Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 22.9.2014 21:18:10
|
|
|
|
17 joka
|
Wiv nisi antitalenat, vec majstor na RR ces da naucis svasta daj slicicu i salji pobegao mi autobus
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 22.9.2014 21:19:28
|
|
|
|
wivern
|
Sva sreca pa je mm vecerao dok sam ja izvlacila prvu turu inace ni od mojih ne bi ostalo nista
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 22.9.2014 21:24:25
|
|
|
|
vonavoj
|
I evo ih!!! Bravo,super su!!
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 22.9.2014 21:24:42
|
|
|
|
17 joka
|
Divne su Wiv
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 22.9.2014 21:28:39
|
|
|
|
Anoniman
|
Bravo Wiw i miris i ukus, lepo ja rekoh ocekujte neocekivano. Jos Bubi izdajica da da slicicu
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 23.9.2014 16:38:30
|
|
|
|
Trcosava
|
Idite sve redom u peršun! Evo moje se dižu, upravo umešene, premazane (ni ja kao ni Von nemam živaca da rendam margarin) i sad čekinjam.
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 23.9.2014 16:40:19
|
|
|
|
Anoniman
|
Trco, cekam sliku, nemoj da budes kao Bubi bezobrazna da nam ih ne pokazes . I Sinjorita ih pravi, i od nje ocekujem golemu sliku
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 23.9.2014 16:43:05
|
|
|
|
Trcosava
|
Ću pokažem, što neću pokažem. Nego, jel moraju 2 sata da se dižu?
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 23.9.2014 16:43:46
|
|
|
|
emicaa
|
ja svoje moram odgodit za sutra,nisam stigla danas u prodavnicu,tek cu nekad pred vece otic,koliko njima treba vremena da budu gotove,mozda bih mogla veceras...
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 23.9.2014 16:51:09
|
|
|
|
Klarita
|
Kod nas 'ladno brate, moje stoje od 16h
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 23.9.2014 16:51:17
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Ću pokažem, što neću pokažem. Nego, jel moraju 2 sata da se dižu? ne, mogu i pola sata, i 45 min, i sat sve zavisis koliko ti je toplo u kuci Emice sutra i od tebe cekam slicicu da ne bi mene nista od vas
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 23.9.2014 16:52:26
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Klarita Kod nas 'ladno brate, moje stoje od 16h Pisala sam ti na fb E one ne moraju kao u receptu 2, pazite da ne prekisnu, cim vidite da su nadosle, vi navalite na oklagiju
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 23.9.2014 16:55:04
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Idite sve redom u peršun! Evo moje se dižu, upravo umešene, premazane (ni ja kao ni Von nemam živaca da rendam margarin) i sad čekinjam. Pa brze je da se izrenda margarin, meni barem. IZVORNA PORUKA: Klarita Kod nas 'ladno brate, moje stoje od 16h Ahahahahaha i danas navala na kroasane. E zene ja bih mogla i danas da ih pravim, slane sa sunkom, kackavaljem i kecapom. Ovoj um treba zabraniti da pise recopise, ikad vise.
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 23.9.2014 16:55:58
|
|
|
|
mati
|
Um ,udari patenat na ove kiflice pa prodaj prava... Al bi se obogatila...
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 23.9.2014 16:56:24
|
|
|
|
lelaigor
|
E pa znate šta...ja ću na kraju za ručak sutra da nam pravim ove vaše kroasane!
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 23.9.2014 16:58:35
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: lelaigor E pa znate šta...ja ću na kraju za ručak sutra da nam pravim ove vaše kroasane! cuj nju nasi mislis moji, otkrila sam vam tajnu, otvorla oci
< Poruku je uredio Unina mama -- 23.9.2014 17:02:45 >
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 23.9.2014 17:00:45
|
|
|
|
emicaa
|
UM napravi domaćice od nas
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 23.9.2014 17:04:14
|
|
|
|
lelaigor
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama IZVORNA PORUKA: lelaigor E pa znate šta...ja ću na kraju za ručak sutra da nam pravim ove vaše kroasane! cuj nju nasi mislis moji, otkrila sam vam tajnu, otvorla oci
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 23.9.2014 17:06:38
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: lelaigor IZVORNA PORUKA: Unina mama IZVORNA PORUKA: lelaigor E pa znate šta...ja ću na kraju za ručak sutra da nam pravim ove vaše kroasane! cuj nju nasi mislis moji, otkrila sam vam tajnu, otvorla oci Mislim da ni jedan recept nije ovako dugo drzao paznju gledaocima, kad bih ga postavila u c recepte, dobila bih glavnu nagradu, i svakoga dana bi bio recept dana
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 23.9.2014 17:09:02
|
|
|
|
mati
|
IZVORNA PORUKA: mati Um ,udari patenat na ove kiflice pa prodaj prava... Al bi se obogatila... UM poslusaj me... Vis da postao popularan Al zaradu da delimo zbog radi ideju...
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 23.9.2014 17:10:23
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: mati IZVORNA PORUKA: mati Um ,udari patenat na ove kiflice pa prodaj prava... Al bi se obogatila... UM poslusaj me... Vis da postao popularan Al zaradu da delimo zbog radi ideju... Ahahaha Mati moze oko ugovora cemo detalje pisati u inbox, da nam se ne umesaju jos neki, pa da delim zaradu na vise delova
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 23.9.2014 17:14:17
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Mislim da ni jedan recept nije ovako dugo drzao paznju gledaocima, kad bih ga postavila u c recepte, dobila bih glavnu nagradu, i svakoga dana bi bio recept dana Vidi, kod mene ce sigurno dugo biti recept dana . Samo cu da menjam punjenje
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 23.9.2014 17:23:11
|
|
|
|
17 joka
|
ja cu sutra da pravim slatke, preksutra slane i onda tako u krug dok nenaguram do 100 kg mozda mi tad dosade
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 23.9.2014 17:29:45
|
|
|
|
Klarita
|
aaaaa, ce mi prestasu dok sve iscitam odoh da oklagijam
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 23.9.2014 17:31:31
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Klarita aaaaa, ce mi prestasu dok sve iscitam odoh da oklagijam cekam sliku
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ružice sa siromRingerajin kuvar: minnica
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.