|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: OktobaRRsko odvikavanje
6.10.2014 8:54:05   
big mum
Jadna djeca sa takvim majkamauser posted image ,samo ih tutnete sa strane.
Moji su već veliki ne tutnem ih nigdje već ih pošaljem da odu samiuser posted image

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 701
6.10.2014 9:09:06   
serpica
BM user posted image rekoh sad cu lose da se osecam user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu big mum)
Direktna veza do poruke: 702
6.10.2014 9:17:01   
Brand new mama
Jutro,cure! Ja sam svoje odvela u vrtic, nisu bili prosle nedjelje jer je veliki bio bolestan, a mali nece bez bate. Jutros se sam obukao smo da ide u vrtic, mada smo se izlutali zadnja tri dana za sve- bili smo na farmi,pa u velikom parku (6 sati u komadu) i na jesenjem festivalu... a sada mama pije kafu bez dreke i skakanja podmlatka po glavi :)Pa na usisvanje,,brisanje i kuvanje:)

Steh auf, wenn du am Boden bist

https://www.youtube.com/watch?v=I3z-gqLGIKU

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 703
6.10.2014 9:18:20   
Peace*
Je li, serpice, jesam ja dobro pročitala negde da si opet trudna? user posted image

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 704
6.10.2014 9:20:43   
serpica

IZVORNA PORUKA: Peace*

Je li, serpice, jesam ja dobro pročitala negde da si opet trudna? user posted image

Jesam Peace,jesam user posted image samo jos potvrdu od dr da dobijem i onda idem zvanicno na spisak

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 705
6.10.2014 9:21:41   
Peace*
Svaka ti čast!

Tasha

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 706
6.10.2014 9:22:35   
Anoniman
Dobro jutrouser posted image

Ja taman ustala i sela malo za kompuser posted image kad moja napast ustaje za mnom i onda krecu crtani na repertoaruuser posted image

E da zene, sa koliko deca mogu da voze trotinet, gledam neki da joj uzemme za rodj, ali rekoh da nije ranouser posted image

(odgovor članu Peace*)
  Direktna veza do poruke: 707
6.10.2014 9:24:08   
serpica

IZVORNA PORUKA: Peace*

Svaka ti čast!

Hvala draga,samo da sve bude ok user posted image
UM mislim da je rano,mada imas one sa dva tockica napred oni su kao bezbedniji,ne znam

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 708
6.10.2014 9:26:03   
Anoniman
klik

ovaj sam gledala , ne znam sta da joj radim, biciklu zna da vozi ali sa pomocnim tockicima, i sada gledamo rolere ili trotinet

(odgovor članu serpica)
  Direktna veza do poruke: 709
6.10.2014 9:26:57   
mali_mis
UM imas one trotinete gde imas rucku da je guras (skretanje je malo nezgodnije) a ako moze da dohvati pedale super.
U stanu je hladno, ali vidim neko sunce napolju.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 710
6.10.2014 9:29:22   
Peace*

IZVORNA PORUKA: serpica

Hvala draga,samo da sve bude ok user posted image

Naravno da će biti sve u redu, što ne bi bilo? user posted image

Ja sam u subotu instalirala Instagram. user posted image

Tasha

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 711
6.10.2014 9:30:10   
Brand new mama
Serpice,stvarno-svaka ti cas_t:) I naravno-da lako "nosis" i jos lakse se porodis:) Danas sam vidjela jednu mamu iz vrtica sa "novom" bebicom(tek joj je 7 dana) i skoro da sam se rasplakala(sigurno da zena misli da nisam bas svoja), ali bas sam se raznjezila...a druga mama iz vrtica isto kao ti ima troje i ceka cetvrto...
UM,mislim da je jos mala z rolere,a trotinet sa tri tocka moj M vozi od drugog rodjusa.Sa Mikijem naravno:)

< Poruku je uredio Brand new mama -- 6.10.2014 9:31:47 >

Steh auf, wenn du am Boden bist

https://www.youtube.com/watch?v=I3z-gqLGIKU

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 712
6.10.2014 9:32:18   
serpica
BNM hvala,Peace znas onaj osecaj dok cekas prvi uz pa ti sve prolazi kroz glavu,evo upravo ga zovem i ne javlja se user posted image

(odgovor članu Brand new mama)
Direktna veza do poruke: 713
6.10.2014 9:33:48   
Peace*
Ah, nije to samo za prvi UZ, meni je svaki bio takav. user posted image

Tasha

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 714
6.10.2014 11:24:31   
anita
hellooo user posted image

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 715
6.10.2014 11:34:19   
Modessty
helou i od mene. I danas sam kod kuće. Nikoli je mnogo boje, tj već se oporavllja. Malo mu još curi nosić ali nije strašno.
Sređujem stan već dva dana i nikako da sredim-. Sve imam utisak da stojim u mestu i da ništa uradila nisam! Smorila sam se! user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 716
6.10.2014 11:37:32   
Klarita
Mod, hvala Bogu. Ljubi nam drugare. A, za sredjivanje nemam reci. Taman jedno uradim, drugo iskrsne i vrtim se u krug. Sto sednem to je uz RR i sve ostalo radim, radim, radim a nista se ne primecuje user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 717
6.10.2014 12:47:33   
17 joka
Mod, super sto ste boljeuser posted image

Šerpi , bice sve dobrouser posted image

drugari ima li sta novo ? ko kuva kaficu?

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 718
6.10.2014 13:33:59   
emicaa
Meni sad bila sveki na kafi ali ju je sama pula,strah me da opet ne završim na sastanku sa šoljom user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 719
6.10.2014 14:00:00   
Klarita
Neka je, nista joj nece faliti user posted image

Ama, Joko, gledam ove tvoje bounty cokoladice, pa pojedoh bre zeno celu kutiju skoro rafaelo user posted image idi u persun user posted image

K mi stize iz vrtica za koji minut, N se meskolji, odvalio se od spavanja, vec vidim sebe kako sizim vecerasuser posted image vreme pa uzas ne mogu ni da ih izvedem, bice veseloooooo

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 720
6.10.2014 14:06:31   
bubulence
juuhuu, ja ne znam gdevse nalazim. konacno ispratila goste, za 3 dana mi je sigurno 40 ljudi proslo kroz kucu... uspavala sam Emu i sela da slusam tisinu... ko kuva kafu?

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 721
6.10.2014 15:18:12   
Anoniman
Juhuhuh i od mene, glava me ubija nestouser posted image uspavala sam U konacno, rucak imam . sarmu od juce, sedimo i kuliramuser posted image

(odgovor članu bubulence)
  Direktna veza do poruke: 722
6.10.2014 15:28:56   
mali_mis
A. spava. Napravila sam sebi kafu.
Razmisljam da se umotam u cebe, u stanu je hladnije nego napolju.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 723
6.10.2014 15:34:35   
17 joka
juce se pohvalih kako sam dobro, e al nocas od bolova nisam bila ziva krenuo pesak znaci prevrcala sam se od bolova, sad sam citav dan kao prebijena

ni u setnju mi se neide a svaki dan setamo bar 3 km

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 724
6.10.2014 16:33:41   
emicaa
Najela sam se Išlerija da mi nije dobro,e stvarno sam svinja user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here