Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 5.10.2014 10:16:26
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro,niste sinoć puno pisale,dobre ste
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 5.10.2014 10:21:53
|
|
|
|
mali_mis
|
Pijem vec drugu kafu, popusim cigaru i odosmo na pijacu, po jaknu i jos svasta nesto
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 5.10.2014 12:46:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja slozila sarmu, kuva se, pecem pogacu, sada s eokupala, odoh da s efeniram, i samo da vam manhem
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 5.10.2014 12:47:23
|
|
|
|
17 joka
|
Dobar dan drugari evo malo osvezenja ja sam juce imala divno popodne i vece pa me nije biloo
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 5.10.2014 12:54:44
|
|
|
|
Klarita
|
Hvala, Joko, taman bi mi leglo Mi dosle iz igraonice, mm ostavio N kod sestre i oca uspavanog pop idem u negativnu da lupnem o zid
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 5.10.2014 12:57:21
|
|
|
|
mali_mis
|
Um posalji koji sarmu Vratila se sa pijace. Odo i ja u negativu da se ispraznim.
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 5.10.2014 13:01:59
|
|
|
|
Anoniman
|
Moze, sarma za sve
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 5.10.2014 13:15:40
|
|
|
|
Klarita
|
Ufff, dajte bre nesto zestoko, vrijem od besa sto bi se reklo kod nas
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 5.10.2014 13:20:30
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ja gledam Sladak zivot i mogu reci da mi se djasvi I jedu mi se punjene pecurke sa kajmakom ...odoh napraviti.
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 5.10.2014 13:22:59
|
|
|
|
17 joka
|
Klarita sad videh, ma uzas ali smiri se malo evo
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 5.10.2014 15:17:22
|
|
|
|
Klarita
|
Dodje mi da...
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 5.10.2014 15:38:50
|
|
|
|
mali_mis
|
Ja sam se smrzla ko mis Idem da uzmem da jedem, dok se ovaj mali nije probudio.
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 5.10.2014 15:43:07
|
|
|
|
Anoniman
|
Moja U otisla kod mojih, ja malo visim ovde, mm ce da pere sudove posle rucka, juce ostalo testa pa ce i veceras bti palacinke i plazma sejk iz kesice Inace u vrticu im se pojavila neka virusna infekcija pracena ftama i alergijom po celom telu, i boginje, tako da ne verejuem da ce ici ni ove nedelje u vrtic, jos samo mi boginje fale Klarita sad citam u negativnoj, drzi se draga
< Poruku je uredio Unina mama -- 5.10.2014 15:46:50 >
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 5.10.2014 16:00:35
|
|
|
|
Klarita
|
Ma, drzim se ja, ali ne znam kako ce mm. On je rastrgnut izmedju mene i njih (tate). Brinem za njega, majke mi. Hvala ti UM Odoh da si setam decu i jedno sam sigurna, kad se moja deca budu ozenila i udala, daleko od mene da si idu i po mogucstvu u jedan dom da me ture da se druzim sas vrsnjaci kad si im merak da me posete, kad me pozovu da im odem, a Bog me ubio postanem li staro dzangrizalo i zanovetalo. Zive bile, pa videle, a vi me pdsetite kad krenem da kukam na snaje i zetove N je istusiran, presvucen pre dva sata, moze u setnju.
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 5.10.2014 16:05:09
|
|
|
|
Bibilib
|
drage moje evo ovako ja izgledam... ali nadam se da ce uz biti malo bolje... I hvala svima koji mi zele brz oporavak...
< Poruku je uredio Bibilib -- 5.10.2014 16:08:55 >
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 5.10.2014 16:09:51
|
|
|
|
Anoniman
|
Biblibl da brzo ozdravis Eeeee pusta nam ova kliniki
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 5.10.2014 16:12:06
|
|
|
|
Bibilib
|
Hvala UM nadam se da ce biti bolje...
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 5.10.2014 16:29:34
|
|
|
|
Mala Elena
|
Mi smo ruckali pa nam se dremka, moracemo napolje na svez vazduh, mi cemo da setamo , nje neka u kolicima neka odspava ....gotova je. Bibi , brz oporavak!
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 5.10.2014 18:52:40
|
|
|
|
anita
|
Zdravo svima. Ja se danas slabo pojavljivala nesto se lose osecam. Evo da posluzim neke vitamine
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 5.10.2014 19:37:19
|
|
|
|
Klarita
|
Mi iskoristismo sunce, prosetasmo lepo. Sad kupanjac, pa spavanjac Bibilib, brzo ozdravi Anita, sta bi?
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 5.10.2014 19:47:14
|
|
|
|
Anoniman
|
Dobro vece, U dosla od mojih, pa smo ceo sat ja i ona setale i pevale pesmice Sada odoh da je kupam, veceras se druzim sa mm, pa se vracam kasnije
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 5.10.2014 19:59:51
|
|
|
|
bubulence
|
kuc kuc, kuckuruc
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 5.10.2014 20:03:06
|
|
|
|
Anoniman
|
Welcome Bubi
|
|
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 5.10.2014 20:06:44
|
|
|
|
anita
|
IZVORNA PORUKA: Klarita Mi iskoristismo sunce, prosetasmo lepo. Sad kupanjac, pa spavanjac Bibilib, brzo ozdravi Anita, sta bi? Klarita juce me nesto peklo u grlu, kao da mi gori. Jutros sam popila caj i posle 20-ak minuta sam se ispovracala. Danas je bolje.
|
|
RE: OktobaRRsko odvikavanje 5.10.2014 21:17:35
|
|
|
|
Mala Elena
|
Dobro vece ! Mi spremili Seven days , a gledam u pakovanju ima 6 mini kroasana , pa sto ne stavise 7 , sta da jedem sedmi dan? Onda da ga zovem Six days gledamo film veceras.
< Poruku je uredio Mala Elena -- 5.10.2014 21:18:32 >
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?