|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: OktobaRRsko odvikavanje
4.10.2014 21:41:17   
emicaa
Palačinke mi stvarno nisu trebale,pica mi je bila prvi obrok od juče od ručka i sad ga pretjerah.Nas dvoje pijemo hladnu kolicu,onako iz limenke.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 626
4.10.2014 23:01:32   
Anoniman
Dobo vece u kafanu :D

i meni je muka od palacinki, prejela sam seuser posted image

(odgovor članu emicaa)
  Direktna veza do poruke: 627
4.10.2014 23:07:14   
Mala Elena
Nista mi ne pricajte, pre pola sata sam se nazdrala...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 628
4.10.2014 23:11:37   
bubulence
hello zene, gde ste? vikend je, ima li koga u kafani na odvikavanju od odvikavanja?

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 629
4.10.2014 23:19:20   
Anoniman
Bubi tuj samuser posted image jauser posted image

(odgovor članu emicaa)
  Direktna veza do poruke: 630
4.10.2014 23:29:44   
bubulence
odvikavas se ili navikavas user posted image ?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 631
4.10.2014 23:29:51   
bubulence

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 632
4.10.2014 23:31:55   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: bubulence

pokusavam da se odvikavam, ali se ipak navikavam i kako posle d aujem u aljinceuser posted image

sta bi za
prsluk?

(odgovor članu bubulence)
  Direktna veza do poruke: 633
4.10.2014 23:34:58   
bubulence
ih, Ema me prekinula tada i posle sam zavoravila na prsluk.
nema veze, necu da je cimam bzvz. rekla je baka da je vodi sledece nedelje malo u kupovinu pa cu staviti na spisak. videla sam lep u h&m, mada ne znam ni da li joj treba...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 634
4.10.2014 23:38:02   
Anoniman
E pa dobro, iskreno meni se onaj i ne svidjauser posted image samo onaj prvi sto sam ti slala link, ali me zena ladno ispaliuser posted image

Odlazim da spim, nekako ne mogu uopste da se naspavam, a i ova klinika posta prazna, svi se broz izelcili, samo mi nagori ostasmo jos uvek da se lecimouser posted image

Direktna veza do poruke: 635
4.10.2014 23:40:17   
bubulence
hahha a ja sa mamom gledam Zvezde Granda user posted image . sva sreca sto Ema i mm spavaju, tacno bi me isterali iz kuce

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 636
5.10.2014 5:04:38   
serpica
Dobro jutro,ako je uopste jutro.....user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

Direktna veza do poruke: 637
5.10.2014 5:16:59   
Misha i Ljisha
user posted image evo serpice za nas vestice

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 638
5.10.2014 5:21:50   
serpica
Ljiso ni 100 kafa me ne bi razbudilo,mali od 3h vileni,a ja sad napisah u t.temi da me probudio ostar bol u desnom jajniku,bas sam onako user posted image
pada mi glava,nadam se da ce bebac uskoro da se uspava pa da se i ja vratim u krevet.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 639
5.10.2014 5:23:57   
Misha i Ljisha
uf...Za bebca ne brini vratice se uskoro na spavanjac a to za jajnik isto ne mora da bude nista strasno ja sam imala takve bolove u pocetku, samo odjednom da me presece. Dr mi govorio samo da malko vise odmaram.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 640
5.10.2014 5:30:53   
serpica
Ne znam sta da mislim,verovatno je sve ok,ali me ubija cekanje do prvog uz-a.user posted image

Direktna veza do poruke: 641
5.10.2014 5:50:39   
dijana1*

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

user posted image evo serpice za nas vestice

Ima li za mene jednauser posted image
Serpi secam se da se i meni tako par puta desilo. Pokusaj da se opustis do prvog UZ i veruj pozitivno. I sama znas da uvek nesto cekamo i samo da bude ovo, samo ono i na kraju stalno napeti. Opusti se i uzivajuser posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

Direktna veza do poruke: 642
5.10.2014 5:53:54   
serpica
Di nadam se da ce tako da bude,plasi me i to sto nemam mucnina kao u predhodnim trudnocama,tu i tamo poneka ali slabo.
Mislim da se bebac uspavao pa cu i ja u krevet.

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 643
5.10.2014 6:25:53   
mali_mis
Jutro user posted image
Slomljena sam. Jesam se naspavala, ali sam umorna user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 644
5.10.2014 7:33:50   
Anoniman
dobrooooooooo jutro, ja da vam mahnem, pa cu opet da se vratim u krevet u i mm jos spavajuuser posted image

(odgovor članu mali_mis)
  Direktna veza do poruke: 645
5.10.2014 7:41:22   
Misha i Ljisha
dobro jutro ja lozila vatru bas su hladna jutra, nije dovoljan uljani radijator. Moja dusa imala temperaturu sinoc i evo jutros, kapiram da se juce premorila

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 646
5.10.2014 8:28:52   
Klarita
Dobro jutro user posted image
Nema me nema, ne stizem nikako ni da ukljucim lap top. Jos danas K vodim na neki rodjendan i cele nedelje sam slobodna, samo klasika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
I tako...idem da virnem s'a ima dok pijuckam kaficu. K jos spava, a N se nesto meskolji u ljuljasci, mozda se i on uspava, a dace Boguser posted image
Ajmo kafa...ne smem vise smajlice da stavljam, ubice me

Direktna veza do poruke: 647
5.10.2014 8:40:30   
bubulence
dobro jutro. ja spremna , cekam moje da se spreme da krenemo.
serpice i mene je na pocetku zigalo, toliko da mi se ponekad noga kocila... nadam se da je i kod tebe sve ok...
Klarita, nedostajes!

< Poruku je uredio bubulence -- 5.10.2014 8:41:10 >

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 648
5.10.2014 8:47:52   
Klarita
Bubi, tu sam ja, nego ovih dana frka zbrka. Nisam stizala uopste do lap topa, sa telefona sam ono vece iz kafane pola sata pokusavala da se ulogujem, pa sam onda videla Serpicu da je prisutna ovde i po njoj vas pozdravila user posted image
U petak sam se sisala (opet imam siske, šiške, da ne bude zabuneuser posted image ) i K sam osisala, skratila joj kosicu za 10ak cm, tj frizer. Pa uvece u kafanu, pa juce sam vodila K u pozoriste u le, tu je Branko Kockica (ne ga videsmo, ali njegovi glumci user posted image ) pa onda majanje po Le sa K i koleginicom i njenom cerkom, pa smo dosle kuci i samo nahranili N i brzo u majanje. Sustigo nas umor pa smo sinoc vec svi bili okupani i u pidzame u 21h, a pre 22h zaspali sviuser posted image
Mislim ja na vas, mislim.
Na Serpicu moju dragu pa ponajvise, da sve bude kako treba, ljubim te, Serpi moja!

Direktna veza do poruke: 649
5.10.2014 9:25:00   
mirkam
Da navratim malo u kafanu, nisam odavno.
Evo pijem kaficu, mm ode da uspava M.Obozavam vikend user posted image
Odo da vidim sta ste piskarale, pa se vracam kasnije na jos jednu kaficu user posted image

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here