|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: OktobaRRsko odvikavanje
5.10.2014 21:58:13   
Klarita
IZVORNA PORUKA: anita

IZVORNA PORUKA: Klarita

Mi iskoristismo sunce, proset_asmo lepo. Sad kupanjac, pa spavanjacuser posted image
Bibilib, brzo ozdraviuser posted image
Anita, sta bi?

Klarita juce me nesto peklo u grlu, kao da mi gori. Jutros sam popila caj i posle 20-ak minuta sam se ispovracala. Danas je bolje.

E, bre, Anita user posted image odmaraj sto vise i cuvaj se. Sad krece i sezona virusa, bezi od i od dece i od velikih, ljubimo te svi!

Mi smo svi u pidzamama i bade mantilima, K presrecna jer dobila od kume neki na Malu sirenu, sad je sva vazna. Jos joj merak sto se svi istusirasmo i obukosmo svako svoj, i jos ne spavauser posted image pre cu ja da zaspimuser posted image

Ako me nema znaci mrtvosala sam seuser posted image

Sve vas ljubi vasa Klarita, za svaki slucaj ako se ne vratimuser posted image

Ma, evo je sad kaki user posted image covec, znaci milion zilion puta joj je receno da zavrsi fizioloske potrebe pre kupanja ali ne...njoj ce pred spavanje da se piski, kaki, pije voda ggggggggggggggggggrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

< Poruku je uredio Klarita -- 5.10.2014 22:03:00 >

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 676
5.10.2014 22:03:03   
anita
Klarita ljubim vas punoooo i saljem user posted image user posted image user posted image

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 677
5.10.2014 22:05:52   
serpica
I ja odoh da spavam...nego Klarita,mislim,kafa i to..kad ce? Ne ovde,obecala si i ja te cekam user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 678
5.10.2014 22:30:56   
Klarita
Serpi, samo neke obaveze, neki gosti user posted image
Malocas sam gledala repertoar za oktobar, znas ono ispratim gospodina i besuljacu u pozoriste, a mi na miru pijemo kafu i pusimoooooooouser posted image Javljam cim se usaglasim sa gospodinomuser posted image

Idem i ja da spavam, sve vas user posted image

< Poruku je uredio Klarita -- 5.10.2014 22:33:28 >

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 679
5.10.2014 22:35:18   
17 joka
i mi citav dan imali goste, sad sam umorna uzasno

trudnicice cuvajte seuser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 680
5.10.2014 22:42:18   
Anoniman
Ja da uzmem lekice u klinici, pa u krevet, nesto mi veceras nije raspolozenje na nivouuser posted image

(odgovor članu 17 joka)
  Direktna veza do poruke: 681
5.10.2014 22:44:59   
bubulence

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Ja da uzmem lekice u klinici, pa u krevet, nesto mi veceras nije raspolozenje na nivouuser posted image

ni meni, zato vas user posted image do sutra

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 682
5.10.2014 22:49:35   
17 joka

IZVORNA PORUKA: bubulence

IZVORNA PORUKA: Unina mama

ni meni, zato vas user posted image do sutra

takodje drage moje user posted image user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 683
5.10.2014 22:50:18   
Anoniman
Bubiuser posted image Jokouser posted image

Laku noc drugari user posted image

< Poruku je uredio Unina mama -- 5.10.2014 22:51:12 >

(odgovor članu bubulence)
  Direktna veza do poruke: 684
5.10.2014 22:52:00   
mati
Sta je ovo, svi na spavanje. Niko nece "aceton" lekic... Pih.user posted image

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 685
6.10.2014 0:05:15   
Mala Elena
Ja budna user posted image tj svi smo, porodicno. user posted image

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 686
6.10.2014 6:16:07   
mali_mis
Jutro user posted image

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 687
6.10.2014 7:01:01   
serpica
Dobro jutro user posted image kakav divan dan juce a sad samo nebo sto se ne srusi user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 688
6.10.2014 7:17:06   
big mum
Dobro jutro drage moje,izvoliteuser posted image

user posted image

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 689
6.10.2014 7:26:59   
serpica
BM divan dorucak user posted image

(odgovor članu big mum)
Direktna veza do poruke: 690
6.10.2014 7:32:11   
big mum
Hvala user posted image upravo pijem kafu iz takve šolje a za doručak će umjesto kroasana biti presani sendvić od šunke sa domaćim kajmakom i kakao.
Moji to vole a uz njih i ja ,ako si za izvoli dođi kod nas user posted image

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 691
6.10.2014 7:46:11   
emicaa
Dobro jutro,sinoć sam imala strašne grčeve u želudcu i trčanje u wc svaki čas a od jutros ništa,srećom,kako je ova mala kenkava od kad je progledala još bi mi to falilo.ljubim vas

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu big mum)
Direktna veza do poruke: 692
6.10.2014 8:08:23   
Klarita
user posted image

K u vrtic, N spava, Ja pijuckam kaficu i citam vasuser posted image

I taman sam kliknula na "potvrdi" N se cuje kako prica u krevecuuser posted image neka si poprica malo, da ga ne ometam user posted image nemajka sam znamuser posted image

< Poruku je uredio Klarita -- 6.10.2014 8:09:30 >

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 693
6.10.2014 8:17:40   
New Mom
user posted image Ja sam moju podojila na kvarno (podmetnula sam, nije sama trazila) ne bi li odspavala pola sata duze da uspem da doruckujem u normalno vreme.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 694
6.10.2014 8:24:13   
Klarita
NM, cuti, bonauser posted image prijavice nas neko user posted image Inace, N pocinje sve glasnije i glasnije da prica, bojim se da ne krene da place, moracu da se odjavim ipak na kratkouser posted image

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 695
6.10.2014 8:34:18   
serpica
NM,Klarita ma sta vam je ne znate vi sta je ne majka,moje kad se probudi vezem ga u kolica dam flasicu mleka i pustim baby tv i on tako sat vremena sedi pije mleko i gleda tv a ja pijem kafu s vama user posted image opustite se ja sam ovde najgora user posted image

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 696
6.10.2014 8:39:49   
mali_mis
Meni ni vezivanje u kolica vise ne pali, sam se izvuce user posted image
Na kvarno sam ga vratila u krevet, tutnula mu flasicu mleka, i pravila se da spavam. Uspelo je. Sad lepo da nastavim sa kaficom user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 697
6.10.2014 8:42:59   
big mum
Sve same nemajke,sram da vas budeeeeeuser posted image user posted image
Moji su doručkovali sad skaču oko mene i izigravaju indijanceuser posted image

DUŠKO RADOVIĆ

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 698
6.10.2014 8:50:08   
Klarita
Kukuuuuuuuu, a ovamo se sve pravimo da smo idelane user posted image Presvukla sam ga i dala mleko, on odbija, popio decko 70ml i neceuser posted image e, ako nece, kaznjen je i sedi u ljuljasci user posted image

(odgovor članu big mum)
Direktna veza do poruke: 699
6.10.2014 8:50:13   
emicaa
Nisam ni ja puno bolja,stavim je u ogradicu da je na sigurnom i odem za trpezarijski sto da me ne vidi,ako me vidi neće bude unutra user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu big mum)
Direktna veza do poruke: 700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here