. Slutim da sam trudna
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 4.10.2014 17:03:27
|
|
|
|
17 joka
|
Sanjalice bilo bi divno onda za bebicu eh i ja bih palacinkle
< Poruku je uredio 17 joka -- 4.10.2014 17:04:09 >
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 4.10.2014 17:11:27
|
|
|
|
wivern
|
Joko turi i meni jednu, da se zalivam dok peglam A ja umesih za tebe i ostale rr-jke
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 4.10.2014 17:13:58
|
|
|
|
serpica
|
Uhhh kakva divna hrana a ja cu da pijem kafu a ona se vraca,cekam da se mali probudi pa da idem da kupim pampers,a napolju duvaaaa
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 4.10.2014 17:17:22
|
|
|
|
17 joka
|
joooooj oči mi ispale kad videh, umirem znaci nema sanse imam 62kg tuga jos 9 kg kako kad vidim ovo a da mi nije zabranjeno sad bih jela dok nepuknem pao mi secer sigurno,a jos sad idemo u setnju, moram pojesti bar kockicu šecera inace cu negde da se srusim
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 4.10.2014 17:22:20
|
|
|
|
Mala Elena
|
Meni se secer dig’o... moram ici oprati zube, udavi me zgaravica
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 4.10.2014 17:23:42
|
|
|
|
emicaa
|
Evo i meni,nešto mi je cjeli dan loše,nemam snage da ustem,izgledam kao strašilo.Jedino mi je frizura na mjestu,žao mi je i što nismo otišli na feštu,i mm je ostao kući glupo mu bez mene
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 4.10.2014 17:34:01
|
|
|
|
17 joka
|
Emice, ma bitno je da se ti odmoris da ti bude dobro, svega ce biti
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 4.10.2014 18:24:11
|
|
|
|
Mala Elena
|
Emice kad nema ko da je pricuva ... Ja bi je odvela na kratko, vise bi sa njom bila napolju ili negde gde nije mnogo bucno , a ljude bih upozorila da je ne pipkaju , ne stipkaju previse da ne bude prepadanja
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 4.10.2014 18:28:03
|
|
|
|
Bibilib
|
JOJ zene mene danas nema da se druzim sa vama mnogo sam bolesna.... Samo da vam se javim...Ljubim vas puno
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 4.10.2014 18:38:07
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Bibilib da nam brzo ozdravis UM ubi me sa tom hranom. Pravis sve sto ja volim. Sada cu morati ustati i spremiti bar par palacinki
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 4.10.2014 18:52:39
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Sanjalicaaa Ja inace ne preferiram nutelu, ali sad mi se jede. Poludeh za hranom ovih dana. Slutim da sam trudna ne volim ni ja nasu, ali ove iz inostranstva obbozavam Inace dobrooo vece
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 4.10.2014 18:53:41
|
|
|
|
emicaa
|
Bilib ozdravi brzo. ME to je u restoranu tako da nemam gdje sa njom a vani je hladno,za nju je bolje ovako.Al opet mi je srce puno što je mm ostao sa nama,naručili smo po picu i sad ću pravit palačinke,UM je kriva što mi se jedu.
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 4.10.2014 19:00:07
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: emicaa Bilib ozdravi brzo. ME to je u restoranu tako da nemam gdje sa njom a vani je hladno,za nju je bolje ovako.Al opet mi je srce puno što je mm ostao sa nama,naručili smo po picu i sad ću pravit palačinke,UM je kriva što mi se jedu. e d a sam ti blize gde me podseti za pizzu
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 4.10.2014 19:07:56
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
A gde nam je Klarita?
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 4.10.2014 19:16:31
|
|
|
|
Anoniman
|
Nema je
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 4.10.2014 19:27:06
|
|
|
|
Mala Elena
|
zelim da kuliram..
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 4.10.2014 19:44:54
|
|
|
|
emicaa
|
Kad ti mene stalno slatkišima izazivaš ja ću tebe picom Bila je ljuta još mi uste gore ali takvu volim IZVORNA PORUKA: Unina mama IZVORNA PORUKA: emicaa Bilib ozdravi brzo. ME to je u restoranu tako da nemam gdje sa njom a vani je hladno,za nju je bolje ovako.Al opet mi je srce puno što je mm ostao sa nama,naručili smo po picu i sad ću pravit palačinke,UM je kriva što mi se jedu. e d a sam ti blize gde me podseti za pizzu
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 4.10.2014 19:56:10
|
|
|
|
Anoniman
|
Emmice , Wiw ajdete u temu haljine
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 4.10.2014 20:30:58
|
|
|
|
doktorkakristal
|
sta se radi u klinici ja popih jedan nes bas mi prijao,danas je bio divan dan ali uvece hladno da se smrznes,al dobro samo da ne pada kisa
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?