Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 22.9.2014 14:06:07
|
|
|
|
vonavoj
|
Um,ne zeki,stavila sam u drugu tepsiju..dobila sam 24kom..kako si mi i rekla! Evo rucala sam i hladi mi se..i sad cu da eksplodiram definitivno! Ma idi begaj,kao iz pekare..tj,mnogo bolje!! koliko slojeva!!
< Poruku je uredio vonavoj -- 22.9.2014 14:07:10 >
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 22.9.2014 14:42:37
|
|
|
|
vonavoj
|
stavila sam i secer u prahu preko,nisam ih slikala!
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 22.9.2014 15:18:41
|
|
|
|
Anoniman
|
Von nisam te prevarila, ala cu da vas navucem
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 22.9.2014 15:20:23
|
|
|
|
vonavoj
|
pojela sam vec 3kom!
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 22.9.2014 15:42:57
|
|
|
|
vonavoj
|
I glavni degustator! kaze bas je lepo,mama pravi jos! nije htela ni da ruca!
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 22.9.2014 15:50:59
|
|
|
|
Anoniman
|
Dusa moja <3.... Uzivajte!
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 22.9.2014 16:38:34
|
|
|
|
wivern
|
Jaoj njoj vec i degustator probao a ja nisam ni pocela Moje ce biti gotove u ponoc, tad najvise "obozavam" da jedem
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 22.9.2014 16:43:01
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: wivern Jaoj njoj vec i degustator probao a ja nisam ni pocela [sm=zz_banghead.gif] Moje ce biti gotove u ponoc, tad najvise "obozavam" da jedem ludaco! bice ti gotove za veceru!meni sad stizu i gosti,nece ih biti za koji tren!
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 22.9.2014 16:45:09
|
|
|
|
wivern
|
Meni gosti i ne trebaju imam mm, terminatora za slatko. Vec se unapred raduje, cak i stan riba da ja ne bih gubila vreme
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 22.9.2014 16:46:58
|
|
|
|
vonavoj
|
za njega! evo i moj riba tepsije,nisam mogla i to!
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 22.9.2014 16:48:34
|
|
|
|
17 joka
|
Von,super i kako lepotica uziva,joj hocu i ja ali pravim tek u sredu kad kupim potreban materijal
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 22.9.2014 17:41:38
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj evo i moj riba tepsije,nisam mogla i to! samo se jos jednom pozali na muza !!! ja upravo zamesila . upravo je kroasanijada na rr , glavni krivac UM
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 22.9.2014 17:43:40
|
|
|
|
wivern
|
Ja napokon pocela, cekam da naraste Kako cu se ozdrati majko moja, vec se topim od srece
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 22.9.2014 17:45:27
|
|
|
|
Didy
|
Jao, al ste se sve primile! Odlično zvuči recept i sjajno izgledaju sličice. Moraću i ja da ih napravim ovih dana.
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 22.9.2014 18:02:51
|
|
|
|
Anoniman
|
Wiw, Bubi nemoj da vas sanjam, slicice na sunce veceras Budite aktivne, ahahaha! E da, Didy glavni krivac sam ja, hahhaha navukla sam citavu raju na kroasane
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 22.9.2014 18:51:27
|
|
|
|
17 joka
|
Wiv, da skoknem ja do tebe na vreme da nepojedete sve
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 22.9.2014 19:05:16
|
|
|
|
wivern
|
Joko sad ako krenes stizes taman na vreme Ja sam primetila da otkako sam cesce na rr samo gledam ove djakonije sto vi pravite i pokusavam da izigravam domacicu. Moracu da prestanem da dolazim na rr, bojim se napravicete od mene jos i nesto
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 22.9.2014 19:12:43
|
|
|
|
17 joka
|
Wiv, ih pa ti jesi domacica ipo, nego nisi se nesto aktivirala a sad imas podsticaj ja uveliko svaki dan nesto spremam srecom kg. stoje na isto, neznam kako ali od oktobra nema zezanja dok neskinem jos tih 8 kg pa posle kad krenem da pravim svasta
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 22.9.2014 19:21:36
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: vonavoj evo i moj riba tepsije,nisam mogla i to! samo se jos jednom pozali na muza !!! ja upravo zamesila . upravo je kroasanijada na rr , glavni krivac UM wiv,cekamo slike! meni ostalo jos 3kom!
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 22.9.2014 20:37:15
|
|
|
|
Anoniman
|
Wiw nista ne virkaj, nego daj slike
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 22.9.2014 21:04:38
|
|
|
|
vonavoj
|
Wiv,i dalje nista??
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 22.9.2014 21:05:44
|
|
|
|
Anoniman
|
Wiw ih pece upravo, dobila sma sliku na fb u fazi prpreme, a kad stignu okacice i ovde, da dobije pojen, a Bubi pojela sve
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 22.9.2014 21:12:01
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Wiv,i dalje nista?? Sta nista!!! Cu d'urem od vruceg testa veceras. Sad cu turim fotke cek, cek. Ovo je genijalno, cak i antitalentu kao sto sam ja je uspelo
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 22.9.2014 21:13:40
|
|
|
|
bubulence
|
Kroasani su divni, jedino sam ih pekla malo krace nego sto pise...
|
|
|
|
RE: Kroasan kiflice by UM 22.9.2014 21:13:57
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: wivern IZVORNA PORUKA: vonavoj Wiv,i dalje nista?? Sta nista!!! Cu d'urem od vruceg testa veceras. Sad cu turim fotke cek, cek. Ovo je genijalno, cak i antitalentu kao sto sam ja je uspelo
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.